Ivanaxx baš sam glupo to napisala, htjela sam reć čekamo tvoje vijesti, ali se nadam betu sutra, a ne M prije, ali sam pisala pa brisala pa ispalo glupo hehe nadam se da nije to smeđarenje M i da čekamo betu sutra, to je bila poanta
Hahaha ma skužila sam te ja, vadim je svakako sutra🙈. Još i nemam M, samo smeđarenje. Al nema više nadanja, blokala sam tu opciju u mozgu, ovih 10 dana iza transfera su mi užas krivulje ushita i razočaranja 🤢
Ivanaxx baš sam glupo to napisala, htjela sam reć čekamo tvoje vijesti, ali se nadam betu sutra, a ne M prije, ali sam pisala pa brisala pa ispalo glupo hehe nadam se da nije to smeđarenje M i da čekamo betu sutra, to je bila poanta
Hahaha ma skužila sam te ja, vadim je svakako sutra🙈. Još i nemam M, samo smeđarenje. Al nema više nadanja, blokala sam tu opciju u mozgu, ovih 10 dana iza transfera su mi užas krivulje ushita i razočaranja 🤢
Mozda se iznenadis 😀😀 ja nekako iman osjecaj da imam sve simptome i da nemam niti jedan.. u stvari nekako sam se opustila i vratila normalnom zivotu ali opet uvik ti je u podsvjesti... vidit cemo sutra sve... cure kojima je sad bila poz beta jeste imale kakve simptome?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Cure ja ne znam kako se vi nosite s ovim vijestima o koroni, al ja sam u strahu da opet sve ne obustave..
Danas sam cijeli dan u depri i nikako se izvuc iz tog raspolozenja..
da i ja se bojim , naime jednan pokusaj smo bili u bolnici a ostalo privatno i sve bezuspješno, ali nadam se sad pozitivnoj beti a ako ne bude svakako planiram opet u bolnicu, jer za privatno vise nemam novaca, a isto se bojim korone i da nas opet sve ne zatvore
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Piky, Tuma, Samara, Ruska super vijesti ste donjele na forum i to me bas razveselilo 🙂🙂🙂, jos jednom vam od srca cestitam i drzim fige da i dalje sve protekne skolski i u miru 🥰❤🙏🙏🍀🍀🤞🤞🤰!
A nama ostalim curama od srca zelim da sto prije dozivimo i osjetimo tu radost 🙏🙏🍀🍀🤞🤞❤❤🙂!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Piky, Simba, Tuma, Samara, Ruska, lucija, toliko ste pozitive stvorile tu 😍
Alex2102 pa mislim da bi sutra mogla test. Lucija je imala laganu crtu vec treci dan petodnevnih, to bi bio 8-mi od punkcije. Ocekujemo sliku
Ivanaxx, znam kako je to kad se nadaš. Ja sam do sad nekoliko puta vadila betu, jer sam bila sigurna da sam trudna, iako su testovi bili bijeli (ali nikad se ne zna, možda test ne valja!?!!, ja se stvaaarno sad osjećam trudno). No, uspjet ćemo, i onda ćemo se moći smijati svemu ovome. Držim ti fige da je ovo smeđarenje nešto bezveze i da beta ipak bude prekasna sutra.
MakiST - umrla sam od smijeha na sliku kako se oplođujemo kiselim kupusom. Moje pitanje nije bilo ni moralne ni vjerske prirode, više me zanimalo što to za mene znači. A ako će mi to dati zdravu bebu, uopće me ne zanima tehnika kojom će se služiti.
Meto - mora da sam ja osjetila da si ti trudna, zato sam te stavila na taj popis. Vraćam te na verysoontobe, ali te namjeravam vrlo brzo vratiti tamo gdje ti je mjesto, među trudnice!!!
Piky - super vijesti!!!! Bebica je tuuuuu!!!! Kad je idući pregled?
nada86 - od nas 12, ima da nas 13 bude trudno!!!! Slažem se s tobom, sve ćemo se osjenčati. Neće nas rujanke nadmašiti!
Tuma - jupiii, imamo srčeko!!! Kad opet ideš na koncert?
Ruska1986 - awwwww, vidila si rukice, ušesa i nosić svoje bebe. Mora da je predivan osjećaj!! A što se napuštanja tiče, kakvo napuštanje. Ima da navijaš s nama za naše sjenice. Koji si ti ono tjedan sad?
TiredIvy - drago mi je da si bila u pravu i da nisi bila uzela štopericu. Žao mi je što ćeš morati napraviti pauzu, ali idemo korak po korak. Prvo navijamo za js. Ima li mogućnost da te dalje u ovom postupku vodi ovaj od danas, taj mi djeluje normalniji?
💔💔💔
Samara - juhuuu, beba je tuuu. A za dva tjedna ćeš čuti i kuckuc od svoje bebice.
Lucyinthesky - mene nisu vagali, ali su me svugdje pitali visinu i težinu. Lučinger mi je komentirao da sam taman (imam par kg viška) jer je bolje da sam mrvcu masnija radi spolnih hormona. Komentirao je da većih problema imaju cure koje imaju više viška ili više manjka (ovo je bio komentar na to što sam smršavila prije nego što sam došla kod njega - rekao je da ne smijem pretjerati). Mislim da je njima bitno da smo u nekih okvirima, i da se ne uzrujavamo previše pa nam svima kažu ono što će nas smiriti.
alex2102 - dobrodošla!!! Sve ovisi koliko si sklona nadanju i razočaravanju. Teoretski možeš početi već sad piškiti i pratiti sjene (tako je naša lucija07, od 3. dana). Svaki dan koji pričekaš je veća vjerojatnost da će ono što ti test pokaže stvarno i biti tako. Mislim da je negdje deveti dan presudan, ali već i šesti se nekad nešto može naslutiti (sjena sjenine sjene).
💔💔💔
Puf pant, mislim da sam vas sve pokrila
Ja se danas nekako osjećam down. Čak sam mjerila temperaturu i ok je, nekih 36,9. Vidim da se bojim da dohvatim koronu prije postupka pa da sve bude uzalud. Čak sam krenula razmišljati da se odem testirati i prije prve injekcije pa da se ni ne bodem ako je imam. Je li to glupo?
Imam i pitanje za upućene - gdje vi kupujete sve ove lijekove u Zagrebu? Jesu li cijene svuda iste ili postoji neko mjesto gdje se više isplati?
💔💔💔
Asti MTB sad cu to odma, ma meni je 5 pokusaj i svaki put bi izdrzala bar do 9 dana ali sad je vec panika, nemam ni smrzlica vise :(, hvala ti punoooooooooooooo
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Sortiraj odgovore
Najstariji