Ljudi aj napišite neka lijepa iskustva s aspiracije :D ja sam pročitala ovo jučer i u teškoj sam drami jer me ovaj mjesec čeka prva aspiracija ikad.. a inace znam imat problem s napadima straha i slicno.. sad mi je teska drama kad sam vidila ova iskustva..
Evo, 21 js, ni osjetila niti jednu nisam! Dobila sam onaj koktel lijekova intravenozno.. Znaci, manje me bolilo nego nekad pregled kod ginica!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure, da li moze pitanje? Da li se priko hzzo racunaju i prirodni ciklusi ili tabletama? Ili u to ulazi samo stimulacija? Da znam koliko puta mogu "ispucati" njihovu brojku 🙄
🤍
Lucija, cestitaaaaammm 🥳🥳🥳🥳 bice sve ok! 💪
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Joj, ja imam u cetvrtak uvz i tako se neki strah i cudan osjecaj uvukao u mene... Iako je dosad sve ok bilo, ovog se bas plasim! Cula sam dosta prica o prestanku rada srca kod bebe u 8, 9 tjednu, a ja sam zadnji put bila prije 4 tjedna... Valjda ce sve bit ok 🙏🙏
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sta da vam kazem
Sok sok
Imamo 2 gestacijske😂😂😂😂🙊🙊🙊🙊
E sad me tek duplo strah.. Danas je tek 5 tjedan za tjedan dana ponovno pa se nadamo srcekima.. Ajmeeeeee.. Prvo je vidio smo jednu.. Ok.. Kad krene on vratit stapim kaze Ooo pa imamo mi tu blizance🙊🙊..
I sad sam i sretna i uplasena i svasta nesta.. Do sad je bilo ok sad sam vidjela malo smedjeg iscjetka i mozete mislit odmah panika na 199tu..ro je vjerojatno od ultrazvuka..
I eto… Beta uopce nije bila visoka.. Nema pravila… 12 dan 400 a 14 dan 1000…
🎉🎉🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️❤️
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Hvala vam cure!
Da 2 embrija smo vratili.. 1 dobar jedan losiji.. I eto🙊🙊.. Da sad cekamo srceka za tjedan dana💓💓🙏🙏
Cestitam lucija, bas mi je drago radi tebe 🙂🙂🙂
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Joj, ja imam u cetvrtak uvz i tako se neki strah i cudan osjecaj uvukao u mene… Iako je dosad sve ok bilo, ovog se bas plasim! Cula sam dosta prica o prestanku rada srca kod bebe u 8, 9 tjednu, a ja sam zadnji put bila prije 4 tjedna… Valjda ce sve bit ok 🙏🙏
Puj puj puj, neće biti ništa loše Razumijem strah, vjerojatno ću i sama kao gerijatrijska trudnica (jednom kad ostanem trudna, a hoću, i to odmah prvi put!!) umirati od straha cijelo vrijeme, ali moramo se nabrijavati na pozitivu kako bi se naša mrvica što bolje osjećala pod našim srcem. Ne smijemo se prepustiti strahu u suprotnom će biti - a što će biti do idućeg pregleda, pa što kad se rodi, pa što dok napuni godinu, pa ... Svi smo čuli loše priče u svim fazama života djeteta, od začeća pa tokom odrastanja, ali ne pomaže nam ako gledamo u tu stranu.
Daaaaaaakle, bebica pliva u tebi, divno joj je, i veseli se provođenju života s tobom Srčeko će kucati tako da će te uši boliti. A tek kad se rodi i bude urlalo dan i noć i budilo mamu kad taman bude najljepše zaspala
💔💔💔
Joj, ja imam u cetvrtak uvz i tako se neki strah i cudan osjecaj uvukao u mene… Iako je dosad sve ok bilo, ovog se bas plasim! Cula sam dosta prica o prestanku rada srca kod bebe u 8, 9 tjednu, a ja sam zadnji put bila prije 4 tjedna… Valjda ce sve bit ok 🙏🙏
Puj puj puj, neće biti ništa lošeRazumijem strah, vjerojatno ću i sama kao gerijatrijska trudnica (jednom kad ostanem trudna, a hoću, i to odmah prvi put!!) umirati od straha cijelo vrijeme, ali moramo se nabrijavati na pozitivu kako bi se naša mrvica što bolje osjećala pod našim srcem. Ne smijemo se prepustiti strahu u suprotnom će biti - a što će biti do idućeg pregleda, pa što kad se rodi, pa što dok napuni godinu, pa … Svi smo čuli loše priče u svim fazama života djeteta, od začeća pa tokom odrastanja, ali ne pomaže nam ako gledamo u tu stranu.
Daaaaaaakle, bebica pliva u tebi, divno joj je, i veseli se provođenju života s tobomSrčeko će kucati tako da će te uši boliti. A tek kad se rodi i bude urlalo dan i noć i budilo mamu kad taman bude najljepše zaspala
🤗🤗🤗🤗🤗 naravmo da ce bit sve ok! 💪💪 samo, prirodno je brinut.. Mi iz MPO vjerovatno i vise nego ovi sta su "prirodno" zatrudnili...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sta da vam kazem
Sok sok
Imamo 2 gestacijske😂😂😂😂🙊🙊🙊🙊
E sad me tek duplo strah.. Danas je tek 5 tjedan za tjedan dana ponovno pa se nadamo srcekima.. Ajmeeeeee.. Prvo je vidio smo jednu.. Ok.. Kad krene on vratit stapim kaze Ooo pa imamo mi tu blizance🙊🙊..
I sad sam i sretna i uplasena i svasta nesta.. Do sad je bilo ok sad sam vidjela malo smedjeg iscjetka i mozete mislit odmah panika na 199tu..ro je vjerojatno od ultrazvuka..
I eto… Beta uopce nije bila visoka.. Nema pravila… 12 dan 400 a 14 dan 1000…
Lucija, pa ovo je zakon!!! 🥰🎉🎊👍🏻 Wow, mogu misliti kako si iznenadjena, sretna i u nevjerici!🙃🙃 Cestitam ti od srca i zelim da do kraja sve bude duplo lijepo i uredno! ❤️❤️
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Sta smo ono zakljucile, koliko vode je dovoljno za transter? Ne bi da se opet nalijem kao prosli put, pa dok sam dosla na red 4 puta sam pisala
Sortiraj odgovore
Najstariji