Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    flower93
    21. Veljača 2020. 09:06

PinkFairydust

flower, sto ti je uveo za ujednacavanje?

Cetrotide 0,25mg

ike
    21. Veljača 2020. 09:20

Flower ananas i cikla ti svakako ne kogu skoditi, zelim ti srecu 🍀🍀🍀👍🏻
    Vuky draga izdzi i nemoj gubiti nadu, razumijem to razocaranje,ali nije jos sve izgubljeno. Sve ti najbolje zelim, pratimo se od pocetka i zelim tebi i svim curama ovdje da nam ishod bude ostvarenje nase zelje. Cuvaj se 🍀😘😘😘
    Meni danas ludacki pms, osjecam na sebi da sam posve nenormalna, bas bi se rado s nekom posvađala 😂 Sutra trebam dobiti 🙌🏻🙂

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

ike
    21. Veljača 2020. 09:21

Htjela sam napisati nekim, a ne nekom,ne mislim pritom na vas.Joj, samo da prode ovaj dan.

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

Slee
    21. Veljača 2020. 09:45

Nala, tako i meni svi kazu sto ce ti forumi i te gluposti,a ne shvacaju da je ovdje super podrska i da ste vi jedine koje sve shvacate. Muzu je prvo bilo smijesno i smijao mi se, a sad se ufurao. Svaki dan me pita sto mi kazu cure na forumu. Sinoc me pitao: jesi rekla curama s foruma da sam radio spermiogram. Umrla sam hahahahaha. Rekla sam mu da bi bilo najbolje da nam se pridruzi. 
    Mrva, ja sam od utrica prduckala ko luda. Od progesterona se zna prduckat, ali moze biti i simptom trudnoce.
    Vuky koji god da simptom imas, nijedan ne bi bio iskljucivo trudnicki pa da si sto posto sigurna. Meni i ti menstrualni zvuce kao trudnicki, iako ne moraju biti. Ti napravi kako se osjecas. I ja bih na tvom mjestu prije betu nego opet test. 
    Flower cestitam na 13 folikula! Neka kvaliteta stanica bude super i da ovaj postupak bude dobitan!
    Ike, ja bih se isto danas svadjala! Samo nemojmo medjusobno 😂😂
    Brita sretno na beti danas! 
    Mrva, je i tebi beta ili sam nesto pobrkala? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 09:51

Slee

Nala, tako i meni svi kazu sto ce ti forumi i te gluposti,a ne shvacaju da je ovdje super podrska i da ste vi jedine koje sve shvacate. Muzu je prvo bilo smijesno i smijao mi se, a sad se ufurao. Svaki dan me pita sto mi kazu cure na forumu. Sinoc me pitao: jesi rekla curama s foruma da sam radio spermiogram. Umrla sam hahahahaha. Rekla sam mu da bi bilo najbolje da nam se pridruzi.
    Mrva, ja sam od utrica prduckala ko luda. Od progesterona se zna prduckat, ali moze biti i simptom trudnoce.
    Vuky koji god da simptom imas, nijedan ne bi bio iskljucivo trudnicki pa da si sto posto sigurna. Meni i ti menstrualni zvuce kao trudnicki, iako ne moraju biti. Ti napravi kako se osjecas. I ja bih na tvom mjestu prije betu nego opet test.
    Flower cestitam na 13 folikula! Neka kvaliteta stanica bude super i da ovaj postupak bude dobitan!
    Ike, ja bih se isto danas svadjala! Samo nemojmo medjusobno😂😂

Slee, da se ubacim. Meni moj mm zna da sam na forumu i onda me ispitujete pa dobro o čemu tipkate cijele dane, ja kažem žalimo se na muževe, a on meni - a ti mene hvališ jel da, jesi rekla da sam te vodio na večeru i na masažu HAHAHAHHA dakle n e  m o g u. 
    I onda me tlači da mu pokažem poruke, ja mu govorim da no way to je privatno, a on meni pa dobro mogu izguglat i vidjet. Rekla sam mu - slobodno ako ti je to gušt. Zna mi tu i tamo reći, stalno si na forumu zanemaruješ me. Ah, jadan. Baš mu je teško sa mnom.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Simba 1989
    21. Veljača 2020. 10:02

Cure mužu u spermiogramu piše leukociti >1 a treba biti <1 šta to znači??? Neka upala?? Bakterija?? Pa ja idem za 2tj na papu i briseve... Auuuuu.. A postupak je trebao biti u 4.mj

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Slee
    21. Veljača 2020. 10:04

Ahhahahahahahahahha Lela umirem hahahahahha. Najjaci su. Mene isto tako ispituje sto o njemu govorim, kazem li vam da je on super, da je skuhao, da je nesto pocistio. Onda ga ucjenjujem da cu se zaliti na forumu da nesto nije napravio hahahhahaha. A neki dan je pitao da vas pitam ima li koja susilicu za robu i jeste li zadovoljne pa da znamo ici kupiti. Hahahaha toliko vam vjeruje da je poceo traziti recenzije proizvoda od vas

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 10:13

Slee

Ahhahahahahahahahha Lela umirem hahahahahha. Najjaci su. Mene isto tako ispituje sto o njemu govorim, kazem li vam da je on super, da je skuhao, da je nesto pocistio. Onda ga ucjenjujem da cu se zaliti na forumu da nesto nije napravio hahahhahaha. A neki dan je pitao da vas pitam ima li koja susilicu za robu i jeste li zadovoljne pa da znamo ici kupiti. Hahahaha toliko vam vjeruje da je poceo traziti recenzije proizvoda od vas

Ja ga isto uckenjujem i kazem da cu im napisat kako STALNO KASNI. izludjuje me to. Mene kontrol frika. Inače, on je tvoje struke, mozda ste i kolege na hodnicima. hahahhahahhahahaa kidam se!!!!!!!!!!!! I tu negdje je godinama, maaalo stariji. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Mrva1986
    21. Veljača 2020. 10:28

Slee

Ike, ja bih se isto danas svadjala! Samo nemojmo medjusobno😂😂

Meni danas 11dt trondevnih. Betu bi trebala vadit 25.2. Sve se nadam izdrzat. Necu pisat test. Jedino ak procurim

PinkFairydust
    21. Veljača 2020. 10:37

Moj ne zna da sam na forumu, i bolje da ne zna jer mislim da bi me ostavio da zna kaj pisem😂

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.