Cure hvala na podrsci jos me drzi slabost a onda i te popodnevne i vecernje mucnine sta god pojedem zeludac me ubi dok probavim ali ceksm taj Utorak i da sve bude ok🙏❤️
Cestitke svim koje su jos plusic ugledale 🎊
One koje su u iscekivanju samo hrabro i pozitivno😍
Bozma nikad ne klonut ni odustat za moju bebicu je rekla da je srednje kvalitete i faca joj embriologici nije bila bas nesto pa eto vidi petostanicna i moja mrvica je tu❤️🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bozma neka to budu 3 zrele stanice, da imaš i smrzlića 😘 Meni je isto anestezija u Petrovoj san snova, muž umire na moje nepismene poruke i kaže da me obožava nadrogsanu, da sam preslatka 🤪
MimiDrimi super, neka onda dozrije i ta 2 stanica, moguće je!
Piky beta je mrak! Čestitam!
Belaaa jebemu, pa kako korona na tebe, užas, jako mi je žao! Drži se, šaljem zagrljaj 💗
Miss1502 prošla sam 6 aspiracija, 3 naživo kod Lučija, 3 u Petrovoj spavajući. Nikad više na živo. Zbog moje dijagnoze posebno bolne su mi aspiracije (i transfer), nema nikakve veze AMH. Nekad cura ima par folikula, ali na lošije dostupnom mjestu, posebno ako ima endometriozu, zajebano je. A i sve smo različite, prag boli je posebna tema. Ja sam svaku aspiraciju imala različit broj folikula.
Hvala nikitta, jel u redu tolika beta na 21 dan od punkcije.. Neznam kako tako velika, ali opet si mislim bolje velika nego mala.
Nije to uopce velika beta za 19 dan.. Npr moja je 14 bila 1000 a dupla se cca svaka 2 dana…
Hvala ti puno.. ❤️
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Nina92, baš me zanima koliko ćeš onda točno štoperice dobiti i kakvi će biti rezultati!
I sama čekam konzultacije kod njih, pa me to dodatno zanima.
Novije kliničke studije pokazuju da se treba ići sa duplim štopericama kako bi se izbjegle nezrele stanice, pa čak i kad je broj folikula povećan iz razloga što bi se njihov broj trebao regulirati početnom terapijom/stimulacijom, a ne štopericom…
Da i mene zanima sad sve, neznam ovaj put sam tak nervozna ko da mi je prvi put 😀
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
HVALA :) ja se ne bojim bola nego neka čudna psiha me krene drmat , najradije bi da on može bit iza toga sa mnom… Nek napravi test na coronu i bude iza sa mnom..
Jel se može tražiti bez tog koktela i ljekova, jer ja bi najradije išla kući čim prije nego tamo sama sa svojim mislima..
Jel uopće ok da to tražim, pretpostavljam da ću imat dosta folikula radi pcos..
Stvarno se nemaš čega bojati... Meni su isto govorili ajme ovo ajme ono, bože sačuvaj ja bila unutra 30 sekundi i bol 1%
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Cure moje drage, guzva mi je ovih dana pa ne stignem sve popratit.
Piky čestitam na divnoj beti.
Lucija cekamo te s izvještajem sa uzv-a 👏🏼
Ivanaxx jesi radila jos koji test ili čekaš betu? Nadam se da ce biti pozitivna 🍀
Bozma jbm misa! Nema odustajanja i gubljenja nade! Ti se predala prije kraja utakmice! Uvijek se sjetim naše Hani kako je vec planirala drugi postupak kad ono +
Nikad se ne zna. Dok beta ne pokaže svoje nema odustajanja! Glavu gore i samo hrabro! ❤️
Meto jel čuvaš mrvicu? Kako si?
TiredIvy na ovo stvarno nemam komentara! Ja bih ih zgromila!!! Jebote tko je tu doktor? Ajd molim te kad odeš tamo i sve prodje, zalijepi im recenziju CAPS LOCKom napisanu!
I onda kažu ajde u Prag...
Belaaa tebe stvarno korona uhvatila 🤦🏻♀️ Dobro pa si se otišla testirat... al bit ces ti super 😉 i brzo mrvu vidjeti na uzv-u 😘
Zaboravila sam koja je cura pitala za aspiraciju. Evo ja imam super iskustva a uvijek puno stanica.
Prva aspiracija pod anestezijom (15js, nema hipera, boljelo malo taj dan i to je to)
Druga aspiracija na živo, 12js, nema hipera, boli al nije to toliko strasno. Sjećam se da me 3 puta jace zaboljelo, opsovala 🙈, doc rekao jos malo i gotovo... tako je i bilo. Ustala se i osla zapalit van 😂
Treća aspiracija pod anestezijom, 11js, nema hipera, malo boljelo taj dan i to je to.
Stvarno ovisi od osobe do osobe, vjerojatno i o smještaju jajnika, folikula i nekih ostalih čimbenika.
Al nemoj se bojati, prodje jako brzo 💪😘
Blacky89, što se događalo sa tvojim stanicama iza aspiracije? Vidim, imala si ih puno svaki puta... Jel su se oplodile, imaš pingviniće ili?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Drage cure,
Sutra ce mi biti 2. d.c. i pozvana sam na pregled i dobit cu valjda injekcije. Trebam li se posebno pripremiti za to, je li svejedno za pregled puni/prazni mjehur? Je li bolje doruckovati ili ne? Nista mi nisu rekli, samo dodite :/
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Nina92, baš me zanima koliko ćeš onda točno štoperice dobiti i kakvi će biti rezultati!
I sama čekam konzultacije kod njih, pa me to dodatno zanima.
Novije kliničke studije pokazuju da se treba ići sa duplim štopericama kako bi se izbjegle nezrele stanice, pa čak i kad je broj folikula povećan iz razloga što bi se njihov broj trebao regulirati početnom terapijom/stimulacijom, a ne štopericom…
Evo i mene ovo zanima. Tu su se toliko iscudjavali na 10000IU da sam skuzila da sam prva koja je toliko dobila, a u drugim klinikama je to normalna stvar.
Belaaa jos mi embrij nije komentirala, to cemo valjda sutra, samo je za stanicu rekla da je prelosa kao i prosli put.
Evo sam poharala iHerb, preko 1000kn, pa jos kad mi opale carinu i pdv. Obicno to radim nakon negativnog testa/bete, a sad sam uranila 🙈.Bolje bi bilo da sam otisla u neki trg.centar i kupila sebi nesto a ne svojim stanicama, sta sve radim za njih a one mi ovako vracaju 😂
Drage cure,
Sutra ce mi biti 2. d.c. i pozvana sam na pregled i dobit cu valjda injekcije. Trebam li se posebno pripremiti za to, je li svejedno za pregled puni/prazni mjehur? Je li bolje doruckovati ili ne? Nista mi nisu rekli, samo dodite :/
Meni nisu nista rekli, to je obican pregled ultrazvukom, ne moras se brinut.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Pozdrav svima. Danas mi je bio naporan dan. Sad sam si napokon uzela pauzu i čitam vas :)
Slažem se s curama koje kažu da nemamo što trpiti bol u 21. stoljeću. Ja ću tražiti ili lokalnu ili da me uspavaju, "na živo" ne dam, iako imam dosta visok prag boli. Dosta sam ja boli pretrpila u svom životu, dosta ću još pretrpiti, nema smisla da trpim i nepotrebno.
Bozma, razumijem strah i suosjećam. S druge strane, nikad ne znaš koji je dobitni. Kad sam čitala postove unazad, čitala sam čitav proces koji je prošla ja mislim Tuma (možda sam i pobrkala?)- od straha, tuge jer je imala samo jednu stanicu, do plusića i bebice. Tako da... nikad ne znaš. Nisi sama.
VM, baš si me nasmijala. U pravu si, nema predaje dok god nam se jajnici ne raspadnu i dok god ne budu imali kaj aspirirati!!! Inače, zaintrigirala me ova priča o akunpunkturi, nude je u BetaPlusu, možda baš probam.
Nina92, super nalazi!!! Navijamo da lijepo napreduju do aspiracije!
TiredIvy, bez uvrede, ali ti tvoji iz Praga više zvuče kao neka pasivno agresivna baba, nego kao profesionalci. Strašno.
Sanjich, čak i ako ne nude uslugu anestezije tamo gdje ti ideš, čujem da se neke cure malo nadrogiraju prije nego dođu pa im onda aspiracija prođe ugodnije. Možda da tražiš preporuku od dr koje droge smiješ uzeti (mislim, naravno, na tablete protiv bolova).
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji