Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    13. Listopad 2020. 21:14

angribird

Ma ja imam jedno teoretsko pitanje za vas iskusnije tu. Postoji li mogućnost ako idem npr na folikulometrije za fet da se to pretvori u ivf u prirodnom ciklusu? Ako razumijete?

Ja mislim da postoji. Ja sam jednom išla samo na pregled nakon neuspjelog stimuliranog, pa se ukazao vrlo perspektivan folikul i išli smo u prirodnjak.

Nina92  drago mi je da si bolje i ne sumnjam da ćeš imati puuuuuno lijepih blastica 🤩
    MTB vezano za veličinu folikula, ja sam štopericu obično dobivala na 18mm,tako da mi se čini da oni ispunktirani budu oko 20-21 🤔Samo neka oni polako napreduju, ubrza ti se to za čas pred kraj.
    Maybebaby svaka čast,želim ti svu sreću, ja bi se vjerojatno srušila od šoka 👍😊
    biljche ja sam nažalost u prvom postupku prokrvarila i na utrićima i estrofemu, točno kada bi mi bio dan očekivane menge inače. Ne mora biti da je to, ali nažalost tako nekako je počelo.
    Dok betu ne izvadiš, nije ništa gotovo, držim fige 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Nirvana2024
    13. Listopad 2020. 21:28

Dada31

MTB

Bocnula se i četvrti put. Nakon toga sam krenula čitati košuljicu, nisam ni primijetila da je doktorica pisala po njoj. U svakom slučaju, vidjela je 4 folikula od 10mm, 4 od 7, i hrpicu manjih. Po vašim iskustvima, narastu li ovi manji dovoljno da bi bili iskoristivi? Vjerojatno ću se još 5, 6 dana pikati. Koliko uopće moraju biti veliki da bi krenuli u aspiraciju? Više od 15? Više od 20?
    MTB koji dan u ciklusu se može početi pikati? 😊
    III tko god zna odgovor 😊😊
    Dali prvi dan ciklusa, ili može i neki drugi?

Ja sam 2.dan

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• LucyLou
    13. Listopad 2020. 21:33

MTB

Bocnula se i četvrti put. Nakon toga sam krenula čitati košuljicu, nisam ni primijetila da je doktorica pisala po njoj. U svakom slučaju, vidjela je 4 folikula od 10mm, 4 od 7, i hrpicu manjih. Po vašim iskustvima, narastu li ovi manji dovoljno da bi bili iskoristivi? Vjerojatno ću se još 5, 6 dana pikati. Koliko uopće moraju biti veliki da bi krenuli u aspiraciju? Više od 15? Više od 20?

Ja sam stopericu dobivala na 18mm, i mislim sa ispod toga ne daju...😉

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Tinchy_07
    13. Listopad 2020. 21:51

MTB

Meni je 18,2,ali curi koja je bila ispred mene je 16 s tim da smo isle vadit hormone da vide dal je jajna stanica zrela i i jednoj i drugoj dali štopericu jer da su hormoni uredni neovisno o velicini folikula

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Nada 🍀
    13. Listopad 2020. 22:20

Drage cure toliko divnih vijesti danas...
    Lucija ❤️ i Maybebaby ❤️❤️❤️ čestitam od srca, da sve prođe u redu i bez komplikacija...
    Anavi neke od nas moraju nažalost dužim putem ići ali to ne znači da mi nećemo stići do cilja jel tako? 😊🍀🍀🙏
    Women ja isto mislim da beta nije mala, držimo fige da sve bude dobro
    Daj Bože da sa ovog foruma bar nas 50 žena dočeka trudno Božić i dogodine dočeka svoje bebe zdrave u naručije... 🙏🙏🙏🙏🙏

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Listopad 2020. 22:31

Nikitta

Ja sam kretala 2-3 dc, a jednom sam kod Lučija krenula 5dc, ali mislim da je to bilo radi toga jer je planirao blažu stimulaciju Klomifenom i par Gonala, inače se kreće 2 ili 3 dc. Naravno, ako je riječ o kratkom protokolu. Ako se ide u dugi protokol, onda se piju pilule ili bocka Decapeptylom od 21 dc, pa se maybe krene sa stimulacijom već 1 dc.
    Nirvana2020zato što bolujem od bolne dijagnoze i ne želim biti budna, niti osjetiti išta, ni malo, prošla sam 3 aspiracije na živo i ne hvala više.
    Lucijahvala ti, osjećam se bolje kad sam drugima od koristi. ❤️
    “.Woman_name.” Beta je super za 12 dan trodnevnog.

Nikitta  Rekao mi je da ćemo idući put i tome. Pokazao mi je pikice,nisam ih imala u rukama, ali vidjela sam samo da su neke sivo zelene 😂🙈, ali mi nije objasnio postupak, ni kada se uobičajeno kreće sa tim ni ništa 😁

endometrioza

Anavi985
    13. Listopad 2020. 22:57

Cure, hvala na podršci i pozitivi, znam da moram dalje, sutra ću čuti koliko pauze pa ispočetka... nije me strah ni pikanja više ni punkcije, ali put do zg skoro svaki drugi dan... korona... to me ubija u pojam... nisam očekivala da će ići od prve, sad je nade bilo više jer je bila blastica, ali neće se primit... možda bi bilo dobro nakon transfera slučajno malo srozat imunitet da ne skuži “strano tijelo”... 
    danas malo tugovanja, sutra još malo odmor i od četvrtka moram vratit optimizam i vratit se na posao među klince... oni će mi odvratit misli od neuspjeha ako nitko drugi... 
    Današnje nove trudnice i 3-duple trudnice 😉🤣 čestitke!!! Uživajte u trudnoćama!!!

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    13. Listopad 2020. 23:01

Womenname beta ti je ok skroz i ne brini i bit ce duploo🙏😍 
    Menin je bija dvodnevni 14 dan 107,3 a 16 dan 324 i bila je sa svim odusevjljena 
    I citala sam upisi vrijednosti bete i mislim da ima tablica da 14 da do 50 je ok i tako 16 100 itd

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

14. Listopad 2020. 07:33

Meni je 1 put 10 dan blastice beta bila 140 tako nesto,i uopće mi nisu rekli da je mala, drugi put 10 dan skoro 500(tu su svi mislili da, se blastica podijelila) a sad kad su zbilja bili blizanci cak sam do 12 dana izdrzala😂 beta 400...
    Dakle potpuno razlicite vrijednosti... 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Listopad 2020. 07:37

anavi985, imaš super pristup. Vidi kako si idući put možeš olakšati čitav taj proces, da ti bude manje stresan. Možda bolovanje pa da dio vremena "doseliš" u Zagreb, ili da UZVove radiš u svom mjestu, ili nešto treće?

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.