Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    14. Listopad 2020. 09:51

Bozma pa ovo tamni😍 Rekla sam ti jucer kad sam stavljala filtere na tvoje trstice jer mi se onaj zrdt nije ucinio blijedji kao sto si rekla.. to zeno, sretna sam zbog tebe😍

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Listopad 2020. 09:54

Meto, jesi li sigurna da ništa? Vadila betu? Žao mi je. Upravo radi mogućih reakcija drugih ljudi smo mi odlučili da nećemo nikome reći. Dovoljno mi se nositi sa svojom mukom, ne želim još brinuti o drugima.

💔💔💔

14. Listopad 2020. 09:54

MakiST, danas 7 dana od transfera dvodnevnih, mislim da ako i ostanu pozitivni betu neću prije sljedećeg tjedna. Muči me što imam još dvije vrste kineza i oni ne pokazuju ništa, sad ću lagano do ljekarne po Utrogestan i po Mullerove testove. Sise malo manje bolne nego prijašnjih dana, drugo ništa, nema više ni onog osjećaja kao da ću dobit M.

MaloTele
    14. Listopad 2020. 09:56

Pozdrav curke, dugo vas citam pa evo da nesto i napisem :) prosla jednu inseminaciju, i sad nas ceka prvi ivf u 11.mj, jucer dobila hrpu terapije i sva se izgubila u tome 😤🙄pa da vas pitam, dobila sam gonal225, s kojim bi se trebala pocet pikat, zapravo mi nije jasno zašto imam 5kutija toga 😨 tamo su mi objasnjavali kako se koristi,dobila sam 1kutiju od 900 i 4 od 450, kolko sam ja to ovAko preplasenA i zbunjena uspjela skuzit, krenem s onim od 900 i svaki dan 1 injekciju, s tim da onaj pen okrenem na 225,jesam to dobro pohvatala? A cemu onda one od 450? Ja samse koncentrirala daskuzim kako da se piknem i dosla doma i izgubila se u kutijama :s
    Zelim puno puno srece svima danas, sve nas to ceka jednog dana 😄🤞🤞🥰  i oprostite na glupim pitanjima ali ovo mi je sve 9rvi put i strah me da nekaj ne sje...😄 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

14. Listopad 2020. 10:02

Meto, i meni su prije godinu dana nakon boostera kinez i Muller jednako pokazali, ali možda sad imam neku ludu pošiljku, znaš kako je to sa kinezima, strah me i umočit Mullera.

• *.Women_name.*
    14. Listopad 2020. 10:02

Meto

Bozma pa ovo tamni😍 Rekla sam ti jucer kad sam stavljala filtere na tvoje trstice jer mi se onaj zrdt nije ucinio blijedji kao sto si rekla.. to zeno, sretna sam zbog tebe😍

I meni izgleda da tamne. Pogotovo kad smanjis svjetlinu na slici i povećas kontrast. I ja to radim 😂😂😂 to me šogorica naučila 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Nina92
    14. Listopad 2020. 10:03

Bozma

Nina92, da, jer kod mene nema straha od hiperstimulacije. Mislim da je normalno da još osjećaš jajnike nakon toliko folikula. Kad ćeš znat hoće li bit transfera?

U 11 sam narucena 🙏

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Listopad 2020. 10:08

Chloe18

Pozdrav curke, dugo vas citam pa evo da nesto i napisem :) prosla jednu inseminaciju, i sad nas ceka prvi ivf u 11.mj, jucer dobila hrpu terapije i sva se izgubila u tome 😤🙄pa da vas pitam, dobila sam gonal225, s kojim bi se trebala pocet pikat, zapravo mi nije jasno zašto imam 5kutija toga 😨 tamo su mi objasnjavali kako se koristi,dobila sam 1kutiju od 900 i 4 od 450, kolko sam ja to ovAko preplasenA i zbunjena uspjela skuzit, krenem s onim od 900 i svaki dan 1 injekciju, s tim da onaj pen okrenem na 225,jesam to dobro pohvatala? A cemu onda one od 450? Ja samse koncentrirala daskuzim kako da se piknem i dosla doma i izgubila se u kutijama :s
    Zelim puno puno srece svima danas, sve nas to ceka jednog dana 😄🤞🤞🥰 i oprostite na glupim pitanjima ali ovo mi je sve 9rvi put i strah me da nekaj ne sje…😄

Chloe18, dobro nam došla, i još brže nam otišla, trudna 
    Što se gonala tiče, s njim ćeš se pikati svaki dan. Ova kutija od 900 ti je za 4 dana, nakon toga ćeš preći na druge kutije. Ne znam ti objasniti zašto su ti dali 4 kutije od 450, umjesto 2 od 900, možda ih nisu imali na lageru? Pogledaj košuljicu, tamo vjerojatno piše koliko dana ćeš se morati pikati.
    Kako se daje - imaš na youtubeu filmiće gdje je lijepo objašnjeno. Kad prvi put koristiš neki pen, prvo moraš malo istisnuti zrak, nakon toga okreneš na 225 i pikneš se. Vjerojatno su ti objasnili kako.
    I mene je bilo malo strah prvi dan, ali zapravo je jako jednostavno i bezbolno. Ima i smisla, da je komplicirano, ne bi nam dali da si to sami radimo. Sad mi je to i zabavno svaki dan raditi.

💔💔💔

Nada 🍀
    14. Listopad 2020. 10:08

Chloe18 dobrodošla, dobila si vise pakiranja gonala jer stimulacija traje više dana, možda ono šta ti bude viška možeš vratiti kada iz prve ostaneš trudna (furam pozitivu od MTB 😂)
    To pakiranje od 900 ti je za 4 dana (ako uzimaš svaki dan po 225) i ostatak ti je za još 8 dana. Ovisi o tome koliko će ti trajati stimulacija, doktori obično daju manje doze da ne otvaraš veliko pakiranje pa da bacaš bezveze novce... 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Listopad 2020. 10:09

Nina92

Bozma

Nina92, da, jer kod mene nema straha od hiperstimulacije. Mislim da je normalno da još osjećaš jajnike nakon toliko folikula. Kad ćeš znat hoće li bit transfera?

U 11 sam narucena 🙏

Čekamo vijesti!!! 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.