*.Women_name.*, darliv, hvala.
Meni je danas zapravo 4dc, ali mi ne pratimo moj ciklus sa pikanjem, počela sam slučajno na 1dc.
Na prvu loptu sam bila samo sretna što je išta tamo, sad se razmišljam što su uobičajene vrijednosti. I znam da to ništa ne znači, jer se mogu pojaviti novi, nestati ovi koji su sad dobre veličine, možda su folikuli prazni, možda js neće biti zrele, možda... Ali želim čuti iskustva.
Ovaj postupak nas stvarno natjera da usporimo i živimo dan po dan.
💔💔💔
*.Women_name.*, darliv, hvala.
Meni je danas zapravo 4dc, ali mi ne pratimo moj ciklus sa pikanjem, počela sam slučajno na 1dc.
Na prvu loptu sam bila samo sretna što je išta tamo, sad se razmišljam što su uobičajene vrijednosti. I znam da to ništa ne znači, jer se mogu pojaviti novi, nestati ovi koji su sad dobre veličine, možda su folikuli prazni, možda js neće biti zrele, možda… Ali želim čuti iskustva.
Ovaj postupak nas stvarno natjera da usporimo i živimo dan po dan.
Bit će sve ok sigurno! Moj je rastao sporo kao puž, pa je na kraju uspio doc do te veličine, aspiriran 21. DC. Već smo htjeli odustat 😂 Kažu doktori to su lijeni PCOS jajnici, ali kad se pokrenu hop evo ga 😊 želim ti da ih imaš taman, ni premalo, ni previše 😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Bok cure. Nova sam ovdje. Prosla 3 inseminacije i jedan IVF. Vracene 2 blastociste 3.10.2020. U cetvrtak beta. A ja od jucer lagano krvarim. Nije ko prava menga al nije bas ni oskudno kao sto pise kod implantacijskog. Ima li tko kakvo slicno iskustvo?
Jesi probala pišnuti test? Mislim da ti nitko od nas ne može ovdje pomoći, beta će sve reći. Koliko sam čitala, implantacijsko zna trajati nekoliko dana i često ga žene zamijene za menstruaciju. Plus neke žene imaju oskudnija krvarenja cijelu trudnoću, pa zato ni ne znaju da su trudne mjesecima.
Da.. Svaka zena je drugačija.. Ja to implantacijsko npr nisam ni imala ali zato me ovo smedjarenje ubilo u pojam do danas🙄🙄
Da, čovjek se ponada da mu barem za vrijeme trudnoće neće trebati ulošci, kadli - trebaju mu više nego inače
Pogotovo što u trudnoći to donosi dodatne strahove.
Srećom, ti znaš da je tvoja beba borac i da se lijepo snalazi u svom novom domu
Joj bas tako... Znas do koje granice je to doslo da sam isla kupiti uloske, prave ne ove dnevne🙄.. Ali hvala Bogu stalo je🙏💓🌺🌺
Biljche ja imala istu situaciju,nazalost to je bila biokemijska..ali ne znaci da je i tebi tako, moze biti implatacija...bitno je da ti nije svjeza krv,ako je samo smedarenje onda je vjerojtno implatacija...najbolje ti je napravit test ujutro pa ces znati..ja sam radila par dana zaredom i linija je bila svaki dan sve blijeđa..po tome san skuzila da nesto nije ok,sto je potvrdila i beta kasnije...nadam se da ti je implatacijsko 🙏🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Bocnula se i četvrti put. Nakon toga sam krenula čitati košuljicu, nisam ni primijetila da je doktorica pisala po njoj. U svakom slučaju, vidjela je 4 folikula od 10mm, 4 od 7, i hrpicu manjih. Po vašim iskustvima, narastu li ovi manji dovoljno da bi bili iskoristivi? Vjerojatno ću se još 5, 6 dana pikati. Koliko uopće moraju biti veliki da bi krenuli u aspiraciju? Više od 15? Više od 20?
MTB koji dan u ciklusu se može početi pikati? 😊
III tko god zna odgovor 😊😊
Dali prvi dan ciklusa, ili može i neki drugi?
endometrioza
Dada31, to ti kaže tvoj doktor, ovisi od osobe do osobe. Ja nisam išla po ciklusu, već sam dobila uputu na koji dan da se počnem pikati. Igrom slučaja je to ispao 1dc. Mogao je biti 3dc, a mogao je biti i zadnji dan prethodnog ciklusa.
💔💔💔
Bocnula se i četvrti put. Nakon toga sam krenula čitati košuljicu, nisam ni primijetila da je doktorica pisala po njoj. U svakom slučaju, vidjela je 4 folikula od 10mm, 4 od 7, i hrpicu manjih. Po vašim iskustvima, narastu li ovi manji dovoljno da bi bili iskoristivi? Vjerojatno ću se još 5, 6 dana pikati. Koliko uopće moraju biti veliki da bi krenuli u aspiraciju? Više od 15? Više od 20?MTB koji dan u ciklusu se može početi pikati? 😊
III tko god zna odgovor 😊😊
Dali prvi dan ciklusa, ili može i neki drugi?
Ja sam prvi put krenula 2 dc, a drugi put 3 dc. Ne znam kako oni to odlucuju!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ahaaa znači da to ne mora biti striktno prvi dan. Mislila sam da mora, a smetnula s uma to pitati. Doslovno i ja moram početi pisati kad god mi neko pitanje padne na pamet. Jedino što moram razmišljati na 3 jezika kako se što kaže, jedva da znam na HR kako se što zove i što znači 😂😂😂😂 kaos 🙈
endometrioza
Jer danas sam isla cisto da vidim hoću li morati u fet u prirodnom ili drugačije i imam dva folikula odlične veličine i moram doći opet preksutra "da ne pobjegne ovulacija". A budući da sam skužila da mi je bolje ne znati detalje neke to mi je u tom trenutku samo na jedno uho ušlo a na drugo izišlo i sad vraćam film…..
krenem čitat zaostatke i dok čitam zaostatke stalno nova i nova stranica i nikako da sve pročitam a tu svega i svačega danas. Uglavnom, nemam iskustva osobno, ali jednom dok smo čekale UZV u bolnici je jedna cura išla u FET-u i pričala je kako ima iz te prve stimulacije hrpu embrija koje joj stalno vraćaju, a da je jednom tako imala krasan folikul i doktoru bilo žao pustit ga da propadne i taj mjesec joj umjesto FET-a naprave inseminaciju i tada ostane trudna, ali je imala spontani. pa eto, ako već imaš dva folikual, zašto nebi pitala, pogotovo ako imaš dva folikula, nemaš šta izgubit, ako puknu prije punkcije odradite FET
Jer danas sam isla cisto da vidim hoću li morati u fet u prirodnom ili drugačije i imam dva folikula odlične veličine i moram doći opet preksutra "da ne pobjegne ovulacija". A budući da sam skužila da mi je bolje ne znati detalje neke to mi je u tom trenutku samo na jedno uho ušlo a na drugo izišlo i sad vraćam film…..
krenem čitat zaostatke i dok čitam zaostatke stalno nova i nova stranica i nikako da sve pročitam a tu svega i svačega danas. Uglavnom, nemam iskustva osobno, ali jednom dok smo čekale UZV u bolnici je jedna cura išla u FET-u i pričala je kako ima iz te prve stimulacije hrpu embrija koje joj stalno vraćaju, a da je jednom tako imala krasan folikul i doktoru bilo žao pustit ga da propadne i taj mjesec joj umjesto FET-a naprave inseminaciju i tada ostane trudna, ali je imala spontani. pa eto, ako već imaš dva folikual, zašto nebi pitala, pogotovo ako imaš dva folikula, nemaš šta izgubit, ako puknu prije punkcije odradite FET
Hvala ti na odgovoru💓. I tako ovaj ciklus nisam planirala ništa i nekako sam već u mislima u novom stimuliranom😅🙄 pa kako god se to bude odigralo ok sam sa svime.
Sortiraj odgovore
Najstariji