Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Listopad 2020. 15:58

Nirvana2020

Drage cure,
    Sutra ce mi biti 2. d.c. i pozvana sam na pregled i dobit cu valjda injekcije. Trebam li se posebno pripremiti za to, je li svejedno za pregled puni/prazni mjehur? Je li bolje doruckovati ili ne? Nista mi nisu rekli, samo dodite :/

Pretpostavljam da je to onaj 0.ti UZV? Na tome sam ja bila jučer. Prazni mjehur, napravi ti UZV da vidi ima li neka cista ili nešto radi čega bi odgodili postupak. Ako je sve u redu, krećete u postupak - sve ti objasne, daju recept za lijek i kažu kad i kako ga počinješ primjenjivati. 

💔💔💔

06. Listopad 2020. 16:02

Hvala zene najbolje ste,  mislim da ste me smirile 😊 tsj prvi put kad ne znas sta ocekivat je najgluplji jel sam sebi utjeras neki strah... U četvrtak idem po ljekove pa krece laganini to sve... Proletilo mi je ovih par mjeseci.. A kad se sjetim kad mi je rekao potupak u 10om činilo se predugo... 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Listopad 2020. 16:03

Sanjich🤞🤰

Hvala zene najbolje ste, mislim da ste me smirile 😊 tsj prvi put kad ne znas sta ocekivat je najgluplji jel sam sebi utjeras neki strah… U četvrtak idem po ljekove pa krece laganini to sve… Proletilo mi je ovih par mjeseci.. A kad se sjetim kad mi je rekao potupak u 10om činilo se predugo…

Idemo skupa!!! Budemo se pratile. I mene je mrvcu strah, ali mislim da je najbolje da idemo korak po korak. Sad je jedino bitan taj četvrtak, o idućem koraku ćeš misliti poslije četvrtka 

💔💔💔

• Marti8
    06. Listopad 2020. 16:10

Pozdrav! 
    Ja malo upadam iz vedrog neba.
    Ima li netko da ide na vuk vrhovac na mpo? Da mi kaze kakva je tamo sad procedura s obzirom na covid?

06. Listopad 2020. 16:21

Sta da vam kazem 
    Sok sok
    Imamo 2 gestacijske😂😂😂😂🙊🙊🙊🙊
    E sad me tek duplo strah.. Danas je tek 5 tjedan za tjedan dana ponovno pa se nadamo srcekima.. Ajmeeeeee.. Prvo je vidio smo jednu.. Ok.. Kad krene on vratit stapim kaze Ooo pa imamo mi tu blizance🙊🙊.. 
    I sad sam i sretna i uplasena i svasta nesta.. Do sad je bilo ok sad sam vidjela malo smedjeg iscjetka i mozete mislit odmah panika na 199tu..ro je vjerojatno od ultrazvuka.. 
    I eto... Beta uopce nije bila visoka.. Nema pravila... 12 dan 400 a 14 dan  1000...

Tuma
    06. Listopad 2020. 16:24

lucija07

Sta da vam kazem
    Sok sok
    E sad me tek duplo strah.. Danas je tek 5 tjedan za tjedan dana ponovno pa se nadamo srcekima.. Ajmeeeeee.. Prvo je vidio smo jednu.. Ok.. Kad krene on vratit stapim kaze Ooo pa imamo mi tu blizance🙊🙊..
    I sad sam i sretna i uplasena i svasta nesta.. Do sad je bilo ok sad sam vidjela malo smedjeg iscjetka i mozete mislit odmah panika na 199tu..ro je vjerojatno od ultrazvuka..
    I eto… Beta uopce nije bila visoka.. Nema pravila… 12 dan 400 a 14 dan 1000…

Aaaaaajmeeeeeee 😍😍😍 super   čestitam!!😍😍

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Listopad 2020. 16:24

lucija07

Sta da vam kazem
    Sok sok

Juhuuuuu, odmah duplo!!! Bit će bebicaaa  Za tjedan dana ćeš čuti orkestar srčeka 

💔💔💔

• more2309
    06. Listopad 2020. 16:29

lucija07

Sta da vam kazem
    Sok sok

Ovo su fantasticne vijesti 🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉!!!! Cestitam 🤰😘😘! Znam da te je strah, ali polako dan po dan i sigurna sam da je ovo dobitno, 🤱🤱🤱🍀🍀🤞🤞🙏🙏!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

darliv
    06. Listopad 2020. 16:31

Lucijaaaaaa 🤩🥰🤩🥰 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

06. Listopad 2020. 16:35

lucija07

Sta da vam kazem
    Sok sok

ne mogu vjerovat, baš sam danas promislila kako još nisi bila na pregledu i kako bi mogli bit blizanci.
    Mislim da sam ti samo jednom čestitala, pa ću sad još jednom za drugo Pa čestitam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.