Izgleda ko da se razlijalo, ponovi test 😉😉😉
ok, najbolje ujutro jer sam danas bila 10 puta mokriti, tako da ujutro cu ponoviti sa jutranjim urinom on najvise bete ima
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Alex meni isto nije jasan test, tesko je bilo sto iscitat, pricekaj, pa napravi sutra ujutro ili pricekaj jos koji dan da budes sigurnija. Nemoj uzimati u obzir ovaj test i bedirat se prije vremena.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Alexmeni isto nije jasan test, tesko je bilo sto iscitat, pricekaj, pa napravi sutra ujutro ili pricekaj jos koji dan da budes sigurnija. Nemoj uzimati u obzir ovaj test i bedirat se prije vremena.
ajme dobro si i rekla, vec su mi sve lađe potonule, uzas ma cekat cu do 11 dana pa betu izvaditi , to mi je najpametnije, a tebi drzim fige da bude sve ok ovaj put, da nam rodis malog andjela i da ne prolazis vise ovaj pakao
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Da, nekako je precrven pa ništa nije jasno. lucija07 je ovdje ekspert za testove Ona se testirala od 3. do 12. dana i baš se lijepo vidi kako je sjena tamnila, ako potražiš među njenim postovima vidjet ćeš tu zadnju sliku koju je stavila - usporedo svih 9 testova. Ja recimo na njezinima ne razaznajem ni sjenu sjenine sjene do negdje šestog dana, ali šestog dana mi se nešto već pričinja. Druge cure su vidjele i prije, ovisno koliko su nam oči istrenirane na hvatanje sjena
U svakom slučaju, lucija je rekla da kad testiramo ranije od "preporučenog" trebamo test držati i duže nego je u uputstvima, mislim da je ona prve očitavala i nakon 10 minuta, jer se sjena tek onda pojavljivala.
💔💔💔
Evo i mene. Gestacijska vrećica je tu samo se jos plod ne vidi prerano je. Narucena sam za danas dva tjedna i onda bi se trebao vidjeti i plod i srceko 💕
Ajmeeeeeeeee super 🤗 znači 💕 bude za 2tj??? Ja idem idući četvrtak i nadala sam se da će biti već i otkucaji
Kako se osjećas?? Mene nekada zna boliti u maternici pa me takva panika uhvati
Bude ❤️, mora biti :) dobro se osjecam, samo sam napuhnuta i stalno gladna. Danas sam jedino imala neke bolove i mokro od utrića pa sam isla svakih 20 min gledat gace 😂
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
alex, ovo ništa ne znači, kad je ovako rano treba njemu i 10-tak minuta da pokaže, da se ovo crvenilo skroz očisti
Hvala svima❤❤❤ želim vam svima da ugledate embrij kako treperi u vama ❤
Ruska1986 jedva čekam da budem u tvojim tjednima 🤣🥰🥰
Samara super, odlično 🥳koliko si sad?
Danas 5+2
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Alexmeni isto nije jasan test, tesko je bilo sto iscitat, pricekaj, pa napravi sutra ujutro ili pricekaj jos koji dan da budes sigurnija. Nemoj uzimati u obzir ovaj test i bedirat se prije vremena.
ajme dobro si i rekla, vec su mi sve lađe potonule, uzas ma cekat cu do 11 dana pa betu izvaditi , to mi je najpametnije, a tebi drzim fige da bude sve ok ovaj put, da nam rodis malog andjela i da ne prolazis vise ovaj pakao
Znam da je tesko, ali probaj se strpit, samo ces se izmucit sa ovako ranim testovima. Zaboravi ovaj test i razmisljaj kako se mrvica lijepo gnijezdi, a onda 11.dan ili radi test ili vadi betu, tad ce stvari biti jasnije. Hvala ti draga i ja tebi od srca zelim ❤❤🙏🙏🍀🍀🤞🤞🥰😘!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Pozdrav cure, svim čekalicama bete želim velike brojke, a trudnicama sreću do kraja.😁
Meni je vraćen osmostanicni 1.10. (prirodni IVF). U iščekivanju 😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰