Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Veljača 2020. 19:47

Vuky, ja sam od Vlašića išla u Palade jer je on bio mišljenja da mi ne treba ništa, a ja sam žicala bar histeroskopiju, rekao da mi ne treba. Zato sam otišla u Palade isto rekao, tražila sam čak i prohodnost jajovoda, za slučaj da možda imam hydrosalpinx. Nakon neuspjeha kod njega naručila sam se u Šparca za histeroskopiju, on isto kaže da mi ne treba, pregledao me na UZV kaže da nema ništa, ako baš hoću da mi je može napraviti prije postupka pa napraviti i scratching. Eto privatno sam išla, mogli su mi bez problema naplatit sve to, ali kažu ne treba. Ne znam, druge žene pričaju kako se jednom nisu pazile i desilo se, mene muči kako se meni nikad nije desilo a nismo se baš pazili sve ove godine, nisam uvijek bila stara i pod stresom, pa nikad nit biokemijska. Mislili smo pokušat još jedan puta pa ako ne upali na donaciju JS, ali iskreno, strah me dat tolike novce (koje nemamo) na zadnju šansu ako s menom još nešto ne štima

20. Veljača 2020. 19:51

Marta, šta si točno od pretraga tražila ginekologicu? Idem napravit PAPU u briseve pa ću ga pitat. Reći ću da mi je MPO rekao da napravim 

vuky
    20. Veljača 2020. 19:54

A ne znam... mozda cu i malo sve pustiti sada.... sutra cu ponoviti test... u pon beta ... a onda mislim malo pustiti sve k vragu ....bar malo.... :/

yvette
    20. Veljača 2020. 20:07

MakiST

Cure to učestalo piškenje -jel to neko pravilo?? Jer ja uopce ne pisam.. znaci doslovno ujutro i navečer 😂😂 Ovako po vasim pricama vi idete svakih pol sata piskit.. Ima li netko da nije piškio puno a da je bio uspjeh?? Jer ja sam u suprotnom od starta diskvalificirana 🙄

Ja sam tek pocela ucestalo piskiti oko 15 tt. Jedino sto je u mom slucaju bilo drugacije je refluks koji je poceo s rastom beta hcg. Cini mi se da smo vec komunicirale prije nekoliko mjeseci ovdje na forumu, jesi li kod doktora M ili sam te zamijenila s nekom drugom clanicom?
    Vuky drzim fige, nije nista gotovo. Ja sam 12 dnt blastice imala ogromnu betu od 2000 sto je stvarno dosta jer nekima tada bude oko 500-700, a 6 dnt ilitiga 11 dan od punkcije navecer jedva jedvice uhvatila sjenu s tim da je ujutro nije ni bilo. Tako da ako imas prosjecno rastuci beta hcg, mislim da nebi ni ulovila. Meni je embriolog zabranio kucne testove prije nego prodje 9 dana od transfera, s tim da je bila blastica. Tebi je danas 10.dan, piskila si navecer, a da nisi ni zadrzala mokracu. Strpi se do ujutro, sutra bi vec mogla znati pouzdanije. 

Nadalica
    20. Veljača 2020. 20:27

Samo_Sanja

Nadalica

Samo SanjaSretno sutra na pregledu 🤩 ah da te ne lazem mucnine se samo pogorsavaju, kako odmicem sa sedmicama sve mi je gore s mucninama.. nadam se da ti neces biti moje srece.. a kod mene siske otekle, bole na dodir, kad imamo keks mm ima zabranu pipanja icega, samo stavi izvadi i to je to hahah

Hvala ti 💞
    Žao mi je što te i dalje pate mučnine.. Nadam se da će uskoro nestati, uglavnom nestanu u 2 tromjesečju.. barem sam tako pročitala, neznam iz osobnog iskustva..saznat ćemo uskoro 😁
    Ja sinoć legla na trbuh bole za poludit.. samo još ne bujaju i ne tamne..to valjda dođe kasnije.. Nisam cijelu noć spavala, zaspala sam negdje u 2 i za 45 minuta mi alarm svirao..evo drndam se u vlaku 🤣🤣
    Keks na eks 😂😂 u stilu ne diraj me ako želiš živjet 😂
    Ja sam svome isto jednom zabranila,ludo su me bolile al to je bilo zbog štoperice i neznam čega još.. sad me još tako ne bole, ono je bilo kod da me neko nožem reže… A što se tiče keksa ja sam jedno zadnji put prije mjesec dana kad mi je M završila.. prvo apstinencija zbog bolje kvalitete, pa onda dao uzorak al sam i ja bila na punkciji pa rekli bolje nemojte nekih 10 dana, pa nakon punkcije 5 dan transfer pa isto nisam htjela..Pa onda on otišao 2 tjedna na teren.. evo danas se vraća.. Sad moram pitat dr. jel sad smijemo jer mi je muž sigurno zagorio 😂😂😂

Ja otkako sam trudna ne spavam vise normalno, nego sve pomalo, ko mala beba, jos kad me probudi da piskim gotovo je s mojim spavanjem.. meni su cice pocele tamo oko 11 tjedna da rastu, bila sam b korpica sada sam c ili d zavisi od kroja grudnjaka, mm gotov umro od radosti, al ne moze dirat, samo gledat, cak me grudnjak boli pa obucem neku potkosuljicu ispod bez njega i bude mi lakse.. kako je prosao pregled ?

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Nadalica
    20. Veljača 2020. 20:30

Meto

Jutro cure🙋
    Vuky tu sam, dok sve procitam zaspem u pola posta, pocela raditi, ledja mi se raspadaju jos preuredjujemo dnevni boravak, ja i mm sami radimo tv wall tako da grcamo u prasini 🙈
    Sretno sa testicima uskoro🤞
    Blacky bas to, 🖕😔 Zao mi je jako❤️ Nadam se da ce ti Os donijeti srecu🤞
    Nadalica 😘, kod nas nista od 11mj sto se keksa tice😂🤦‍♀️ Mislim da sam spremna pokusati, rekla sam mm da jedini keks imam sa ginekoloskom sondom😳🙈
    Samo Sanja sretno na pregledu🤗
    Viola zao mi je zbog neg bete😔
    Cekalice kakvo je stanje, testice na sunce🤞🤞
    Marta drago mi je da se otkrili da postoji problem, nadam se da ce fet sa heparinima proci kako treba🤞😊 sto se tice vracanja smrzlica, uradi onako kako je za tebe najbolje, jedan mjesec gori-doli, ionako smo navikle na cekanja 😊
    Cure koje trebaju u postupak zelim srecu i mirne zivce, na zalost pojedini gin su bezobrazni i probajte preko maila pitati sa kojim nalazima bi bilo dobro doci na konzultacije da budete spremni barem malo, ili dr opce prakse ili igrate na zenske suze😉 Ja bih bila dosadna i svaki dan visila u ordinaciji🙈

Kod nas keks ko ratna strategija hahaha, a mi imamo keks cijelo vrijeme, posle keksa mm prica sa stomakom u fazonu bio vam je tata u posjeti, svaki put se ismijem, za kakvu budalu sam se ja udala 😂😂😂😂

10/19 promjena klinike
    2 🐧🐧

Nadalica
    20. Veljača 2020. 20:42

PinkFairydust

Cure, pitanje: dal bi se vi usudile 3-4 tjedna prije FET ici na nekoliko dana u nekakve terme (bazeni, bla bla) ili bi preskocile da ne ulovite neku bestiju?

Ja sam par dana prije transfera bila u termama 4 noci i 5 dana i opet sve uredu, ja bi isla na tvom mjestu slobodno 🤩 ja uzivam u termama 

10/19 promjena klinike
    2 🐧🐧

• brita
    20. Veljača 2020. 20:51

Marta...

brita

Neznam kud mi je proslo dva tjedna,sutra vadim betu veceras sigurno ragovori sama sa sobom 🙈

Nisi test radila sretno sutra 😊

Nisam se htjela stresirati prije reda 😂 hvala 😇

Nadalica
    20. Veljača 2020. 20:53

MikicaC

Pozdrav svima :) Prije svega moram da kazem, da ste sve pojedinacno divne! Divno je vidjeti kako se medjusobno podrzavate I savjetujete. Jedno vrijeme sam komentare citala iz pozadine, a sada sam se odlucila I javiti. Zanimaju me isustva zenica Sa Hasimotom I povisenim TSH-om. U oktobru prosle godine smo imali Nas prvi Ivf, nazalost bez uspjeha..pa se pitam da li je TSH (oko 5- 5,5) mogao na to uticati. Doktori su bili prilicno skrti Sa odgovorima. Uskoro planiramo nas drugi pokusaj, ali kad vidim sta ste vi sve od testova radile.. Ja Sam totalno neupucena 🙈🙈 srdacno Vas pozdravljam I zelim svima punooo punooo uspjeha ❤️

Ja uzimam terapiju za regulaciju tsh, i evo me ziva, zdrava, trudna 😂 izvini ali kad sam vidjela tvoj nick nasmijala sam se, mozda je ruzno sto su ovo reci ali ali  mi cilj da te uvrijedim, ali mm moju vaginu zove MIKICA to nam je tajni kod hahah 

10/19 promjena klinike
    2 🐧🐧

vuky
    20. Veljača 2020. 21:10

yvette

MakiST

Cure to učestalo piškenje -jel to neko pravilo?? Jer ja uopce ne pisam.. znaci doslovno ujutro i navečer 😂😂 Ovako po vasim pricama vi idete svakih pol sata piskit.. Ima li netko da nije piškio puno a da je bio uspjeh?? Jer ja sam u suprotnom od starta diskvalificirana 🙄

Ja sam tek pocela ucestalo piskiti oko 15 tt. Jedino sto je u mom slucaju bilo drugacije je refluks koji je poceo s rastom beta hcg. Cini mi se da smo vec komunicirale prije nekoliko mjeseci ovdje na forumu, jesi li kod doktora M ili sam te zamijenila s nekom drugom clanicom?
    Vukydrzim fige, nije nista gotovo. Ja sam 12 dnt blastice imala ogromnu betu od 2000 sto je stvarno dosta jer nekima tada bude oko 500-700, a 6 dnt ilitiga 11 dan od punkcije navecer jedva jedvice uhvatila sjenu s tim da je ujutro nije ni bilo. Tako da ako imas prosjecno rastuci beta hcg, mislim da nebi ni ulovila. Meni je embriolog zabranio kucne testove prije nego prodje 9 dana od transfera, s tim da je bila blastica. Tebi je danas 10.dan, piskila si navecer, a da nisi ni zadrzala mokracu. Strpi se do ujutro, sutra bi vec mogla znati pouzdanije.

Hvala yvette, svjesna sam i te mogucnosti.... svakako cu raditi betu 14dt... ali ono, izgubila sam malo nadu sada... nekako sam misljenja da bi bar sjenicu ulovio... vidjeti cemo u pon...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.