Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Listopad 2020. 09:04

MTB od sutra (9dt) sam mislila početi piškiti testove pa eventualno u petak ili sub izvaditi betu da si skratim muke

14. Listopad 2020. 09:04

Nina92, da, jer kod mene nema straha od hiperstimulacije. Mislim da je normalno da još osjećaš jajnike nakon toliko folikula. Kad ćeš znat hoće li bit transfera?

14. Listopad 2020. 09:07

lucija07

Tara0205

Cure, da li je rano vaditi betu 10dt trodnevnih?
    Pitam zbog nestrpljenja, naravno☺️ ali i zbog terapije

Pa mogla bi izvaditi samo ako je pozitivno jer ukoliko je trudnoća pozitivno biti mora mozda ces se samo stresirat zbog moguce male brojke.. A test? 🤷‍♀️😂….
    Test ti vec mora pokazati…

Sutra krecem sa mullerovim testovima ☺️ Mislila sam čak i jutros al danas mi je 8dt trodnev. pa mi se činilo rano...

14. Listopad 2020. 09:09

Tara0205

lucija07

Tara0205

Pa mogla bi izvaditi samo ako je pozitivno jer ukoliko je trudnoća pozitivno biti mora mozda ces se samo stresirat zbog moguce male brojke.. A test? 🤷‍♀️😂….

Sutra krecem sa mullerovim testovima ☺️ Mislila sam čak i jutros al danas mi je 8dt trodnev. pa mi se činilo rano…

Sta da ti ja kazem.... Ja sam treci dan blastice tj. 4 dan cetverodnevnih  imala sjenu.. Ranije ne moze🤷‍♀️😂😂... 

14. Listopad 2020. 09:12

Tara0205

lucija07

Tara0205

Sutra krecem sa mullerovim testovima ☺️ Mislila sam čak i jutros al danas mi je 8dt trodnev. pa mi se činilo rano…

Ooo to je kao 6 dan blastice kod mene na onoj lepezi testova ako si vidjela na ljepila, sam ju tu negdje.. Ja sam vec lijepu crtu imala😂.. 
    Ma ja sam bolesna na  testove, stvarno sam htjela vidjet kad najranije ocita taj muller trudnocu.. I stvarno je extra brz😂

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Listopad 2020. 09:36

Tara0205, to mi se čini kao dobra taktika. Vjerojatno bih i sama tako.  Lijepiš nam slikicu sutra! Malo smo gladni testova, pogotovo pozitivnih.

💔💔💔

• *.Women_name.*
    14. Listopad 2020. 09:36

Dobro jutro cure 😊
    Koliko objava 😯😯😁😁😁
    Sretno svima danas s testicima, betama, ultrazvucima 😊😊🥰🤞🙏

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

14. Listopad 2020. 09:40

Lucija07 evo jos jedne bolesne na testove. Samo ti testiras pravu betu a ja Brevactide 😂
    https://ibb.co/30J74px

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Listopad 2020. 09:48

Bozma

Lucija07 evo jos jedne bolesne na testove. Samo ti testiras pravu betu a ja Brevactide 😂
    https://ibb.co/30J74px

Bozma, pa ovo vidljivo tamni. Prvo je svijetlilo, a onda je počelo tamniti. Čini mi se da imamo beeebuuuuu 
    MakiSt zanimaju tvoje sise, mene zanima tvoja beta. Veselimo se petku!  I držmo fige za jednu sočnu, debelu, oblu betu!

💔💔💔

Meto
    14. Listopad 2020. 09:49

Bozma oni kinezi sa slovima meni ne bacaju evaporacijske linije, niti ikakve lazne sjene. Mm mora radit markere dva put godisnje, medju njima je i bhcg (2-3 mu bude) i test je nije detektira😂 Takooo da ne ocitavaju svasta😂😅
    Nezz jesi skuzila jucer sam radila zajedno Mullerov i kinez i jednaka im je jacina crtice, Mullerovi su stvarno top. Bozmaaa, sta cekas, daj sliku🤗 Nece oni popodne biti tamniji ako se nista ne dogadja☝️ Ajmee tako sam uzbudjena i navijam jako, najjace ❤️
    Blacky sad si i ti na redu, simptomi, testici, daj nesto❤️
    Kod mene 👎, mislim, vec sam jucer znala al sam se nadala da ce jutros biti iznenadjenje, al jbga. Oplakala sam jucer, sinoc nisam nista spavala jer sam kovala plan za dalje😔 Ostavit cu utrice do petka kada bi i menga trebala doci pa cemo vidjeti. 
    Meni u ovom svemu najteze pada reci svojima da nije uspjelo, jako smo bliski, mami sam jucer natuknula al tati rec. . Vec ga vidim da se negdje sakrio da ga nitko ne vidi i da place.. to me boli najvise, za mene je lako, dok imam ici naprijed ja ne stajem bez obzira na bol, proci ce al ne mogu gledati suze najmilijih. .  
    Tara mozes i sad piskit testic, sjenica bi se trebala pokazati🤞
    Nirvana malo saroliko al nista sto stoperica nece izjednaciti, tu su negdje folikuli, sretno dalje🤞

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.