Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DAVANA
    06. Listopad 2020. 18:35

lucija07

Simba 1989

lucija07

Hvala vam cure!
    Da 2 embrija smo vratili.. 1 dobar jedan losiji.. I eto🙊🙊.. Da sad cekamo srceka za tjedan dana💓💓🙏🙏

Kada ideš na idući uzv?? I ja sam idući tjedan ako bude sve ok.. Evo baš mi je drago, mogu misliti kako je tek tebi 😍

Opet u utorak.. Joj sta da ti kazem.. I sretna sam i strah me🙊🙊🙊🙊

Lucija,ne brini. Sve ce biti ok. Bez brige. :) imam drugaricu koja je isto super iznijela trudnocu sa blizancima, isto VTO zatrudnjela. A jedno pitanje, posto se nisam vracala na stare objave, ako ti nije muka i kad budes imala vremena da mi napises da li si osjecala neke bolove tokom cekanja bete? :) ja ne mogu da iscekam :) a onda isto nisu zadovoljni sa mojim embrionima bili. Jedan je bio sa 6 a drugi sa 3. Vracena oba 3 dan. :) bravoooo. Najljepsiii osjecajjjj. 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 divnooooo. Divnoooo. 😍😍😍

• DAVANA
    06. Listopad 2020. 18:39

Ruska1986

Joj, ja imam u cetvrtak uvz i tako se neki strah i cudan osjecaj uvukao u mene… Iako je dosad sve ok bilo, ovog se bas plasim! Cula sam dosta prica o prestanku rada srca kod bebe u 8, 9 tjednu, a ja sam zadnji put bila prije 4 tjedna… Valjda ce sve bit ok 🙏🙏

Normalno je brinuti. Ja sam takodje prije svaog ultrazvuka bila kao na trnju, ali sve je ok bilo. I na kraju dosao jedan mali zlikovac mamin. 🤗🤗🤗🤗 ne brini,ne plasi se. Ja sam u 5om mjesecu i 8om prokrvarila, na kraju je sve ok bilo. Malac pozurio 3 nedelje prije termina, ali sve je ok bilo. Tako da ssmo opusti se i uzivaj u svojoj trudnoci  ❤❤❤❤

• Piky
    06. Listopad 2020. 18:41

Bozma

Sta smo ono zakljucile, koliko vode je dovoljno za transter? Ne bi da se opet nalijem kao prosli put, pa dok sam dosla na red 4 puta sam pisala

Ajme tako meni bilo zadnji put... Isuse mislila sam da ću puknut, mislim da sam popila 5 l vode i prije transfera sam išla pišat 3 puta kao malo jer nisam mogla izdržat, mislila sam da ću eksplodira.. I dođem na red za transfer doktor kaže ajme kako vam je mjehur pun a ja 10 minuta prije 3 puta išla pišnut. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

flower93
    06. Listopad 2020. 18:42

lucija07

Sta da vam kazem
    Sok sok
    Imamo 2 gestacijske😂😂😂😂🙊🙊🙊🙊
    E sad me tek duplo strah.. Danas je tek 5 tjedan za tjedan dana ponovno pa se nadamo srcekima.. Ajmeeeeee.. Prvo je vidio smo jednu.. Ok.. Kad krene on vratit stapim kaze Ooo pa imamo mi tu blizance🙊🙊..
    I sad sam i sretna i uplasena i svasta nesta.. Do sad je bilo ok sad sam vidjela malo smedjeg iscjetka i mozete mislit odmah panika na 199tu..ro je vjerojatno od ultrazvuka..
    I eto… Beta uopce nije bila visoka.. Nema pravila… 12 dan 400 a 14 dan 1000…

Draga, cestitam 😘 ja sam ti imala dva dana nakon prvog uzva izljev svjeze krvi pa evo, dalje guramo 😊 nek te ne brine iscjedak, ali moj savjet.. Shvati da nosis dva mala bica, smaaanji tempo. Meni se desio izljev krvi jer sam taj dan skakala po gradu obavljajuci stvari kao da nisam trudna.. I sad ponekad uzmem previse posla, pa osjetim tezinu u trbuhu i moram stat. Danas me doktor malo i opomenuo i rekao da moram shvatit da vec sad nosim 1kg bebe, odnosno oba su cca po 500g i da moram smanjiti tempo ako zelim da sve ok zavrsi. Ugl, sve bude ok, samo laganini 😘

• Ana26
    06. Listopad 2020. 18:47

Marti8

Pozdrav!
    Ja malo upadam iz vedrog neba.
    Ima li netko da ide na vuk vrhovac na mpo? Da mi kaze kakva je tamo sad procedura s obzirom na covid?

Ja idem na VV.
     2 tjedna prije postupka se mora ispuniti trijažni upitnik i suglasnost na mpo postupak za vrijeme  covida i prije aspiracije test na covid.
    Lucija, čestitke! Baš mi je drago! Želim ti urednu trudnoću! 🎊🎉

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

iris_iris
    06. Listopad 2020. 18:50

Ajme lucija07 ČESTITAAAAMx2! Vjerujem da se miješaju i sreća i strah, al ova je bila tvoja od početka, jednostavno je sve išlo kako treba! Dvojčeki! San snova 💕 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

• LucyLou
    06. Listopad 2020. 18:51

Nina92

LucyLou

Nina92

Cure evo ja sa ultrazvuk sada imam 18 folikula sve se lijepo prate sad su otprilike 17-16 kako koji, sutra jos pregled, stoperica i u petak aspiracija, kaze doktor da sve lijepo izgleda

Bravo Nina, to su sjajne vijesti! Kod kojeg doktora si? Za aspiraciju ne brini, dobijes super koktel intravenozno, ja nisam nista osjetila, poslije toga posteno odspavala i doma otisla kao da nista nije bilo. 😉Drzim fige na najjace da ih se sto vise oplodi 🤞🏻🥰

Hvala ti kod doktora Maričića ❤️❤️ nadam se da je ovaj dobitni

Bit ce, Nina, samo polako i hrabro! 🤞🏻🥰 ja sam isto kod njega i imam samo rijeci hvale! ☺️

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

iris_iris
    06. Listopad 2020. 18:51

Bozma meni ispao najbolji recept - popiškiš se doma ako si negdje blizu i poneseš bočicu od pola litre koju pijuckaš dok te ne pozovu 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Ruska1986
    06. Listopad 2020. 18:52

Bozma

Sta smo ono zakljucile, koliko vode je dovoljno za transter? Ne bi da se opet nalijem kao prosli put, pa dok sam dosla na red 4 puta sam pisala

Meni su rekli da mi je dobvoljna casa vode... Ali to jenod bolnice do bolnice! Znam da negdje zene leze na trbuhu, ja nisam morala...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    06. Listopad 2020. 18:54

LucyLou

Nina92

LucyLou

Nina92

Cure evo ja sa ultrazvuk sada imam 18 folikula sve se lijepo prate sad su otprilike 17-16 kako koji, sutra jos pregled, stoperica i u petak aspiracija, kaze doktor da sve lijepo izgleda

Bravo Nina, to su sjajne vijesti! Kod kojeg doktora si? Za aspiraciju ne brini, dobijes super koktel intravenozno, ja nisam nista osjetila, poslije toga posteno odspavala i doma otisla kao da nista nije bilo. 😉Drzim fige na najjace da ih se sto vise oplodi 🤞🏻🥰

Hvala ti kod doktora Maričića ❤️❤️ nadam se da je ovaj dobitni

Bit ce, Nina, samo polako i hrabro! 🤞🏻🥰 ja sam isto kod njega i imam samo rijeci hvale! ☺️

Maricic je pre pre pre divan! Ne mozes vjerovat da covjek dnevno ima hrpu pacijentica, a prema svakoj se odnosi kao da mu je ona jedina taj dan.. Predivan covjek ❤❤ 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.