Blacky89, sretno danas!!! Navijamo da se beba zalijepi i da ne pušta idućih 9 mjeseciIvanaxx i ANKSIMORON, držmo fige da su bete prekrasne, a da su tamo neka sporadična smeđarenja samo lažna uzbuna!
Tanja79, želim ti uredni UZV i da ti ovaj test bude negativan (a idući, koji će biti test trudnoće, pozitivan)
Tara0205 , ako je danas transfer, neka bude uspješan!!
Nina92 , spominjala si aspiraciju u četvrtak ili petak? Želim ti pregršt divnih js, neka se muž preznojava misleći da će dobiti vagon djeceSvima ostalima, što manje stresa, što više opuštanja, dobrih vijesti i smijeha želim danas. Petak je!!!!
Hvala ti, drzite fige, imam tremu i strah kao da mi je prvi put.... Danas je dan d.. 🤣💪
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Zdravo cure, dugo vas citam, mrzilo me registovati se, ali buduci da smo sve u istom sosu neka me ovdje.. Iza mene je jedan neuspjesan postupak IVF u avgustu, sad se pripremam za decembar na novi postupak. Sa mnom je sve ok, osim stitne koja je tada bila u granicama normale, dok je spermiogram sve losiji.. Ono sto je mene iznenadilo je to da sam imala samo 4 jajne celije, od kojih su se 3 oplodile, 2 prezivjele, dosle do 3. dana, vracene 3. dan, srednje kvalitete.. Eh sad, zanima me sljedece, kako ste vi reagovale na stimulaciju, ja sam imala punu stimulaciju i brine me da li ce svaki put biti ovako malo jajnih celija, kakva su vasa iskustva, da li mogu u sledecem postupku ocekivati nesto vise ili ce se sve uglavnom vrtiti oko tog broja? Hvalaa i sretno nam
Ej Nadja..kolki ti je amh? To je najveci faktor kod broja jajnih stanica..naravno da i puno toga ovisi o stimulaciji, ali nju doktori daju prema nalazima hormona i eventualnim dijagnozama koje imas, a kasnije postimavaju s obzirom na rast folikula..
Blacky89, sretno danas!!! Navijamo da se beba zalijepi i da ne pušta idućih 9 mjeseciIvanaxx i ANKSIMORON, držmo fige da su bete prekrasne, a da su tamo neka sporadična smeđarenja samo lažna uzbuna!
Tanja79, želim ti uredni UZV i da ti ovaj test bude negativan (a idući, koji će biti test trudnoće, pozitivan)
Tara0205 , ako je danas transfer, neka bude uspješan!!
Nina92 , spominjala si aspiraciju u četvrtak ili petak? Želim ti pregršt divnih js, neka se muž preznojava misleći da će dobiti vagon djeceSvima ostalima, što manje stresa, što više opuštanja, dobrih vijesti i smijeha želim danas. Petak je!!!!
Hvala 😀😀😀 bas si pazljiva.. sretno svima danas
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Blacky sretno danas❤️ Sad grij malene 🐧🐧 Cuvaj, mazi i pazi. .😊😍
Ivanaxx kakvo je stanje?🤔
Anksimoron cekamo dobre vijesti🙂
Nina sretno na aspiraciji, 🤞🤞 za puno zrelih stanica!
Nadja nisi nam napisala sto si od th koristila? Ako su manje doze bile u pitanju, onda su isli na kvalitetu, a ne na to da ih je sto vise. Koliki ti je amh?
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Evo me u bolnici, lezim i cekam da me zovu i da idem po pingvine 🐧🐧😍 al prvo idu punkcije pa onda mi transferuse 🙈
Žene, kako je lijepo pročitati o ultrazvucima, srcekima, rukicama, nogicama 😍 predivno i čestitam vam 👏🏼😘
Ivanaxx nadam se da te čeka velika beta 😘
Bozma kako nam se osjecas? Onaj kaos dan mora rezultirat jednim malim vragolastim Denisom 🙉
MakiST na onaj kiseli kupus sam oplakala 😂😂😂😂😂
Meto 😘
MTB svaka ti čast ženo, znas koliko je lakše popratit sto se dogadja, pogotovo mi koje nismo tako često na forumu. Uletim povremeno pa se onda osjećam kao da sam s Marsa pala. Ovako kratki presjek i znam tko je u kojoj fazi.
Žene zelim vam puuuno srece 😘😘😘😘
Zdravo cure, dugo vas citam, mrzilo me registovati se, ali buduci da smo sve u istom sosu neka me ovdje.. Iza mene je jedan neuspjesan postupak IVF u avgustu, sad se pripremam za decembar na novi postupak. Sa mnom je sve ok, osim stitne koja je tada bila u granicama normale, dok je spermiogram sve losiji.. Ono sto je mene iznenadilo je to da sam imala samo 4 jajne celije, od kojih su se 3 oplodile, 2 prezivjele, dosle do 3. dana, vracene 3. dan, srednje kvalitete.. Eh sad, zanima me sljedece, kako ste vi reagovale na stimulaciju, ja sam imala punu stimulaciju i brine me da li ce svaki put biti ovako malo jajnih celija, kakva su vasa iskustva, da li mogu u sledecem postupku ocekivati nesto vise ili ce se sve uglavnom vrtiti oko tog broja? Hvalaa i sretno nam
Ej Nadja..kolki ti je amh? To je najveci faktor kod broja jajnih stanica..naravno da i puno toga ovisi o stimulaciji, ali nju doktori daju prema nalazima hormona i eventualnim dijagnozama koje imas, a kasnije postimavaju s obzirom na rast folikula..
Kod mene mislim da stimulaciju nisu pogodili, tj da ja nisam dobro reagirala na terapiju. Moj amh je 19 (vađen prije 9 mj.), afc 16. Imala sam 5 folikula od toga su 3 aspirirana, jedna j.s. je bila nezrela a dvije su se oplodile i treći dan su vraćene (šeststanicna i petstanicna). Očekivala sam vise ali 🤞🏼
Blacky sretno danas❤️ Sad grij malene 🐧🐧 Cuvaj, mazi i pazi. .😊😍
Ivanaxx kakvo je stanje?🤔
Anksimoron cekamo dobre vijesti🙂
Nina sretno na aspiraciji, 🤞🤞 za puno zrelih stanica!
Nadja nisi nam napisala sto si od th koristila? Ako su manje doze bile u pitanju, onda su isli na kvalitetu, a ne na to da ih je sto vise. Koliki ti je amh?
Hvala, nadam se da ce ih bit 💪💪
2020. Poliklinika Ivf 🤞
Evo me u bolnici, lezim i cekam da me zovu i da idem po pingvine 🐧🐧😍 al prvo idu punkcije pa onda mi transferuse 🙈
Žene, kako je lijepo pročitati o ultrazvucima, srcekima, rukicama, nogicama 😍 predivno i čestitam vam 👏🏼😘
Ivanaxxnadam se da te čeka velika beta 😘
Bozma kako nam se osjecas? Onaj kaos dan mora rezultirat jednim malim vragolastim Denisom 🙉
MakiST na onaj kiseli kupus sam oplakala 😂😂😂😂😂
Meto 😘MTB svaka ti čast ženo, znas koliko je lakše popratit sto se dogadja, pogotovo mi koje nismo tako često na forumu. Uletim povremeno pa se onda osjećam kao da sam s Marsa pala. Ovako kratki presjek i znam tko je u kojoj fazi.
Žene zelim vam puuuno srece 😘😘😘😘
Sretno danas, druzimo fige 😀
2020. Poliklinika Ivf 🤞
Blacky89, sretno na transferu, neka se pingvini lijepo smjeste kod mame 🎉🎉🤞🏻🤞🏻🥰🥰
Nina, sretno na aspiraciji danas, ne brini, dobit ces super koktel i vjerujem da neces nista osjetiti ☺️
Ivana i Anksimoron, drzim fige za veeeelike bete! 😊🤞🏻
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Sretno danas svima cure 🤞🤰🙏🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️