Sta da vam kazem
Sok sok
Imamo 2 gestacijske😂😂😂😂🙊🙊🙊🙊
E sad me tek duplo strah.. Danas je tek 5 tjedan za tjedan dana ponovno pa se nadamo srcekima.. Ajmeeeeee.. Prvo je vidio smo jednu.. Ok.. Kad krene on vratit stapim kaze Ooo pa imamo mi tu blizance🙊🙊..
I sad sam i sretna i uplasena i svasta nesta.. Do sad je bilo ok sad sam vidjela malo smedjeg iscjetka i mozete mislit odmah panika na 199tu..ro je vjerojatno od ultrazvuka..
I eto… Beta uopce nije bila visoka.. Nema pravila… 12 dan 400 a 14 dan 1000…
Ajmeeeeeeeee super 😍😍😍 znači idući tjedan očekuje se da budu srceka??? Baš mi je drago 😀kada je idući uzv?? Vratila si 2 embrija???
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Bozma, na ovom linku ima nekoliko studija na temu koja nam je zanimljiva. Možeš čitati samo zaključke, bude ti skratilo vrijeme čitanja, jer u konačnici ionako svaka studija pokaže nešto drugo. Ono što je očito prava istina i dokazana u svim studijima, jest da Ovitrell štoperica dana u duploj dozi polučuje veći broj zrelih stanica, daje povećani progesteron, posebno pogoduje poor responderima. O značajnijem povećanju broja trudnoća se ne može govoriti jer jedni promatraju broj ostvarenih trudnoća (uključujući biokemijske), neki po broju živorođene djece. Znači nisu dokazano doveli u vezu povećani broj zrelih stanica sa povećanim brojem uspješnih trudnoća. Premali je broj istraživanja, barem onih koji bi u dovoljnom broju pratili priču od početka do trenutka rođenja djeteta.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32038081/
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Hvala vam cure!
Da 2 embrija smo vratili.. 1 dobar jedan losiji.. I eto🙊🙊.. Da sad cekamo srceka za tjedan dana💓💓🙏🙏
Hvala vam cure!
Da 2 embrija smo vratili.. 1 dobar jedan losiji.. I eto🙊🙊.. Da sad cekamo srceka za tjedan dana💓💓🙏🙏
Ajmeee super koje lijepe vjesti, sretno do kraja 😀
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Lucija ovo je tolko prekrasno da ću se rasplakat'! 💕❤💕❤💕
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Hvala vam cure!
Divota... 💞 Cestitke i od mene 🙏🙏
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Sta da vam kazem
Sok sok
Imamo 2 gestacijske😂😂😂😂🙊🙊🙊🙊
E sad me tek duplo strah.. Danas je tek 5 tjedan za tjedan dana ponovno pa se nadamo srcekima.. Ajmeeeeee.. Prvo je vidio smo jednu.. Ok.. Kad krene on vratit stapim kaze Ooo pa imamo mi tu blizance🙊🙊..
I sad sam i sretna i uplasena i svasta nesta.. Do sad je bilo ok sad sam vidjela malo smedjeg iscjetka i mozete mislit odmah panika na 199tu..ro je vjerojatno od ultrazvuka..
I eto… Beta uopce nije bila visoka.. Nema pravila… 12 dan 400 a 14 dan 1000…
To jeeee divnoooooooo. Bas divnoooooo. Cestitamoooo. Svaka castt. 😍😍😍😍😍 ne brini, samo razmisljaj pozitivno. ;)
Hvala vam cure!
Kada ideš na idući uzv?? I ja sam idući tjedan ako bude sve ok.. Evo baš mi je drago, mogu misliti kako je tek tebi 😍
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Hvala vam cure!
Kada ideš na idući uzv?? I ja sam idući tjedan ako bude sve ok.. Evo baš mi je drago, mogu misliti kako je tek tebi 😍
Opet u utorak.. Joj sta da ti kazem.. I sretna sam i strah me🙊🙊🙊🙊
Evo dokaza da nema veze ako su odlični ili malo lošiji!! Lucija pa čestitke još jednom! Sljedeći tjedan dok čuješ dva mala 💕 ajmeee
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sortiraj odgovore
Najstariji