Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Listopad 2020. 09:05

Samara

Lucija blago tebi 😂 ja nemam nikakvih mukica

Mozda mi to od nervoze🙊😂.. Eto danas mi nije bas muka bilo 😂😂😂

15. Listopad 2020. 09:07

MTB

Bozma

https://ibb.co/105pNn8

Ne znam koji je stariji, a koji mlađi, malo je drugačije osvjetljenje. Ali čini mi se da je donji tamniji?

gore je jucerasnji pa je vec izgubio boju. Danas je oblacno i tamno pa nemam gdje slikat ovaj danasnji da imam iste slike za usporedbu. Mozda kad se posusi i danasnji. Ajme samo da ne izblijedi.
    MTB sad kako budu rasli folikuli ce te vec pocet zatezat. Uzmi magnezij zbog zatvora...a ovo drugo ce ti se nastavit, poslije ce bit od utrogestana

• *.Women_name.*
    15. Listopad 2020. 09:07

more2309

Sutra vadim betu, a sad razmisljam jel bi crta trebala biti tamnija 🙈🙈, kaj vi mislite?
    MTBja sam isto bila na godisnjem dok sam se pikala, trebao mi je taj mir. Odlucila sam da se sad moram posvetit tome i bit usredotocena na to. Tako i ti, lijepo se odmaraj i budi pozitivna kao do sada 😘😘!

Plusic ti je predobar, vjeruj mi, ja prošli put sam radila te iste testice i nije bila ni blizu takva a beta je bila 100, znači da će tvoja bit ogromna! Čestitamm ti, kod tebe nema sumnje da si nova trudnica ❤️❤️❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    15. Listopad 2020. 09:08

Bozma

Ja jedva cekam da ti izvadis betu pa da vidimo sto se dogadja... Nekako mi je boja crtice ista na svim testovima(a mozda sam corava). Ako su svi iz iste serije, mozda je i do testova... Bas jedva cekam tvoju betu i nadam se super brojci 🙏🙏🙏🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

iris_iris
    15. Listopad 2020. 09:09

Čestitaaaaaam novim trudnicama ❤❤❤❤❤ 
    Bozma jednostavno je moralo biti pozitivno! Držim fige za velike bete i brz put prema ultrazvukićima ❤
    Nisam pisala par dana jer ustvari svaki dan koliko stignem čitam zaostatke pa me sljedeći dočeka novih 20 stranica za pročitat  ali nek je samo veselo ovdje kod nas ❤
    Vidim da i folikulometrije idu dobro, ima folikula, ima stanica, bit će još puno plusića ❤

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

15. Listopad 2020. 09:10

Bozma

Ovaj donji mi se cini malo tamniji.. Svjesna si da je jaaako rano i da je ovo sad igra zivaca... Ujutro opet nema druge.. I ovo Brevactide sigurno toliko dugo nije.. Nesto se dogadja inace bi imala snijeg na ovom testu, drzim fige da bude sve tamniji i tamniji 🤞🙏🙏🌺

15. Listopad 2020. 09:11

More, osjecas li ti ista? Ikakvi simptomi?
    Blacky89 daj javi se s novostima.

Tuma
    15. Listopad 2020. 09:15

More2309 ajme koja crta!!! Wow,  odlično!!😍😍😍
    Bozma donji je tamniji 🤞 a jel imas i Kineza jos da i njega napraviš?
    Hvala svima, joj tako sam van sebe.... sinoć su me trbuh i leda boljela pa me malo strah jel sve oke. 
    Ja nemam nikakvih simptoma.... tj imam bolove u cicama, glad, promijene raspoloženja  podrigavanje.... al nije mi muka nikako... htjela bih i ja malo muke,  čisto da me podsjeti trudna si, sve je oke 😅😅

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

15. Listopad 2020. 09:16

Ruska1986

lucija07

Ruska1986

lucija07

Ruska1986

lucija07

Meto

Lucija razumijem tvoj strah al nemoj trazit uzv svaki tjedan, znas da nije dobro da puno prpaju u ranoj trudnoci✌️

Vjeruj nije dobro ni 2 tjedna hodat s 'mrtvim plodom' u sebi kao u zadnjoj T…
    2d nije stetan raspitala sam se ja… Doktor Kos mi je rekao da, se taj moze raditi kad god samo doslovno 10 sec da, se vidi da li kuca srce.. Nakon 2 spontana ne mogu ja sad npr izdrzat 3 tjedna bez ultrazvuka u ovim kriticnim tjednima nema sanse.. Cak mi i Luci rekao da razumije i sam mi rekao da dodjem u utorak opet….

Kolko si ti sad tocno trudna?

6+2….

Ja totalno razumijem tvoj strah… Meni je prva trudnoca i sve je zasad ok(🙏) pa svejedno sam mirna samo taj dan nakon uvza… Obzirom na stvarno svakakva iskustva koje zene imaju.. A pogotovo kad ti tako zavrse trudnoce kao kod tebe.. Ne bi se se ni ja mogla opustit! I super da si se raspitala za 2d uvz i da bar na taj nacin mozes provjerit dal je sve ok i bit bar malo mirnija…

I inace.. Proguglaj si baby watcher… Znaci mali uredjaj kojim pratis kucanje srceka… Nije stetan ne brini🙊😃
    Moja sogorica ga je koristila, super stvar pa ce mi ga dati ali to je za tek nakon minimalno 10tt…

Vec jesam… Al frendica mi je to imala i nekad bi uspjela cuti srce, nekad ne i onda ju je to izludjivalo tako da se ne zelim dodatno izludjivati! Ja cu ovako i nadati se da je sve ok.. A i nema razloga da ne bude, jeli tako? 🙂

Treba biti strpljiv i znati gdje je srceko sto je kasnije u trudnoći sve lakse i lakse ispocetka je teze naci dok bebica ne naraste...
    Ona je bas super to uvijek nasla i skupa smo slusale.. Prekrasno 💓... 
    Naravno nema razloga da ne bude ok.. To mi koje smo imale spontane ne mozemo biti tako na miru nazalost... Da je meni prva t vjerojatno bi bila isto takva.. Ovako... 🙄

• more2309
    15. Listopad 2020. 09:21

Bozma ja sam sad gledala tvoje testice, meni se isto donja crta cini tamnija 🙂🙂🙂❤❤🙏🙏🤞🤞🍀🍀! Moja je tamnija jer je meni danas 13 dnt, ja nisam imala hrabrosti tako rano ih radit 🙈, a i tebi su vraceni dvodnevni ako se ne varam, meni su trodnevni, tako da sve to igra ulogu. 
    MTB joj i mene ti je ubijao zatvor kad sam bila pod stimulacijom, meni ti je jedino pomogao topli DonatMg, nista drugo.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.