Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Veljača 2020. 18:13

vuky

Test kaze negativno, kineza sam piskila, ali nije bila koncentrirana mokraca, nego sam piskila pa opet za 30min…
    ali vjerujem da da je nesto bi bila bar sjena

Nazalost to i ja mislim... Ne zelim biti negativna vec iskrena... Previse puta, sam bila na transferima i piskila testove, test ako je pouzdan uopce ne mora bit jutarnji urin... Nemam iskustva s kinezima ja sam uvijek koristila ili gravignost ili onaj iz mullera...
    😥

• brita
    20. Veljača 2020. 18:22

Neznam kud mi je proslo dva tjedna,sutra vadim betu veceras sigurno  ragovori sama sa sobom 🙈

vuky
    20. Veljača 2020. 18:40

marijaiva

vuky

Test kaze negativno, kineza sam piskila, ali nije bila koncentrirana mokraca, nego sam piskila pa opet za 30min…
    ali vjerujem da da je nesto bi bila bar sjena

Nazalost to i ja mislim… Ne zelim biti negativna vec iskrena… Previse puta, sam bila na transferima i piskila testove, test ako je pouzdan uopce ne mora bit jutarnji urin… Nemam iskustva s kinezima ja sam uvijek koristila ili gravignost ili onaj iz mullera…
    😥

Slazem se...  odraditi cu betu reda radi... ne znam samo kamo cu sada dalje... ni koje pretrage... ni sto ne valja... 😔 

• maltezer
    20. Veljača 2020. 19:04

Vuky 
    Booster mi se vidio 4-5 dana, nije duže. Brevactide 1500. To sam navečer piškila, nisam vodila računa koliko puta sam prije toga. Samo znam da je bilo oko 22h....

• maltezer
    20. Veljača 2020. 19:07

Vuky ali to opet ništa ne mora značiti! Izvadi betu ❤️

20. Veljača 2020. 19:09

neće ti još dati nikakve dodatne pretrage, ja sam ih sve obišla i žicala, svi smatraju da mi JOŠ ne trebaju, čak sam i kliniku mijenjala ne bi li mi ovaj drugi dao neku pretragu još da napravim i svi smatraju da mi još ne treba. Kad će trebat? koliko treba neuspjelih da daju preporuku za dodatne pretrage?

• maltezer
    20. Veljača 2020. 19:13

I meme to zanima Bozma! Ja sam evo prvi neuspjeh doživjela i nikakve pretrage mi neće raditi. 

vuky
    20. Veljača 2020. 19:19

Bozma a jel mogu ista sam pvt odraditi? Ali da mi predloze sto? jer ocito se implantacija ni ne pocne dogadati kod mene... i ja cu mjenjati kliniku sigurno... samo ne znam kamo bi... :/ Petrova hzzo... ali mozda bi u Sloveniju pvt....ajme ne znam nista... cak i Prag sad razmisljam, iako je tosve slicno vjerojatno....

Marta...
    20. Veljača 2020. 19:44

vuky

Bozmaa jel mogu ista sam pvt odraditi? Ali da mi predloze sto? jer ocito se implantacija ni ne pocne dogadati kod mene… i ja cu mjenjati kliniku sigurno… samo ne znam kamo bi… :/ Petrova hzzo… ali mozda bi u Sloveniju pvt….ajme ne znam nista… cak i Prag sad razmisljam, iako je tosve slicno vjerojatno….

Ja se još nadam da će sutra test biti ok kupi u mileru ili dm možda ti kinezi nisu neka sreća. A za pretrage kakva ti je ginekologica soc nju žicaj tako sam ja doslovno sam se rasplakala i žena je super još sam imala sreću da sam došla i do super hematologice i našli smo neke mutaciju čekam sve nalaze pa idem kod nje da vidimo kaj dalje. Kako god bilo draga vuky idemo dalje 💖 nema nam druge. 🤗😘

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    20. Veljača 2020. 19:45

brita

Neznam kud mi je proslo dva tjedna,sutra vadim betu veceras sigurno ragovori sama sa sobom 🙈

Nisi test radila sretno sutra 😊

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.