Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Listopad 2020. 08:59

Blacky89 sretno danas i sretno sljedeca dva-tri dana dok se ne implatiraju ❤❤❤❤

Meto
    09. Listopad 2020. 09:13

Maki pijem kavu i razmisljam kako ove hcg injekcije utjecu na mene😂😅 pa ja sam osjetljiva ko nikad. Gledam tv pa placem na nesto glupo.. da stvar bude gora, jutros sam skuzila da sinoc nisam stavila utrice😳 bila sam zaspala i alarm me probudio, a ja nisam znala ni gdje sam ni sto radim. Poslije sam se probudila i otisla u sobu, kao sve normalno, mislec da sam stavila utrice i aj bok.. jutros me panika oprala, nadam se da bude sve ok. I kod mene je ovaj mj cijeli cudan, tocno me strah😔 idem poslije kod ginicke pa nek ona bocne, nemem malu iglu kod sebe, da imam rijesila bi ja to za cas, ovako se ne usudim😅
    Kako ste vas dvoje, maleni udara? 😍🙈

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    09. Listopad 2020. 09:14

Bozma pratis testice? 😂

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

iris_iris
    09. Listopad 2020. 09:34

Sretno svima danas  nek bude veselo ❤

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Vekolina87
    09. Listopad 2020. 09:37

MTB svaka čast na sazetku, zaista je tesko svih pratit, evo ja nisam bila jedan dan na forumu i vec 20ak novih stranica
    Čestitke puki, tuma, samara i ruska na mrvicama, samo hrabro naprijed!
    Blacky89 sretno s punkcijom i čim vise js zelim!
    Ivanaxx i ANKSIMORON sretno s betama, drzim fige!
    more2309 hvala na savjetima i potpuno se slazem s tobom, tako cu i napraviti.
    Meto srecom muz ima odlican sgam pa bar s tim ne bi trebalo biti problema…
    iris_iris radije bi da si mi sestra po trudnoci nego po ovoj dijagnozi, ali sto je tu je. Pretposatavljam da s obzirom da nisi isla jos na operaciju tebi to i nije tako jako zahvaceno, i vjerujem da si dobro odlucila, a znam puno cura koje su bez problema ostvarile trudnocu s endo pa vjerujem da ces i ti biti medu njima skoro! Tek si u 2.postupku, neka bude dobitan!
    Nina92 znaci dr.Maričić ima iskustva s endo pacijenticama? I tebi danas zelim svu srecu i cim vise kvalitetnih js!!
    Nikitta hvala puno na info. Vjeruj mi da znam kroz sto prolazis i znam koliki pakao je ova bolest. Moje razdoblje borbe (bar otkad mi je dijagnosticirana endo) je puno krace nego tvoje, ali zaista vrlo vrlo progresivno. Meni su lani takoder operirali debelo crijevo (uz skidanje jajovoda, sljepog crijeva, dijela jajnika itd itd), odnosno radili su mi resekciju na cak dva dijela debelog crijeva i skinuli jedan dio od 5cm i jedan dio od 2cm. Nije bilo lako, ali kad je prosao period oporavka sam se stvarno preporodila. Tako da ako trebas bilo kakav savjet oko toga, tu sam. I nakon terapije krenula u IVF ali me zeznula korona u 4.mj pa sam 6 mj bila bez terapije i plus stimulacija eto meni nase neprijateljice nazad u skoro jednakom obliku... Ali sada sam opet ociscena i spremna na ponovni rizik i sve uciniti za malu mrvicu... Kad ti kazes da te nisu dobro operirali dva puta, sto pod time mislis? Tko te operirao? Evo ja sam u zadnjih mj dana procitala brdo literature i svega o toj bolesti i vjerujem da si i ti, ali ako imas vremena procitaj knjigu „Beatin endo“ dr. Oubach, imas na scribd portalu (free trial 30 dana), vrlo korisna knjiga sa brojnim savjetima i preporukama ljecenja, zaista sam mnogo naucila o endo.
    Ostalim curama isto sretno danas i ubuduce!

👱‍♀️35👨‍🦱42
    Duboka endometrioza IV stadij, 2018.laparoskopija,
    2019.laparotomija,
    2020.VI. IVF u KBC RI (Bemfola150, Brevactid), 1JS, ICSI oplodena i vracena 3.dan, prokrvarila prije bete, komplikacije nakon mj.dana upala zdjelice i ponovna laparaskopija
    2021.X. IVF u Poliklinici IVF (Gonal 225+menopur 75, ovitrelle) 4JS, 2 oplodene i vracene 3.dan, beta 12dnt 61.5, 14dnt 29.6 😔
    2022.IV. IVF u Poliklinici IVF (Rekovelle12+menopur150,brevactidx2) 4JS, 4 oplodene

• DAVANA
    09. Listopad 2020. 09:48

MTB

Dobro jutro mame i mame u postajanju.Šaljem današnji popis. Ako nešto nedostaje ili je viška, napišite. Datumi pišu onima kojima znam. Posloženo je manje/više kronološki.

Trudnice very soon to beBlacky89 - 9.10. transfer
    Ivanaxx - 9.10 beta
    ANKSIMORON - 9.10 beta
    Tanja79 - 9.10. treći UZV i test na Covid
    Tara0205 - čeka na transfer
    Nina92 - čeka na aspiraciju
    TiredIvy - čeka na aspiraciju
    MTB - 10.10. prva injekcija
    LucyLou - 0.ti UZV idući tjedan, krećemo u FET!
    *.Women_name.* - čekamo betu
    Nirvana2020 - 12.10. prvi UZV
    anavi985 - 13.10 beta
    DAVANA - 14.10 beta
    alex2102 - 15.10. beta
    more2309 - 16.10 beta
    Bozma - 16.10 čekamo betu
    Oolive - čekamo betu
    Meto - 17.10 čekamo betu
    Marti8MilaSttokioLeptirica90 - kreće u postupak iza 20.10
    iris_iris - kreće u postupak iza 20.10
    Sanjich - kreće u postupak krajem 10/20
    AuroraB - idući postupak 11/20
    miss1502 - idući postupak 11/20
    Lucyinthesky - idući postupak 11/20
    maja555 - idući postupak 11/20
    Ana26 - idući postupak 11/20
    Giny - idući postupak 11/20
    VM - idući postupak 11/20
    kju - idući postupak 11/20
    darliv - FET 11/20
    nada86 - FET 11/20
    Nadja89 - idući postupak 12/20
    Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
    MimiDrimi - idući postupak za nekoliko mjeseci
    Nikitta - uskoro operacija

Trudnicelucija07 13.10. UZV
    Belaaa 9tt, 13.10 drugi UZV
    Simba 1986 15.10 UZV slušamo srčeko
    Piky - vidjeli smo gv!!!m 20.10. drugi UZVi slušamo srčeko
    Samara - vidjeli gv!!!, 5tt, 22.10 drugi UZV i slušamo srčeko
    Tuma 6tt čuli smo srčeko!!!!
    Ruska1986 12tt
    MakiST 21tt
    flower93 21tt

Tako si divna i pozitivna osoba. Svaka cast na tome. 🤗🤗😍😍😍😍

Lucyinthesky
    09. Listopad 2020. 10:02

Tara0205

Kod mene mislim da stimulaciju nisu pogodili, tj da ja nisam dobro reagirala na terapiju. Moj amh je 19 (vađen prije 9 mj.), afc 16. Imala sam 5 folikula od toga su 3 aspirirana, jedna j.s. je bila nezrela a dvije su se oplodile i treći dan su vraćene (šeststanicna i petstanicna). Očekivala sam vise ali 🤞🏼

Želim ti sreću 🤞
    Kod kojeg dr si u Ivf i kakvi su ti dojmovi njih općenito? Skupljam iskustva i dalje jer idem kod njih idući mj.
    Nina92 držim fige, javi nam kako je prošlo. Zanima me i kakav je njihov koktel za omamljivanje, pa kad dođeš k sebi, daj molim te opiši razlike njih i Podobnika vezano za aspiraciju.
    Blacky89 tebe pratim već duže tu na forumu i od srca ti želim sreću 🤞🤞🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

iris_iris
    09. Listopad 2020. 10:05

Vekolina87 slažem se, najbolje da uskoro postanemo sestre po trudnoći radije!  I ja se nadam, s obzirom da sam to sve "friško" otkrila i da još ne osjećam nikakve popratne tegobe, da nije tako jako zahvaćeno, a opet - tko će znati?! Nekad mislim da bi bilo bolje biti "čist" pa onda u postupak i da bi se brže primilo. Tako da je tebi ovo sigurno dobar tajming i mislim da su velike šanse da se brzo primi.. vjerojatno si ti to sve već puno bolje izučila, ja sam nešto manje jer sam se nekako odmah fokusirala na MPO. Kakvi su vam ostali nalazi? 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

• more2309
    09. Listopad 2020. 10:11

Blacky drzim fige da ovaj transfer bude onaj koji ce rezultirati dvije bebice u narucju 🍀🍀🤞🤞🙏🙏❤❤!
    Nina sretno na punkciji, drzim fige da dobijes sto vise kvalitetnih jajnih stanica koje ce se skolski oplodit 🤞🤞🙏🙏🍀🍀❤❤! Duboko disi i razmisljaj o cilju 🤰🤱❤😘!!
    Ivanax od srca ti zelim da danas ugledas veliku betu i da nas sve razveselis na forumu 🍀🍀🙏🙏🤞🤞❤❤😘!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

Ruska1986
    09. Listopad 2020. 10:27

Curke, sretno svima danas!! 🤗🤗🙏🙏 zelimo samo dobre vijesti, kao sto su jucer bile 🙂🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.