MTB od sutra (9dt) sam mislila početi piškiti testove pa eventualno u petak ili sub izvaditi betu da si skratim muke
Nina92, da, jer kod mene nema straha od hiperstimulacije. Mislim da je normalno da još osjećaš jajnike nakon toliko folikula. Kad ćeš znat hoće li bit transfera?
Cure, da li je rano vaditi betu 10dt trodnevnih?
Pitam zbog nestrpljenja, naravno☺️ ali i zbog terapije
Pa mogla bi izvaditi samo ako je pozitivno jer ukoliko je trudnoća pozitivno biti mora mozda ces se samo stresirat zbog moguce male brojke.. A test? 🤷♀️😂….
Test ti vec mora pokazati…
Sutra krecem sa mullerovim testovima ☺️ Mislila sam čak i jutros al danas mi je 8dt trodnev. pa mi se činilo rano...
Pa mogla bi izvaditi samo ako je pozitivno jer ukoliko je trudnoća pozitivno biti mora mozda ces se samo stresirat zbog moguce male brojke.. A test? 🤷♀️😂….
Sutra krecem sa mullerovim testovima ☺️ Mislila sam čak i jutros al danas mi je 8dt trodnev. pa mi se činilo rano…
Sta da ti ja kazem.... Ja sam treci dan blastice tj. 4 dan cetverodnevnih imala sjenu.. Ranije ne moze🤷♀️😂😂...
Sutra krecem sa mullerovim testovima ☺️ Mislila sam čak i jutros al danas mi je 8dt trodnev. pa mi se činilo rano…
Ooo to je kao 6 dan blastice kod mene na onoj lepezi testova ako si vidjela na ljepila, sam ju tu negdje.. Ja sam vec lijepu crtu imala😂..
Ma ja sam bolesna na testove, stvarno sam htjela vidjet kad najranije ocita taj muller trudnocu.. I stvarno je extra brz😂
Tara0205, to mi se čini kao dobra taktika. Vjerojatno bih i sama tako. Lijepiš nam slikicu sutra! Malo smo gladni testova, pogotovo pozitivnih.
💔💔💔
Dobro jutro cure 😊
Koliko objava 😯😯😁😁😁
Sretno svima danas s testicima, betama, ultrazvucima 😊😊🥰🤞🙏
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Lucija07 evo jos jedne bolesne na testove. Samo ti testiras pravu betu a ja Brevactide 😂
https://ibb.co/30J74px
Lucija07 evo jos jedne bolesne na testove. Samo ti testiras pravu betu a ja Brevactide 😂
https://ibb.co/30J74px
Bozma, pa ovo vidljivo tamni. Prvo je svijetlilo, a onda je počelo tamniti. Čini mi se da imamo beeebuuuuu
MakiSt zanimaju tvoje sise, mene zanima tvoja beta. Veselimo se petku! I držmo fige za jednu sočnu, debelu, oblu betu!
💔💔💔
Bozma oni kinezi sa slovima meni ne bacaju evaporacijske linije, niti ikakve lazne sjene. Mm mora radit markere dva put godisnje, medju njima je i bhcg (2-3 mu bude) i test je nije detektira😂 Takooo da ne ocitavaju svasta😂😅
Nezz jesi skuzila jucer sam radila zajedno Mullerov i kinez i jednaka im je jacina crtice, Mullerovi su stvarno top. Bozmaaa, sta cekas, daj sliku🤗 Nece oni popodne biti tamniji ako se nista ne dogadja☝️ Ajmee tako sam uzbudjena i navijam jako, najjace ❤️
Blacky sad si i ti na redu, simptomi, testici, daj nesto❤️
Kod mene 👎, mislim, vec sam jucer znala al sam se nadala da ce jutros biti iznenadjenje, al jbga. Oplakala sam jucer, sinoc nisam nista spavala jer sam kovala plan za dalje😔 Ostavit cu utrice do petka kada bi i menga trebala doci pa cemo vidjeti.
Meni u ovom svemu najteze pada reci svojima da nije uspjelo, jako smo bliski, mami sam jucer natuknula al tati rec. . Vec ga vidim da se negdje sakrio da ga nitko ne vidi i da place.. to me boli najvise, za mene je lako, dok imam ici naprijed ja ne stajem bez obzira na bol, proci ce al ne mogu gledati suze najmilijih. .
Tara mozes i sad piskit testic, sjenica bi se trebala pokazati🤞
Nirvana malo saroliko al nista sto stoperica nece izjednaciti, tu su negdje folikuli, sretno dalje🤞
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji