Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • alex2102
    08. Listopad 2020. 19:10

vickivale

Izgleda ko da se razlijalo, ponovi test 😉😉😉

ok, najbolje ujutro jer sam danas bila 10 puta mokriti, tako da ujutro cu ponoviti sa jutranjim urinom on najvise bete ima

ja 38 god.suprug 38 god.
    1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
    2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
    3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
    AMH 32
    svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg

• vickivale
    08. Listopad 2020. 19:12

Drzim fige!!!!

Dvojajcane blizanke 🍒

• more2309
    08. Listopad 2020. 19:12

Alex meni isto nije jasan test, tesko je bilo sto iscitat, pricekaj, pa napravi sutra ujutro ili pricekaj jos koji dan da budes sigurnija. Nemoj uzimati u obzir ovaj test i bedirat se prije vremena.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• alex2102
    08. Listopad 2020. 19:16

more2309

Alexmeni isto nije jasan test, tesko je bilo sto iscitat, pricekaj, pa napravi sutra ujutro ili pricekaj jos koji dan da budes sigurnija. Nemoj uzimati u obzir ovaj test i bedirat se prije vremena.

ajme dobro si i rekla, vec su mi sve lađe potonule, uzas ma cekat cu do 11 dana pa betu izvaditi , to mi je najpametnije, a tebi drzim fige da bude sve ok ovaj put, da nam rodis malog andjela i da ne prolazis vise ovaj pakao

ja 38 god.suprug 38 god.
    1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
    2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
    3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
    AMH 32
    svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Listopad 2020. 19:18

Da, nekako je precrven pa ništa nije jasno. lucija07 je ovdje ekspert za testove  Ona se testirala od 3. do 12. dana i baš se lijepo vidi kako je sjena tamnila, ako potražiš među njenim postovima vidjet ćeš tu zadnju sliku koju je stavila - usporedo svih 9 testova. Ja recimo na njezinima ne razaznajem ni sjenu sjenine sjene do negdje šestog dana, ali šestog dana mi se nešto već pričinja. Druge cure su vidjele i prije, ovisno koliko su nam oči istrenirane na hvatanje sjena 
    U svakom slučaju, lucija je rekla da kad testiramo ranije od "preporučenog" trebamo test držati i duže nego je u uputstvima, mislim da je ona prve očitavala i nakon 10 minuta, jer se sjena tek onda pojavljivala.

💔💔💔

Samara
    08. Listopad 2020. 19:18

Simba 1989

Samara

Evo i mene. Gestacijska vrećica je tu samo se jos plod ne vidi prerano je. Narucena sam za danas dva tjedna i onda bi se trebao vidjeti i plod i srceko 💕

Ajmeeeeeeeee super 🤗 znači 💕 bude za 2tj??? Ja idem idući četvrtak i nadala sam se da će biti već i otkucaji
    Kako se osjećas?? Mene nekada zna boliti u maternici pa me takva panika uhvati

Bude ❤️, mora biti :) dobro se osjecam, samo sam napuhnuta i stalno gladna. Danas sam jedino imala neke bolove i mokro od utrića pa sam isla svakih 20 min gledat gace 😂

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

08. Listopad 2020. 19:20

alex, ovo ništa ne znači, kad je ovako rano treba njemu i 10-tak minuta da pokaže, da se ovo crvenilo skroz očisti

Samara
    08. Listopad 2020. 19:20

Tuma

Hvala svima❤❤❤ želim vam svima da ugledate embrij kako treperi u vama ❤
    Ruska1986 jedva čekam da budem u tvojim tjednima 🤣🥰🥰
    Samara super, odlično 🥳koliko si sad?

Danas 5+2

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• more2309
    08. Listopad 2020. 19:23

alex2102

more2309

Alexmeni isto nije jasan test, tesko je bilo sto iscitat, pricekaj, pa napravi sutra ujutro ili pricekaj jos koji dan da budes sigurnija. Nemoj uzimati u obzir ovaj test i bedirat se prije vremena.

ajme dobro si i rekla, vec su mi sve lađe potonule, uzas ma cekat cu do 11 dana pa betu izvaditi , to mi je najpametnije, a tebi drzim fige da bude sve ok ovaj put, da nam rodis malog andjela i da ne prolazis vise ovaj pakao

Znam da je tesko, ali probaj se strpit, samo ces se izmucit sa ovako ranim testovima. Zaboravi ovaj test i razmisljaj kako se mrvica lijepo gnijezdi, a onda 11.dan ili radi test ili vadi betu, tad ce stvari biti jasnije. Hvala ti draga i ja tebi od srca zelim ❤❤🙏🙏🍀🍀🤞🤞🥰😘!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• *.Women_name.*
    08. Listopad 2020. 19:41

Pozdrav cure, svim čekalicama bete želim velike brojke, a trudnicama sreću do kraja.😁

Meni je vraćen osmostanicni 1.10. (prirodni IVF). U iščekivanju 😁

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.