Ivanaxx, znam kako je to kad se nadaš. Ja sam do sad nekoliko puta vadila betu, jer sam bila sigurna da sam trudna, iako su testovi bili bijeli (ali nikad se ne zna, možda test ne valja!?!!, ja se stvaaarno sad osjećam trudno). No, uspjet ćemo, i onda ćemo se moći smijati svemu ovome. Držim ti fige da je ovo smeđarenje nešto bezveze i da beta ipak bude prekasna sutra.
MakiST- umrla sam od smijeha na sliku kako se oplođujemo kiselim kupusom. Moje pitanje nije bilo ni moralne ni vjerske prirode, više me zanimalo što to za mene znači. A ako će mi to dati zdravu bebu, uopće me ne zanima tehnika kojom će se služiti.
Meto- mora da sam ja osjetila da si ti trudna, zato sam te stavila na taj popis. Vraćam te naverysoontobe, ali te namjeravam vrlo brzo vratiti tamo gdje ti je mjesto, među trudnice!!!
Piky- super vijesti!!!! Bebica je tuuuuu!!!! Kad je idući pregled?
nada86- od nas 12, ima da nas 13 bude trudno!!!! Slažem se s tobom, sve ćemo se osjenčati. Neće nas rujanke nadmašiti!
Tuma- jupiii, imamo srčeko!!! Kad opet ideš na koncert?
Ruska1986- awwwww, vidila si rukice, ušesa i nosić svoje bebe. Mora da je predivan osjećaj!! A što se napuštanja tiče, kakvo napuštanje. Ima da navijaš s nama za naše sjenice. Koji si ti ono tjedan sad?
TiredIvy- drago mi je da si bila u pravu i da nisi bila uzela štopericu. Žao mi je što ćeš morati napraviti pauzu, ali idemo korak po korak. Prvo navijamo za js. Ima li mogućnost da te dalje u ovom postupku vodi ovaj od danas, taj mi djeluje normalniji?
Danas sam 12+4 🙂 nemoj se stresirat oko Covida, samo se cuvaj! Malo probaj izbjegavat veca drustva i druzenja, cisto da ti ne propadne postupak.. Ako nemas nikakvih simptoma, mislim da zaista nemas sta brinut!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Alexmeni isto nije jasan test, tesko je bilo sto iscitat, pricekaj, pa napravi sutra ujutro ili pricekaj jos koji dan da budes sigurnija. Nemoj uzimati u obzir ovaj test i bedirat se prije vremena.
ajme dobro si i rekla, vec su mi sve lađe potonule, uzas ma cekat cu do 11 dana pa betu izvaditi , to mi je najpametnije, a tebi drzim fige da bude sve ok ovaj put, da nam rodis malog andjela i da ne prolazis vise ovaj pakao
Znam da je tesko, ali probaj se strpit, samo ces se izmucit sa ovako ranim testovima. Zaboravi ovaj test i razmisljaj kako se mrvica lijepo gnijezdi, a onda 11.dan ili radi test ili vadi betu, tad ce stvari biti jasnije. Hvala ti draga i ja tebi od srca zelim ❤❤🙏🙏🍀🍀🤞🤞🥰😘!
moze draga, hocu hvala ti
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
alex, ovo ništa ne znači, kad je ovako rano treba njemu i 10-tak minuta da pokaže, da se ovo crvenilo skroz očisti
okic draga, odgađam sve testove do daljnjeg :)
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
Da, nekako je precrven pa ništa nije jasno. lucija07 je ovdje ekspert za testoveOna se testirala od 3. do 12. dana i baš se lijepo vidi kako je sjena tamnila, ako potražiš među njenim postovima vidjet ćeš tu zadnju sliku koju je stavila - usporedo svih 9 testova. Ja recimo na njezinima ne razaznajem ni sjenu sjenine sjene do negdje šestog dana, ali šestog dana mi se nešto već pričinja. Druge cure su vidjele i prije, ovisno koliko su nam oči istrenirane na hvatanje sjena
U svakom slučaju, lucija je rekla da kad testiramo ranije od "preporučenog" trebamo test držati i duže nego je u uputstvima, mislim da je ona prve očitavala i nakon 10 minuta, jer se sjena tek onda pojavljivala.
ma nisam ti ni ja expert za testove ali idem potraziti luciju , ona mi je zadnja nada :)
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
Puf pant, mislim da sam vas sve pokrila
Ja se danas nekako osjećam down. Čak sam mjerila temperaturu i ok je, nekih 36,9. Vidim da se bojim da dohvatim koronu prije postupka pa da sve bude uzalud. Čak sam krenula razmišljati da se odem testirati i prije prve injekcije pa da se ni ne bodem ako je imam. Je li to glupo?
Imam i pitanje za upućene - gdje vi kupujete sve ove lijekove u Zagrebu? Jesu li cijene svuda iste ili postoji neko mjesto gdje se više isplati?
MTB, ja sam lijekove kupovala u ljekarni Filipovic na Tresnjevci - sam doktor nas je tamo uputio i rekao da imaju najpovoljnije cijene.☺️
A za koronu, MTB i Kju ne znam sto reci, meni je danas isto proslo kroz glavu da sto ako opet sve bude stavljeno na cekanje, ali ne dam se crnim mislima nego mislim na svoju bebicu i nadam se najboljem. Moramo bit pozitivne, nema nam druge! 😉
Alex, ja mislim da ti je jako rano za test raditi tako da se probaj strpiti jos koji dan a onda navali 🙃
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Da, nekako je precrven pa ništa nije jasno. lucija07 je ovdje ekspert za testoveOna se testirala od 3. do 12. dana i baš se lijepo vidi kako je sjena tamnila, ako potražiš među njenim postovima vidjet ćeš tu zadnju sliku koju je stavila - usporedo svih 9 testova. Ja recimo na njezinima ne razaznajem ni sjenu sjenine sjene do negdje šestog dana, ali šestog dana mi se nešto već pričinja. Druge cure su vidjele i prije, ovisno koliko su nam oči istrenirane na hvatanje sjena
U svakom slučaju, lucija je rekla da kad testiramo ranije od "preporučenog" trebamo test držati i duže nego je u uputstvima, mislim da je ona prve očitavala i nakon 10 minuta, jer se sjena tek onda pojavljivala.
ma nisam ti ni ja expert za testove ali idem potraziti luciju , ona mi je zadnja nada :)
evo nasla sam luciju ali nema slika :)
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
*.Women_name.* dobro nam došla! Čekat ćemo betu s tobom i navijati!
Ruska1986 - ma ne stresiram se na slijepo, već se malo lošije osjećam zadnja dva dana, spavam po danu, osjećam se malaksalo pa se mislim nije li to to? Evo, sad izmjerila temperaturu i 37.2 mi je. Ali ja svaki mjesec imam toliko prije M, a sad mi je M pomaknuta radi pilula, pa ne znam je li zbog toga ili sam se zarazila.
LucyLou - hvala ti, pogledat ću koja je cijena tamo ovog moga. Za sad sam kupila prvu turu, ali ako mogu uštediti za iduće ture, super!
💔💔💔
Evo i mene. Gestacijska vrećica je tu samo se jos plod ne vidi prerano je. Narucena sam za danas dva tjedna i onda bi se trebao vidjeti i plod i srceko 💕
Aaaa... Bravo, isti slučaj i kod mene.. ❤️❤️❤️❤️
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Curee predivne vijesti sa uvz bravoo i samo tako neka se nastavii ,jako sam sretna radi vas i jedva cekam svoj 🙏❤️
Bozma a mucnine su od trudnoce nemam ja fibru od korone ima i tjedan dana mene to bolilo proslu sridu i cetvrtak i od tad nists sve se smirilo osim sta sam se pokazala pozitivnom i eto u izolaciji a zeludac me muci popodne i uvecer cim nesto pojedem ali evo danas malo laksee
Svim ostalim curama svu srecu zelim koje cekate koje iscekujte planiratee🙏❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
MTB Hvala!! ❤️
Ja sam se isto morala testirati prije postupka, jer sam zdrv.djelatnik i od tada sam na godišnjem. Svaki odlazak na ultrazvuk mi je bio stres zbog tih mjerenja temperature pri ulasku u kliniku,bojala sam se da ne bude malo povišena, pa da ne odgode sve. 🥴🥴🥴
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️