Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kju
    08. Listopad 2020. 18:31

MTB

Jelda? Potrošim tisuće kuna na hormone, pikam se danima i onda kažu - e super, dobro nam došla, još bolje nam odi dok se ne oporaviš.
    Baš ne znam što da radim.A moram najkasnije sutra, ako se u subotu pikam.

Ma to je koma!! Ali s druge strane, ako se i testirano..ko garantira da ju necemo pokupiti do aspiracije..ja ko neki manijak svaki dan temperaturu mjerim 😂😂
    Kolko uopce kosta test?

• more2309
    08. Listopad 2020. 18:35

alex2102

more2309

Alexmeni je isto sutra 7. dan od FET-a, isto su mi trodnevni vraceni 🙂❤❤. Ja nemam ni u peti hrabrosti da ga napravim tako rano 😅. Meni je doktor rekao da je implantacija trodnevnih najcesce 5. ili 6. dan.

znaci u istoj smo kaši, a onda nam je danas implatacija bila, ali ja sam danas uzas, nervozna, ka da cu dobiti stvari i nista mi se neda, vjerovatno je to jedan od simptoma ako si nisam sve to umislila, a necu ja izdrzati do bete da ne napravim test iako sam obecala dok. da ovaj put nikakve testove ne radim :), koji ti je pokusaj sada

Identicno i meni, isto sam cijeli dan osjecala menstrualne grceve i imala osjecaj da sam je dobila iako je jos rano, ali uopce ne zelim razmisljat o simptomima. Jos sam danas kao manijak pospremala jer sam si ja zabrijala, da ako se mislilo primit, da je to bilo jucer, nisam vise mogla gledat nered po stanu 🤣🤣😅😅! Meni je ovi prvi FET, a prvi transfer sam imala nakon postupka u 7.mj., tad mi je vracena jedna blastica, ali se nije primila. Tad sam ga napravila 9.dan jer mi je krenulo smeđarenje, pa da se vise ne mucim sa Utrogestanima ako se nije primilo.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• alex2102
    08. Listopad 2020. 18:43

more2309

alex2102

more2309

Alexmeni je isto sutra 7. dan od FET-a, isto su mi trodnevni vraceni 🙂❤❤. Ja nemam ni u peti hrabrosti da ga napravim tako rano 😅. Meni je doktor rekao da je implantacija trodnevnih najcesce 5. ili 6. dan.

znaci u istoj smo kaši, a onda nam je danas implatacija bila, ali ja sam danas uzas, nervozna, ka da cu dobiti stvari i nista mi se neda, vjerovatno je to jedan od simptoma ako si nisam sve to umislila, a necu ja izdrzati do bete da ne napravim test iako sam obecala dok. da ovaj put nikakve testove ne radim :), koji ti je pokusaj sada

Identicno i meni, isto sam cijeli dan osjecala menstrualne grceve i imala osjecaj da sam je dobila iako je jos rano, ali uopce ne zelim razmisljat o simptomima. Jos sam danas kao manijak pospremala jer sam si ja zabrijala, da ako se mislilo primit, da je to bilo jucer, nisam vise mogla gledat nered po stanu 🤣🤣😅😅! Meni je ovi prvi FET, a prvi transfer sam imala nakon postupka u 7.mj., tad mi je vracena jedna blastica, ali se nije primila. Tad sam ga napravila 9.dan jer mi je krenulo smeđarenje, pa da se vise ne mucim sa Utrogestanima ako se nije primilo.

hahha ka i ja  i ja sam do sada vracala blastice i cekala 9 dan ,ali ni jedna sae nije primila a vracenih je 8 ... ali to sto kazes da ne mozes vise gledati nered po kuci i ja isto jedva cekam upaliti usisivač, cak ce mi i odgovarati cisnjenje :)

ja 38 god.suprug 38 god.
    1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
    2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
    3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
    AMH 32
    svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg

• alex2102
    08. Listopad 2020. 18:49

alex2102

more2309

alex2102

more2309

hahha ka i ja i ja sam do sada vracala blastice i cekala 9 dan ,ali ni jedna sae nije primila a vracenih je 8 … ali to sto kazes da ne mozes vise gledati nered po kuci i ja isto jedva cekam upaliti usisivač, cak ce mi i odgovarati cisnjenje :)

ja sam ipak sad napravila test i cekam ...drzite fige plizzz

ja 38 god.suprug 38 god.
    AMH 32

• more2309
    08. Listopad 2020. 18:51

Alex bas mi je zao sto se toliko puta nije primilo 🙁😣, treba prezivjeti tolila nadanja, pa razocarenja. Stvarno ti od srva zelim, da ti ovo bude dobitan i da dobijes svoj smotuljak srece u narucje 🙏🙏🍀🍀🤞🤞🤱❤! 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Listopad 2020. 18:52

Baš je glupo ovo doba. Naša djeca nam neće vjerovati kad im budemo pričali kako smo se bojali korone i kroz što smo prolazili prije trudnoće. Bit će "evo mama opet priča lovačke" 
    Mislim da ja dobivam M, zato se možda osjećam lošije. Godinama nisam imala nekakve simptome menstruacije, a zadnjih godinu dana svaki mjesec nekoliko dana prije sam jako umorna, spavam popodne (iako nisam spavalica) i stalno se osjećam kao da sam pod temperaturom, iako je nemam ili je minimalna. Sad dobivam M puno ranije jer sam je ovaj mjesec s pilulama pomaknula, pa nisam očekivala sad ovo. 
    Biram vjerovati da je to sve jer se tijelo priprema na trudnoću.

💔💔💔

• alex2102
    08. Listopad 2020. 18:53

more2309

Alexbas mi je zao sto se toliko puta nije primilo 🙁😣, treba prezivjeti tolila nadanja, pa razocarenja. Stvarno ti od srva zelim, da ti ovo bude dobitan i da dobijes svoj smotuljak srece u narucje 🙏🙏🍀🍀🤞🤞🤱❤!

hvala drga puno i ja se stvarno nadam, mislim da je krajnje vrijeme da se primi s obzirom da su nam svi nalazi ok i da je svaki fet bio odlican a opet nista

ja 38 god.suprug 38 god.
    AMH 32

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Listopad 2020. 18:53

alex2102

ja sam ipak sad napravila test i cekam …drzite fige plizzz

Navijamoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo. Ajmo, bebo, mama te čeka! 

💔💔💔

• more2309
    08. Listopad 2020. 18:54

Alex drzim fige🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

• alex2102
    08. Listopad 2020. 18:58

MTB

alex2102

ja sam ipak sad napravila test i cekam …drzite fige plizzz

Navijamoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo. Ajmo, bebo, mama te čeka!

gracias, evo gotov je test, e sad ne znam dali ga dobro citam jer nisam ove trakice koristila, ali mislim da druga crtica treba biti gore iznad, u svakom slucaju saljem sliku

ja 38 god.suprug 38 god.
    AMH 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.