gracias :), sutra mi je 7 dan kao dan transvera se ne racunala, tako sam bar do sada radila, je je sutra ili cak veceras cu napraviti, do sada su bile blatice ali ovaj put je trodnevni, pa zato se mislim da nije rano
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Puf pant, mislim da sam vas sve pokrila
Ja se danas nekako osjećam down. Čak sam mjerila temperaturu i ok je, nekih 36,9. Vidim da se bojim da dohvatim koronu prije postupka pa da sve bude uzalud. Čak sam krenula razmišljati da se odem testirati i prije prve injekcije pa da se ni ne bodem ako je imam. Je li to glupo?
Imam i pitanje za upućene - gdje vi kupujete sve ove lijekove u Zagrebu? Jesu li cijene svuda iste ili postoji neko mjesto gdje se više isplati?
I ja sam isto razmisljala jel pametno otic se testirati prije pikanja..sta ak me nafilaju s hormonima i onda bam, test na covid pozitivan!? Mislim da bi dobila slom zivaca..
gracias :), sutra mi je 7 dan kao dan transvera se ne racunala, tako sam bar do sada radila, je je sutra ili cak veceras cu napraviti, do sada su bile blatice ali ovaj put je trodnevni, pa zato se mislim da nije rano
Drzim fige na najjace!!
hvala draga pino puno, ma sad cu biti dosadna , jeli implatacija od 6 do 8 dana kod trodnevnih
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
Evo, lomim prste držeći fige. Hoćemo sjenu!!!!
💔💔💔
Jelda? Potrošim tisuće kuna na hormone, pikam se danima i onda kažu - e super, dobro nam došla, još bolje nam odi dok se ne oporaviš.
Baš ne znam što da radim. A moram najkasnije sutra, ako se u subotu pikam.
💔💔💔
Alex meni je isto sutra 7. dan od FET-a, isto su mi trodnevni vraceni 🙂❤❤. Ja nemam ni u peti hrabrosti da ga napravim tako rano 😅. Meni je doktor rekao da je implantacija trodnevnih najcesce 5. ili 6. dan.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
MTB ja sam isto razmisljala da se testiram prije ovih pregleda za FET iako to moj doktor ne trazi, onda sam zakljucila da mi test moze bit negativan i za dva dana je pokupim. Tako da mislim, da ni ti ne bi puno dobila s tim osim da se ne krenes pikat, ako je imas, ali ako je nemas sad nitko ti ne garantira da je neces dobit u međuvremenu, pa ti nalaz (nedaj Boze) bude pozitivan kad budes isla prije transfera...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Alexmeni je isto sutra 7. dan od FET-a, isto su mi trodnevni vraceni 🙂❤❤. Ja nemam ni u peti hrabrosti da ga napravim tako rano 😅. Meni je doktor rekao da je implantacija trodnevnih najcesce 5. ili 6. dan.
znaci u istoj smo kaši, a onda nam je danas implatacija bila, ali ja sam danas uzas, nervozna, ka da cu dobiti stvari i nista mi se neda, vjerovatno je to jedan od simptoma ako si nisam sve to umislila, a necu ja izdrzati do bete da ne napravim test iako sam obecala dok. da ovaj put nikakve testove ne radim :), koji ti je pokusaj sada
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
Evo, lomim prste držeći fige. Hoćemo sjenu!!!!
hvala punooo , a vjeruj mi da se nadam bar jednom da se sjena pokaze, hvala puno, unistili su ,me ovi pokusaji
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
Sortiraj odgovore
Najstariji