Pozdrav cure, svim čekalicama bete želim velike brojke, a trudnicama sreću do kraja.😁
Meni je vraćen osmostanicni 1.10. (prirodni IVF). U iščekivanju 😁
Dobro nam dosla 🙂! Drzim fige da te razveseli velika beta i da osmostanicna mrvica izraste u lijepu i veliku bebicu 🍀🍀🤞🤞🙏🙏🤰🤱!!
Hvalaaa 😘😘😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Piky super!!!🥰❤
Mi imamo embrij od 3 mm i cirkulaciju!! Imamo srceko❤❤❤❤
Tuma čestitam!! Koji ti je sad tt?
6 tt. Jesi ti imala uzv?
Tuma kojeg datuma si imala transfer???
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Zdravo cure, dugo vas citam, mrzilo me registovati se , ali buduci da smo sve u istom sosu neka me ovdje.. Iza mene je jedan neuspjesan postupak IVF u avgustu, sad se pripremam za decembar na novi postupak. Sa mnom je sve ok, osim stitne koja je tada bila u granicama normale, dok je spermiogram sve losiji.. Ono sto je mene iznenadilo je to da sam imala samo 4 jajne celije, od kojih su se 3 oplodile, 2 prezivjele, dosle do 3. dana, vracene 3. dan, srednje kvalitete.. Eh sad, zanima me sljedece, kako ste vi reagovale na stimulaciju, ja sam imala punu stimulaciju i brine me da li ce svaki put biti ovako malo jajnih celija, kakva su vasa iskustva, da li mogu u sledecem postupku ocekivati nesto vise ili ce se sve uglavnom vrtiti oko tog broja? Hvalaa i sretno nam
👱♀️31 👦34
3 godine trudilica
Ja: hipotireoza, hashimoto
On: OAT težeg stupnja, varikokela
8.2o2o 1. IVF (Femara, Gonal, Cetrotide) 4 jajne stanice, 2 oplođene, beta >1
12.2o2o 2. IVF (Femara, Menopur, Cetrotide) 8js, 6 oplodjenih, 6 embriona 5. dan se prestali razvijati, nema ET 😔
11.03.2021 operacija varikokele
Ruska1986 gdje si išla u postupak? Ti si ostala express trudna
U IVF! Al stvarno jesam… 😂😂 sve je nekako brzo islo i super terapija pogodjena…
Ruska nisam pohvatala jesi napisala vec negdje koju si terapiju imala. Imas li ti sta ili samo mm los spermio? Lijepo je vidjeti kad nekome tako brzo uspije daje nama svima nadu ❤️
Nadja89, dobro nam došla! Ne mogu ti pomoći sa odgovorima jer je meni sad prvi put, ali uskoro će ti se javiti netko iskusniji.
💔💔💔
Nadja89, dobro nam došla! Ne mogu ti pomoći sa odgovorima jer je meni sad prvi put, ali uskoro će ti se javiti netko iskusniji.
Hvala ti, je li ti cekas betu ili? Ajde nadam se da ce cure bolje znati, nisam nesto puno informacija dobila ni od doktora, sve mi je nekako tako brzo proslo, cijelo vrijeme su mi govorili super, odlicno, sve sjajno.. zato ne znam sto sam tako reagovala, nisam imala nista zalediti
👱♀️31 👦34
3 godine trudilica
Ja: hipotireoza, hashimoto
On: OAT težeg stupnja, varikokela
8.2o2o 1. IVF (Femara, Gonal, Cetrotide) 4 jajne stanice, 2 oplođene, beta >1
12.2o2o 2. IVF (Femara, Menopur, Cetrotide) 8js, 6 oplodjenih, 6 embriona 5. dan se prestali razvijati, nema ET 😔
11.03.2021 operacija varikokele
Ne, ja se tek počinjem pikati. Koliko sam shvatila, dosta je stvar i sreće. Nekad se idealne js ne uhvate, a nekad imaš samo jednu ok js koja završi sa predivnom bebom.
💔💔💔
Dobro jutro mame i mame u postajanju. Šaljem današnji popis. Ako nešto nedostaje ili je viška, napišite. Datumi pišu onima kojima znam. Posloženo je manje/više kronološki.
Trudnice very soon to be
Blacky89 - 9.10. transfer
Ivanaxx - 9.10 beta
ANKSIMORON - 9.10 beta
Tanja79 - 9.10. treći UZV i test na Covid
Tara0205 - čeka na transfer
Nina92 - čeka na aspiraciju
TiredIvy - čeka na aspiraciju
MTB - 10.10. prva injekcija
LucyLou - 0.ti UZV idući tjedan, krećemo u FET!
*.Women_name.* - čekamo betu
Nirvana2020 - 12.10. prvi UZV
anavi985 - 13.10 beta
DAVANA - 14.10 beta
alex2102 - 15.10. beta
more2309 - 16.10 beta
Bozma - 16.10 čekamo betu
Oolive - čekamo betu
Meto - 17.10 čekamo betu
Marti8
MilaSt
tokio
Leptirica90 - kreće u postupak iza 20.10
iris_iris - kreće u postupak iza 20.10
Sanjich - kreće u postupak krajem 10/20
AuroraB - idući postupak 11/20
miss1502 - idući postupak 11/20
Lucyinthesky - idući postupak 11/20
maja555 - idući postupak 11/20
Ana26 - idući postupak 11/20
Giny - idući postupak 11/20
VM - idući postupak 11/20
kju - idući postupak 11/20
darliv - FET 11/20
nada86 - FET 11/20
Nadja89 - idući postupak 12/20
Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
MimiDrimi - idući postupak za nekoliko mjeseci
Nikitta - uskoro operacija
Trudnice
lucija07 13.10. UZV
Belaaa 9tt, 13.10 drugi UZV
Simba 1986 15.10 UZV slušamo srčeko
Piky - vidjeli smo gv!!!m 20.10. drugi UZV i slušamo srčeko
Samara - vidjeli gv!!!, 5tt, 22.10 drugi UZV i slušamo srčeko
Tuma 6tt čuli smo srčeko!!!!
Ruska1986 12tt
MakiST 21tt
flower93 21tt
💔💔💔
Blacky89, sretno danas!!! Navijamo da se beba zalijepi i da ne pušta idućih 9 mjeseci
Ivanaxx i ANKSIMORON, držmo fige da su bete prekrasne, a da su tamo neka sporadična smeđarenja samo lažna uzbuna!
Tanja79, želim ti uredni UZV i da ti ovaj test bude negativan (a idući, koji će biti test trudnoće, pozitivan )
Tara0205 , ako je danas transfer, neka bude uspješan!!
Nina92 , spominjala si aspiraciju u četvrtak ili petak? Želim ti pregršt divnih js, neka se muž preznojava misleći da će dobiti vagon djece
Svima ostalima, što manje stresa, što više opuštanja, dobrih vijesti i smijeha želim danas. Petak je!!!!
💔💔💔
Dobro jutro cure i pozdrav svim novim curama.. jedno vrijeme nisam bila aktivna na forumu pa vas nisam uspjela sve popratit... lucija07 od srca ti cestitam na lijepim vijestima, bas si me razveselila... želim ti bezbriznu i skolsku trudnocu❤️
Svim ostalim curama trudilicama zelim da sto prije ugledaju pozitivan test🌸
Ljubim vas sve😘
Sortiraj odgovore
Najstariji