Kod mene 👎, mislim, vec sam jucer znala al sam se nadala da ce jutros biti iznenadjenje, al jbga. Oplakala sam jucer, sinoc nisam nista spavala jer sam kovala plan za dalje😔 Ostavit cu utrice do petka kada bi i menga trebala doci pa cemo vidjeti.
Meni u ovom svemu najteze pada reci svojima da nije uspjelo, jako smo bliski, mami sam jucer natuknula al tati rec. . Vec ga vidim da se negdje sakrio da ga nitko ne vidi i da place.. to me boli najvise, za mene je lako, dok imam ici naprijed ja ne stajem bez obzira na bol, proci ce al ne mogu gledati suze najmilijih. .
nisu li angribird potamnili 9-ti dan? imaš još koji dan.
*. Women_name. * meni ta tvoja beta izgleda vrhunski 👍
lucija07 baš mi je drago radi srca, mogu mislit kakav je osjećaj ❤️🤩
Tara0205 šta kažu testići 🤞Ja također mislim da bi beta već trebala pokazati, ali možda manju vrijednost.
MTB i sama se borim navodno s kvalitetom stanica,
koje suplemente piješ? Ma ja mislim da će to kod tebe ispast super 👍
Nina92 drago mi je da si bolje, nadam se da, će bit ok, javi nam 🤞🤞🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Dobro jutro, žene. Danas je opet bogat dan. Čoporativno navijamo:
za TiredIvy, i njenog borca od jajne stanice koja je odlučila pobijediti.
za Nirvana2020 i njene folikule, da ih ima i da su lijepe veličine
za DAVANA, da je se napokon rješimo i prebacimo na donji popis, sa trudnicama. Želimo lijepu, debelu betu.
za Nina92, da joj se tijelo lijepo oporavilo i pripremilo za prihvat bebe
za LucyLou, da UZV bude dobar i da dobije zeleno svjetlo za FET
za lotus, da ima lijepi broj još ljepših i kvalitetnijih jajnih stanica na aspiraciji danas. Hoćemo još beba
Kao što je nada86 rekla, želimo hrpu trudnica za Božić, koje kukaju što ne smiju piti i što ne mogu jesti što god im padne na pamet radi beba.
MTB, evo me, bila upravo na uzv. ali endo i dalje tanak, jedva na 5mm 🥺 veli doktor da se vidimo opet za dva dana ali da necemo nista forsirsti - ako ne naraste, odgadjamo transfer. Malo sam tuzna, ali samo malo, jer sam si vec kod prvog pregleda mislila da mozda nista ni ovaj put. Odoh se sada ipak sopati i ciklom, zadnje dvije veceri sam drmnula po casicu crnog vina jer sam citala da pomaze cirkulaciji endometrija (hihihi) pa cemo vidjeti hoce li sta pomoci... 😉
Nina, super da se sve smiruje, javi nam sto je rekao doktor danas i hoce li ipak biti transfer...🤞🏻
Bozma, drzim fige na najjace, i bas nekako imam osjecaj da nam i ti prelazis iz trudilice u trudnicu! 😊🥰
Davana, zelim ti veliku, debelu betu! 🥰🤞🏻😉
Svima vam od srca hvala na lijepim zeljama i mislima...vasa podrska je neprocijenjiva! 😘❤️
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Lucyinthesky, ja zapravo ne znam koje su mi kvalitete stanice, to ćemo tek sad vidjeti tokom ovog pokušaja. Ali pretpostavka je da im opada kvaliteta s godinama, i da kakve god su sad, bit će puno lošije za godinu, dvije. Kažu da se nakon 38.godine to prirodno događa.
Za sad ne pijem ništa posebno, osim folne, Omege3, Magnezija i D vitamina. Pitala sam doktoricu trebam li još nešto, ona je rekla da ne. Ako ovaj put ne upali (a hoće!!!!), onda ću dalje istraživati i planirati što bih trebala uzimati.
Jedna stvar koju mi je doktorica rekla, a sviđa mi se, jest da je ovo postupak koji ne služi samo radi oplodnje, nego i za dijagnostiku. U ovom postupku ćemo napokon stvarno znati kakva je situacija.
💔💔💔
Bozma meni se isto čini, gledano mojim neiskusnim okom da crtica tamni, a imam i neki osjećaj da je tako
Meto točno znam osjećaj kada najbližima opet moraš reci da nije uspijelo, onda sve još više boli... Mi više upravo iz tog razloga nikome ništa ne govorimo, ne mogu podnijeti još i njihovu tugu... zasijati će i nama sunce na kraju tunela, mora ❤️
LucyLou, držimo fige da se fino zadeblja u ova dva dana. Nisam znala da je debljina endometrija toliko bitna, meni moj endometrij nitko još nije spomenuo, valjda to znači da je OK.
Za sad, intravenozno si nalijevaj ciklu i neko fino crno vino, ako ništa drugo, barem ćeš uživati
💔💔💔
Bozma znam da te strah i da budu svakakve posiljke, bome ja nisam imala nijednu koja mi je davala crvene crtice, to bi bile sive i ne bi tamnile niti ista.. kod tebe se bas lijepo vidi kako ide prema gore. Ona biokemijska te pravo očepila😁 Pokazala da mozes i da je sad pravo vrijeme. Dasta ces nego umociti, jedan odmah, jedan vcrs i jedan ujutro💪🤞
🖕 evo im sad za staru koku😂
Mtb betu sam imala u planu radit u sub (12dnt) a menga treba u petak doci, uvijek procurim pod svom mogucom th tako da cekam jos dva dana, al necu se zavaravati, pokazalo bi da je nesto, sjenica od Brevactida je tu, puno slabija od jucer tako da je to to🙁
Nina sretno i nadam se da ti utoplila busu za bebe😊 Sto se boli tice- bolit ce jos🙈 Trebaju i mj da se jajnici vrate na prijasnje stanje. Sve smo to prosle, ne brini, nitno da se bolje osjecas 🤞
Maki❤️😘
Clio imas viska pikica, neces ih sve iskoristiti al nek se nadju. Ne trebas istiskati zrak kod penova, na kraju ti ostane malo lijeka viska kojeg su ostavili i tu uvijek bude mala kuglica sa zrakom, nece se istisnuti u tebe🙈 ja sam u obe stim koristila gonal 225, samo nastimas dozu na taj br i upiknes se. Iglu bacis, za sutra uzimas novu i opet doza na 225 i to je to. 🤗
Women name sta su ti testomanke🙈
Lucylou nemoj crno vino, od njega se dobija menga😁 Udari po soku od cikle, pola litre barem dnevno. . 🤗
Nada86 ja sam se udala 5km od kuce, tako da se vidjamo svakodnevno i ne mogu da ne znaju🙈 A mama me cita ko knjigu, ne mogu ni lagati, zena odmah skuzi da muljam🙊 Ova god je sasrana, odmah iza nove ima da sunce zasja najjace sto zna😊 U kojoj si ti fazi sad? ❤️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Lucyinthesky, ja zapravo ne znam koje su mi kvalitete stanice, to ćemo tek sad vidjeti tokom ovog pokušaja. Ali pretpostavka je da im opada kvaliteta s godinama, i da kakve god su sad, bit će puno lošije za godinu, dvije. Kažu da se nakon 38.godine to prirodno događa.
Za sad ne pijem ništa posebno, osim folne, Omege3, Magnezija i D vitamina. Pitala sam doktoricu trebam li još nešto, ona je rekla da ne. Ako ovaj put ne upali (a hoće!!!!), onda ću dalje istraživati i planirati što bih trebala uzimati.
Jedna stvar koju mi je doktorica rekla, a sviđa mi se, jest da je ovo postupak koji ne služi samo radi oplodnje, nego i za dijagnostiku. U ovom postupku ćemo napokon stvarno znati kakva je situacija.
Hm.... Pa iskreno ne znam sto reci za ovo.. Jer po svim dijagnostikama mi smo davno trebali imati dijete, da dijete.. Djecu.. Uvijek super spg, super embriji super endometrij... A trebalo nam je 5 godina od njihove dijagnostike=kod vas je sve super plus mladi ste za cas cemo mi vas riješiti....
Bozma znam da te strah i da budu svakakve posiljke, bome ja nisam imala nijednu koja mi je davala crvene crtice, to bi bile sive i ne bi tamnile niti ista.. kod tebe se bas lijepo vidi kako ide prema gore. Ona biokemijska te pravo očepila😁 Pokazala da mozes i da je sad pravo vrijeme. Dasta ces nego umociti, jedan odmah, jedan vcrs i jedan ujutro💪🤞
🖕 evo im sad za staru koku😂
Mtbbetu sam imala u planu radit u sub (12dnt) a menga treba u petak doci, uvijek procurim pod svom mogucom th tako da cekam jos dva dana, al necu se zavaravati, pokazalo bi da je nesto, sjenica od Brevactida je tu, puno slabija od jucer tako da je to to🙁
Nina sretno i nadam se da ti utoplila busu za bebe😊 Sto se boli tice- bolit ce jos🙈 Trebaju i mj da se jajnici vrate na prijasnje stanje. Sve smo to prosle, ne brini, nitno da se bolje osjecas 🤞
Maki❤️😘Clio imas viska pikica, neces ih sve iskoristiti al nek se nadju. Ne trebas istiskati zrak kod penova, na kraju ti ostane malo lijeka viska kojeg su ostavili i tu uvijek bude mala kuglica sa zrakom, nece se istisnuti u tebe🙈 ja sam u obe stim koristila gonal 225, samo nastimas dozu na taj br i upiknes se. Iglu bacis, za sutra uzimas novu i opet doza na 225 i to je to. 🤗
Women name sta su ti testomanke🙈
Lucylou nemoj crno vino, od njega se dobija menga😁 Udari po soku od cikle, pola litre barem dnevno. . 🤗
Nada86 ja sam se udala 5km od kuce, tako da se vidjamo svakodnevno i ne mogu da ne znaju🙈 A mama me cita ko knjigu, ne mogu ni lagati, zena odmah skuzi da muljam🙊 Ova god je sasrana, odmah iza nove ima da sunce zasja najjace sto zna😊 U kojoj si ti fazi sad? ❤️
I ja zivim blizu mame i jos joj nisam nista rekla... Ni nikom.. Nakon spontanih sam se naucila jer onda kud sam ja bila u bedu jos njih gledati onakve u bedu i tjesitu ih..pogotovo mamu 😔 Ali kuzi da sam joj cudna, naravno. Stalno me promatra i ispituje stvari koje inace ne🙃Mame su to.. Ne znam do kad cu jos mocu izdrzat.. Mislila sam bar do 10 tjedna ali gdje je to jos🙄😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji