Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    21. Veljača 2020. 06:07

Brit sretno danas!🤞🤞 javi nam lijepe vijesti
    Nadalica smijem se ko luda po kuci😂😂
    Maki ni ja ne piskam bas inace, ali ni ne pijem tako da vjerojatno ni nema sto viska izaci 🤦‍♀️ Tako da nemoj to gledati kao neg simptom. Drzim 🤞🤞 da se mala mrvica izborila i da jaca polako😘
    Vuky sretno danas ako ces ponavljati testic, takodjer drzim 🤞🤞 i mislim na tebe😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• brita
    21. Veljača 2020. 06:53

Sretno cure danas sa betama 😃 🍀i hvala vam,velika ste podrska sta god bude,javim 😇

vuky
    21. Veljača 2020. 07:11

Hvala cure, super ste... 💗 Stvarno je lakse uz vas, iako ponekad bi voljela da ne citam toliko o svemu, ipak mi ni malo nije zao sto sam na forumu! Puno informacija dobijemo, puno iskustava individualno, podrske, smjeha, a onda i tuge... ali tugu onda lakse nekako izdrzati...

Nisam radila test, standard budenje od nervoze, oko 4....  MakiST moje dizanje na wc je zbog nervoze, nisam sigurna da bi me probudio mjehur da nisam nervozna 😊 a onda kad se probudim odem na wc... 

Ovaj Fragmin mi cuda od cirkulacije odradio, je to znaci ds bi bilo pametno hematologu? Nikas mi nije bilo ovoliko fino i toplo 😊

vuky
    21. Veljača 2020. 07:14

Brita ti imas danas betu? Sretno ❤️ 
    MakiST kako si ti? Kad je kod tebe beta?
    Mrva kako je kod tebe? Ima cega novoga?

21. Veljača 2020. 07:35

Vuky ja sad cim sam se probudila uzela mob i na forum da vidim tvoj test😄... 
    Ajde bolje sad napravi ( nema veze sto nije prvi ili 2 urin) nego da se opet tamo oko 5 popodne odlucis😉..
    Mozda sad bude neke sjene, joj sretnoooo.. 
    Pa ja sam svaki put koristila i andol i ftagmine nista se ja drugačije nisam osjećala, ma na mene nista ne djeluje 🤦‍♀️😂😂. 

• Mrva1986
    21. Veljača 2020. 07:59

vuky

Brita ti imas danas betu? Sretno ❤️
    MakiSTkako si ti? Kad je kod tebe beta?
    Mrva kako je kod tebe? Ima cega novoga?

Ej draga. Ja sve cekam da objavis plusic a ti nista. Postujem i razumijem ako neces. Kod mene sve po starom. Ne osijecam nista, sise nula, za sad me ni trbuh ne boli. Vidjet cemo. Jedino vec 2 dana imam neki da oprostite proljev. A muz mi je rekao da ce me izbaciti iz sobe jer prduckam cijelu noc. Ima li jos koja takve nuspijave od utrica? 

ike
    21. Veljača 2020. 08:01

Vuky moja, pa totalna bedastoća je to sa testom 10 dnt a u sred dana-samo si se tako satrala bezveze. Sta ce sad, jesi jutros opet pisnila koji? 🙌🏻 😘😘😘😘
    PlavaaaMK kako se osjecas iza transfera? Ima li naznaka za hiper-svu srecu ti zelim i da ti opet uspije iz prve? Ti mi stvarno dajes nadu zbog iste nam dijagnoze 🙏🏻💛💛
    SmileA sretno 🤗

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

vuky
    21. Veljača 2020. 08:56

Curke, necu raditi test, mozda uradimo betu danas ili sutra, ali necu test! Znam da je totalno idiotski raditi test 10-ti dan transfera 3-dnevnih embrija i  to ICSI ( navodno kasnije krece hcg-a). a nasla sam da bi tek danas trebsla biti razina hcg da se detektira destom, ali eto... ne mislim da vise ima nade... od simptoma nista... trbuh boli kao kada imam menstruaciju... da je nesto od simptoma bi napravila test! 

Mrva ti cekas betu?

marijaiva meni super od fragmina, andol nisam toliko osjetila i prosli put mi je bilo hladno i temperatura ispod 36... sad ne mjerim, ali gorim, vruce ruke, noge, usne, nocu se preznojim... to se meni ne dogada... tako da mi je nesto pokrenulo ovo bar...

flower93
    21. Veljača 2020. 08:58

Danas na folikulometriji 10dc 13 folikula 💪 uvodimo uz menopur 150, jos jednu piku za ujednaceni rast folikula jer ih ima raznih velicina. Doktor je dosta pozitivan vezano uz moj odgovor na stimulaciju, a i meni se cini to sasvim okej. Kvalitetu stanica cemo vidjet kasnije 🙏 endometrij mi je 9mm, pa vjerujem da nema potrebe da ga bombardiram sa ciklom i ananasom. Recite mi koji magnezij vi koristite? 

PinkFairydust
    21. Veljača 2020. 09:03

flower, sto ti je uveo za ujednacavanje?

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.