Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivy@
    20. Veljača 2020. 14:31

Lemon

Ivy@ možeš mi se javiti na
    litta07@gmail.com

Hvala, hoću 😁

• MRboood
    20. Veljača 2020. 14:31

@ Ivy@ i ostali

ako nekog zanima PGD u Belgiji neka se slobodno javi. 

dijana.ramljak at gmail.com

Sretno svima!

• Mrva1986
    20. Veljača 2020. 14:33

Vuky drziim fige na najjace. Aj podijeli info, kakve su sike? Moje su ispuhane, tolko ih stiscem da od toga bole🙈

20. Veljača 2020. 14:33

vuky

Moj muz bi da sada radim test, on po cicama misli da sam trudna… nema smiska sada? 10-ti dan trodnevnih ICSI?

Mozes i stavi nam obavezno sliku, ja sam pratila kako booster izlazi, 6-ti dan bude neka jedva vidljiva sjena, jedva jedva vidljiva. 

Meto
    20. Veljača 2020. 14:36

Sunshine nisam stigla pratiti zadnje vrijeme ljetne bebe, odo odmah cestitati Lilypie😍
    Vuky cekamoo🤞🤞🤞

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

vuky
    20. Veljača 2020. 14:49

Test kaze negativno, kineza sam piskila, ali nije bila koncentrirana mokraca, nego sam piskila pa opet za 30min...  
    ali vjerujem da da je nesto bi bila bar sjena

Meto
    20. Veljača 2020. 14:50

Citam u hodu🤦‍♀️ Netko je pitao za maticnu, samo mj prije postupka prestati piti jer jako podize imunitet pa da tijelo ne bi odbacilo embrij😊
    Pinky jel sve ok danas? 😊

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

Meto
    20. Veljača 2020. 14:51

Vuky ponovi ujutro sa prvom mokracom, nista jos nije gotovo. . 😘😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

• SmileA
    20. Veljača 2020. 15:06

PlavaaMK

SmileA

Cure imam pitanje ako mozda koja zna. Naime u prva dva postupka u kojima je bila ostvarena trudnoca, a na kraju ipak pobacaji, se nisam pikala sa heparinom jer tad jos nismo ni znali za trombofiliju. Obzirom na dva pobacaja, i snizen protein S uveden mi je heparin Clexane.
    Prosli FET sam se pikala sa heparinom ali eto test je bio negativan. Sad bi se opet trebala krenuti pikati sa heparinom evo dns od tranafera, ali ja se bojim a ne mogu nigdje naci da li on moze negativno utjecati na implataciju, obzirom da prva dva puta kad se nisam s njim pikala sam ostala trudna, a sad prosli put nisam. Da li to moze imati kakve veze? Mozda glupo pitanje ali stalno nesto vrtim u glavi ne bi li ovako ili onako napravila.
    Sad kad sam jednom bila na folikulometriji bila je jedna druga doktorica i na brzinu sam je pitala da li to utjece rekla je da ne, a danas na transferu kad sam pitala svoju doktoricu rekla je hm, hm pa i moglo bi🤔ja reko pa onda necu to uzimati sad od transfera nego od pozitivnog testa ako bude, ali je rekla obzirom da ste imala dva vrlo rana pobacaja krenite od transfera, pa cemo vidjeti i sad ja onako cijeli dan razmisljam sta da naravim🤔😟

Malo sam istrazivala procitaj si : " Opravdanost primjene niskomolekularnog
    heparina u pacijentica s ponavljanim
    implantacijskim neuspjehom" upisala sam u google trazilicu kako heparin utjece na implataciji i ovo mi je prvo izbacilo, bas dobar rad i sve opisano.

PlavaaMK Evo citala sam sve do sad😁i slazem se jako dobar rad, sve razumljivo i nama laicima! Hvala ti puno na pomoci, evo odlucila sam svakako da cu se krenuti pikati dns a kako je i doktorica rekla da krenem, jer je i iz ovog stiva navedeno da nemoze lose utjecati, tako da eto Boze pomozi!🙏Hvala ti jos jednom!🥰😘
    E zabb sam te pitati jel ti radis ili ces biti na bolovanju do bete?

🌈💙👣🙏

• SmileA
    20. Veljača 2020. 15:09

vuky

Test kaze negativno, kineza sam piskila, ali nije bila koncentrirana mokraca, nego sam piskila pa opet za 30min…
    ali vjerujem da da je nesto bi bila bar sjena

Vuky slazem se s Meto sutra ujutro ponovi, nije to jos nista gotovo!🤗Drzim fige🤞🍀Sretno!😘

🌈💙👣🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.