Drage moje evo jutros bio transfer, vraćene dvije mrvice kazu da su dobre kvalitete i da su zadovoljni… jos jedna je oplodena ali je losa mozda uspije da se zamrze… sad cekanje…
SmileA kako si ti? Jesi bila danas?
PlavaaMK a tebi su dvije vratili😯pa to mora da je dobitno!😃🤗🤞🍀 Ja sam super hvala Bogu🙏bas sam danas sva nekako vesela i imam leptirice🥰prizivam si srecu😃🍀🙏Bila sam sve je ok proslo, meni jednu mrvicu vratili, imamo jos jednu oplodenu pa isto cekamo do 5-og dana da vidimo dal ce biti za zamrzavanje. Od svog ushicenja sam tamo slucajno platila troskove sa karticom od tekuceg racuna, tako da mi je odma cijeli iznos skinut, a htjela sam s kreditnom pa da si to na rate, ali eto dobro sta mogu nedaj Boze veceg zla. Iskreno malo sam se bacila u bed zato sto kad smo bili u pon na punkciji, prvo nisu muzu iz uzorka uspjeli naci nista spermija, a onda kasnije da ipak jesu kroz centrifugu nekih 5, i sad se brinem da li ce to sve uopce dobro biti, a opet si mislim da nisu bili dobri ne bi doslo do oplodnje🤷sto vise sve citam to vise panicarim
I kod mm su uvijek nalazili na isti nacin pa sam ostvarila 2 trudnoce,koje su lose zavrsile…al hocu reci ti da bitno da su 8h nasli i da se oplodila…ima nade i za t…sretno
Hvala ti puno!😃🤗🙏 Da i ja sam prosle godine isto imala 2 trudnoce koje su zavrsile spontanim, ali eto nadajmo se pozitivnom ishodu!🍀
Tebi posebno zelim svu srecu ovoga svijeta, jer znam koliko si dugo ovdje a i na drugim forumima sam znala nailaziti na tvoje postove! Sretno!🤞🍀🙏😘😘
🌈💙👣🙏
Gelice, a i ostale curke veteranke na forumu koje se sjećate, Lilypie je rodila dvije curice 😍
Bozma, mene su isto prestale boljeti grudi poslije druge stimulacije. Mislila sam pitati dr. zašto je to tako jer mi je baš čudno..inače, poslije ovulacije, ih ne mogu dotaknuti koliko bole, a sad ništa.
Supergirl, a jebemu.. žao mi je 😔
Bas mi je drago da je sve proslo super…o da sjecam se Lilypie…💞
Baš mi je drago mislim da je ona u Betiplus ostvarila trudnoću. Drago mi je zbog nje 💓
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta, da, u beti je ostala trudna od prve 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Drage moje evo jutros bio transfer, vraćene dvije mrvice kazu da su dobre kvalitete i da su zadovoljni… jos jedna je oplodena ali je losa mozda uspije da se zamrze… sad cekanje…
SmileA kako si ti? Jesi bila danas?
PlavaaMK a tebi su dvije vratili😯pa to mora da je dobitno!😃🤗🤞🍀 Ja sam super hvala Bogu🙏bas sam danas sva nekako vesela i imam leptirice🥰prizivam si srecu😃🍀🙏Bila sam sve je ok proslo, meni jednu mrvicu vratili, imamo jos jednu oplodenu pa isto cekamo do 5-og dana da vidimo dal ce biti za zamrzavanje. Od svog ushicenja sam tamo slucajno platila troskove sa karticom od tekuceg racuna, tako da mi je odma cijeli iznos skinut, a htjela sam s kreditnom pa da si to na rate, ali eto dobro sta mogu nedaj Boze veceg zla. Iskreno malo sam se bacila u bed zato sto kad smo bili u pon na punkciji, prvo nisu muzu iz uzorka uspjeli naci nista spermija, a onda kasnije da ipak jesu kroz centrifugu nekih 5, i sad se brinem da li ce to sve uopce dobro biti, a opet si mislim da nisu bili dobri ne bi doslo do oplodnje🤷sto vise sve citam to vise panicarim
Nocas nisam ni mogla spavat, probudila se vec u 6h, popila kavicu, i jedva cekala da dodem 🙉🙉 Isto sva ushicena i puna pozitive.
Vjerujem cim su ti uspjeli oplodit da su dobri embriji, ne brini. I nemoj puno citat 😂😂😂 i na mene se to odnosi....
Kod moga m se popravio spermiogram i ovaj put da nije trebalo icsi vec da je kvaliteta ok, ali stvarno sopala sam ga svime i svacime a sad sta je pomoglo tko zna.
Sta su ti rekli da koristis od terapije?
Ja utrogestan, i u subotu da si piknem brevacitid 750ml, vidjet cemo dali u ned isto, moram se cuti sa dr.
SmileA iplavaaMK Jedva cekam da se javite za dva tjedna sa velikom betom! Drzim fige 💗💗
Cure, pitanje. Je ok kombinirati maticnu mlijec i novalac? Vidim sve pijete maticnu pa kud svi tud i mali mujo, a jadna ni ne znam treba li mi to, a onda opet gledam, dignuti imunitet ne bi trebali biti lose.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
PlavaaMK tako je samo pozitiva!👌💪Ja sam isto kasno zaspala, oko 1 i vec u pola 7 bila budna😂 tako je nema vise citanja, samo opusteno do testa, jer mislim da cemo poludit🤗😂Ajde lijepo si ti njega onda nasopala👍, bitno da su rezultati tu!😄
Ja sam ti od terapije dobila isto Utrogestan 3x2, naravno folna, i zbog tog snizenog proteina S, tj trombofilije da se pikam sa heparinom Clexane.
A za sta sluzi taj Brevacitid? Ja sam to dobila jednom kad sam na FET zbog ovulacijakog folikula, i to Brevactide 5000, pa mi sad nista nije jasno🤔Pretpostavljam da je to za bolju implantaciju?
🌈💙👣🙏
SmileA iplavaaMK Jedva cekam da se javite za dva tjedna sa velikom betom! Drzim fige 💗💗
Cure, pitanje. Je ok kombinirati maticnu mlijec i novalac? Vidim sve pijete maticnu pa kud svi tud i mali mujo, a jadna ni ne znam treba li mi to, a onda opet gledam, dignuti imunitet ne bi trebali biti lose.
Hvala ti draga Slee! 😃🥰 Ja mislim da ti je ok to zajedno uzimati, ne moze biti nista stetno, a sto se tice imuniteta, ja kad sam pila maticnu sam bila odusevljena s njom, zdrava, sve dobro, odlicne volje, puna energije, stalno dobre volje tako da samo naprijed👍 iako netom prije postupka ju nije bas preporucljivo uzimati bas zbog imuniteta, jer bolje je kad je imunitet slabiji, tako da treba izmedu postupka i uzimanja maticne mlijeci ipak neka pauza. A sad neka jos i iskusnije cure ti kazu sta misle.🤗
🌈💙👣🙏
SmileA nemoj pojma ali vjerovatno mozda za bolju implataciju, brevacitid da si u subotu dam pola, mozda u ned i u cetvrtak decapeptyl ali to jos nije sigurno, ovisi kako ce biti i dali cu se napuhati..
Slee hvala 😃😃 ja nisam pila maticnu mljec ni novalac tako da ne znam, ali pretpostavljam da maticna mljec jako dobra i da moze se kombinirat.
Moj muz bi da sada radim test, on po cicama misli da sam trudna... nema smiska sada? 10-ti dan trodnevnih ICSI?
SmileA nemoj pojma ali vjerovatno mozda za bolju implataciju, brevacitid da si u subotu dam pola, mozda u ned i u cetvrtak decapeptyl ali to jos nije sigurno, ovisi kako ce biti i dali cu se napuhati..
Slee hvala 😃😃 ja nisam pila maticnu mljec ni novalac tako da ne znam, ali pretpostavljam da maticna mljec jako dobra i da moze se kombinirat.
PlavaaMK a nasla sam ipak da je to za podrsku zutom tijelu, a ja sam dobila na punkciji Ovitrelle pa valjda netrebam sad jos dodatno i Brevactide jer oni su isti prakticki.
Stvarno trebamo manje brinuti i pustiti sad tako kako je i nadati se najboljem!😃
🌈💙👣🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji