Cure evo ja sa ultrazvuk sada imam 18 folikula sve se lijepo prate sad su otprilike 17-16 kako koji, sutra jos pregled, stoperica i u petak aspiracija, kaze doktor da sve lijepo izgleda
Bravo Nina, to su sjajne vijesti! Kod kojeg doktora si? Za aspiraciju ne brini, dobijes super koktel intravenozno, ja nisam nista osjetila, poslije toga posteno odspavala i doma otisla kao da nista nije bilo. 😉Drzim fige na najjace da ih se sto vise oplodi 🤞🏻🥰
Hvala ti kod doktora Maričića ❤️❤️ nadam se da je ovaj dobitni
Bit ce, Nina, samo polako i hrabro! 🤞🏻🥰 ja sam isto kod njega i imam samo rijeci hvale! ☺️
Maricic je pre pre pre divan! Ne mozes vjerovat da covjek dnevno ima hrpu pacijentica, a prema svakoj se odnosi kao da mu je ona jedina taj dan.. Predivan covjek ❤❤
Je da, jako je smiren i drag, i nekako se bas kod njega dobro osjecam. Nadam se da cemo i Nina i ja kod njega uspjeti, aLucyinthesky kod dr. Grbavca pa da nastavimo ovaj divan trend 😉🤞🏻
Za info:ja sam kod Maricica uspjela 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska1986 bit ce sve oke, al jasan mi je tvoj strah. Ipak je nama, nakon svega što smo prošle do trudnoće stres na n-tu. Al ja mislim da si ti najkritičnije razdoblje prošla, a nakon ovog uzva vjerujem da ćeš se puno više uspjeti opustiti...
Ja imam u četvrtak, na točno 6 tj uzv i sva sam napeta, kad bih bar mogla prespavati do četvrtka ujutro i da to obavim😅 samo da bude sve u redu🙏
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ruska1986 bit ce sve oke, al jasan mi je tvoj strah. Ipak je nama, nakon svega što smo prošle do trudnoće stres na n-tu. Al ja mislim da si ti najkritičnije razdoblje prošla, a nakon ovog uzva vjerujem da ćeš se puno više uspjeti opustiti…
Ja imam u četvrtak, na točno 6 tj uzv i sva sam napeta, kad bih bar mogla prespavati do četvrtka ujutro i da to obavim😅 samo da bude sve u redu🙏
Ma bit ce to sve super! I tebi i meni 🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure evo ja sa ultrazvuk sada imam 18 folikula sve se lijepo prate sad su otprilike 17-16 kako koji, sutra jos pregled, stoperica i u petak aspiracija, kaze doktor da sve lijepo izgleda
Bravo Nina, to su sjajne vijesti! Kod kojeg doktora si? Za aspiraciju ne brini, dobijes super koktel intravenozno, ja nisam nista osjetila, poslije toga posteno odspavala i doma otisla kao da nista nije bilo. 😉Drzim fige na najjace da ih se sto vise oplodi 🤞🏻🥰
Hvala ti kod doktora Maričića ❤️❤️ nadam se da je ovaj dobitni
Bit ce, Nina, samo polako i hrabro! 🤞🏻🥰 ja sam isto kod njega i imam samo rijeci hvale! ☺️
Maricic je pre pre pre divan! Ne mozes vjerovat da covjek dnevno ima hrpu pacijentica, a prema svakoj se odnosi kao da mu je ona jedina taj dan.. Predivan covjek ❤❤
I ja isto tako mislim
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Hvala vam cure!
Da 2 embrija smo vratili.. 1 dobar jedan losiji.. I eto🙊🙊.. Da sad cekamo srceka za tjedan dana💓💓🙏🙏
Kada ideš na idući uzv?? I ja sam idući tjedan ako bude sve ok.. Evo baš mi je drago, mogu misliti kako je tek tebi 😍
Opet u utorak.. Joj sta da ti kazem.. I sretna sam i strah me🙊🙊🙊🙊
Lucija,ne brini. Sve ce biti ok. Bez brige. :) imam drugaricu koja je isto super iznijela trudnocu sa blizancima, isto VTO zatrudnjela. A jedno pitanje, posto se nisam vracala na stare objave, ako ti nije muka i kad budes imala vremena da mi napises da li si osjecala neke bolove tokom cekanja bete? :) ja ne mogu da iscekam :) a onda isto nisu zadovoljni sa mojim embrionima bili. Jedan je bio sa 6 a drugi sa 3. Vracena oba 3 dan. :) bravoooo. Najljepsiii osjecajjjj. 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 divnooooo. Divnoooo. 😍😍😍
Osjecala sam jedno 2,3 dana neko probadanje cca 10ak min…
Mislila sam da menga stize.. Muka mi nije…
A ja sam jako rano radila test pa se T nisam iznenadila, ali s 2 gestacijske jesam🙊🙊😂😂
Hvalaaaa. :) ja osjecam malo bolovr u jajnicima i imam neke grceve kao. To sa prvom nisam osjecala, pa me sad malo strah. Superrr. Bitno je da si se iznenadila i polako samo. :) samo naprijed guraj i pozitivno. 🤗🤗🤗🤗
Lucija07 ajmeeeee čestitaaaaam!!!!!!! Ne mogu vjerovat da su blizanci,jako mi je drago! To je i moja zelja i zelim ti svu srecu da bude skolska i uredna trudnoca! Pokusaj se opustit koliko mozes,vjerujem da je tesko ali moras radi sebe i svojih pilića 🐣🐣
Koliko ti ono godina imas ,koliko muz?
Sorry ,ali ja vise ne mogu pohvatati ko je trudan,kome je aspiracija,ko ide na fet itd...bilo bi dobro da svi u opisu napisu svoje stanje..vidim da neki imaju,neki ne...tesko je ovo sve pratit! Ali bas mi se cini odlicna statistika u zadnje vrijeme...
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Bozma navijam za uredan transfer, ti si kao i ja, odmah pizdiš na loše vijesti, naravno poučena iskustvom teško je ostat pozitivan. Jebemu mora ostati mrvica, mo-ra! Držim fige 😍
Lucija neka si se tako prekrasno iznenadila, meni je bila sumnjiva beta, iako nema pravila, pretpostavljala sam da bi mogli biti twinsi, neka bude sve u savršenom redu! Čestitke! ❤️❤️
Cure, ja sam danas dobila mengu, ali prilično kasno, oko 17h je tek počeo flow, gin. mi je rekao da ne uzimam Visanne prije nego baš krene menga, tako da planiram od sutra uzeti… Kad mislite da je najbolje rokat te hormone? Ja sam mislila pit ih svaki dan u podne?
Ja sam ti Vissane pila poslije rucka, nisam imala nekih nuspojava, malo sam se udebljala i kad sam ih duze uzimala malo mi je tlak pado a inace imam niski tlak
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Lucija07 ajmeeeee čestitaaaaam!!!!!!!Ne mogu vjerovat da su blizanci,jako mi je drago! To je i moja zelja i zelim ti svu srecu da bude skolska i uredna trudnoca! Pokusaj se opustit koliko mozes,vjerujem da je tesko ali moras radi sebe i svojih pilića 🐣🐣
Sorry ,ali ja vise ne mogu pohvatati ko je trudan,kome je aspiracija,ko ide na fet itd…bilo bi dobro da svi u opisu napisu svoje stanje..vidim da neki imaju,neki ne…tesko je ovo sve pratit! Ali bas mi se cini odlicna statistika u zadnje vrijeme…
10 str sam imala za pročitat pa nisam stigla nego krenila s kraja, Lucija blizanciiii, ajme predobrooo🎉🎉🎉🎉
Lucija07 ajmeeeee čestitaaaaam!!!!!!!Ne mogu vjerovat da su blizanci,jako mi je drago! To je i moja zelja i zelim ti svu srecu da bude skolska i uredna trudnoca! Pokusaj se opustit koliko mozes,vjerujem da je tesko ali moras radi sebe i svojih pilića 🐣🐣
Sorry ,ali ja vise ne mogu pohvatati ko je trudan,kome je aspiracija,ko ide na fet itd…bilo bi dobro da svi u opisu napisu svoje stanje..vidim da neki imaju,neki ne…tesko je ovo sve pratit! Ali bas mi se cini odlicna statistika u zadnje vrijeme…
Oboje 35
Budem popravila popis
Bozma navijam za uredan transfer, ti si kao i ja, odmah pizdiš na loše vijesti, naravno poučena iskustvom teško je ostat pozitivan. Jebemu mora ostati mrvica, mo-ra! Držim fige 😍
Lucija neka si se tako prekrasno iznenadila, meni je bila sumnjiva beta, iako nema pravila, pretpostavljala sam da bi mogli biti twinsi, neka bude sve u savršenom redu! Čestitke! ❤️❤️
Cure, ja sam danas dobila mengu, ali prilično kasno, oko 17h je tek počeo flow, gin. mi je rekao da ne uzimam Visanne prije nego baš krene menga, tako da planiram od sutra uzeti… Kad mislite da je najbolje rokat te hormone? Ja sam mislila pit ih svaki dan u podne?
Hvala Nikitta.. Uvijek se divim kako si ti brzina i draga prema svima...
Za tablete ne znam nisam ih nikad koristila ali i ja tebi zelim svu srecu sto god odlucila za operaciju🤞🌺🌺
Sortiraj odgovore
Najstariji