Moj muz bi da sada radim test, on po cicama misli da sam trudna… nema smiska sada? 10-ti dan trodnevnih ICSI?
Ima smisla, al ako je booster bio prije 6 dana ne znam jel izasao
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Cula sam to da se s maticnom treba pauzirati bar mjesec prije postupka. Ja 18. 3. radim briseve i papu pa dok to dode ce biti vec 4. mjesec, tad nekad kraj 4. smo mislili na prve konzultacije i ako sve bide kako sam ja zamislila bismo mogli tamo u ciklusu u svibnju mozda u postupak. Bila bih maticnu do kraja treceg mjeseca, dobro ce mi doci i za astmu buduci da sam bez terapije. A za rusenje imuniteta se ne brinem, radim u skoli, imam ja svoje srednjoskolske rusitelje imuniteta 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Moj muz bi da sada radim test, on po cicama misli da sam trudna… nema smiska sada? 10-ti dan trodnevnih ICSI?
Mislis da bi tako rano i popodne pokazao?
Cure imam pitanje ako mozda koja zna. Naime u prva dva postupka u kojima je bila ostvarena trudnoca, a na kraju ipak pobacaji, se nisam pikala sa heparinom jer tad jos nismo ni znali za trombofiliju. Obzirom na dva pobacaja, i snizen protein S uveden mi je heparin Clexane.
Prosli FET sam se pikala sa heparinom ali eto test je bio negativan. Sad bi se opet trebala krenuti pikati sa heparinom evo dns od tranafera, ali ja se bojim a ne mogu nigdje naci da li on moze negativno utjecati na implataciju, obzirom da prva dva puta kad se nisam s njim pikala sam ostala trudna, a sad prosli put nisam. Da li to moze imati kakve veze? Mozda glupo pitanje ali stalno nesto vrtim u glavi ne bi li ovako ili onako napravila.
Sad kad sam jednom bila na folikulometriji bila je jedna druga doktorica i na brzinu sam je pitala da li to utjece rekla je da ne, a danas na transferu kad sam pitala svoju doktoricu rekla je hm, hm pa i moglo bi🤔ja reko pa onda necu to uzimati sad od transfera nego od pozitivnog testa ako bude, ali je rekla obzirom da ste imala dva vrlo rana pobacaja krenite od transfera, pa cemo vidjeti i sad ja onako cijeli dan razmisljam sta da naravim🤔😟
🌈💙👣🙏
bi, samo nemoj piskit bar 4h prije da se urin koncentrira. Kazem, jedino sto me brinw je dal je booster izasao, al valjda je do sad
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Vuky ja sam prvi postupak radila 8 dnt trodnevnih i pokazalo mi je plus, tako da mislim da i ti 10 dnt mozes!Sretnoo😃🍀🤞Javii naam🥰
🌈💙👣🙏
Cure imam pitanje ako mozda koja zna. Naime u prva dva postupka u kojima je bila ostvarena trudnoca, a na kraju ipak pobacaji, se nisam pikala sa heparinom jer tad jos nismo ni znali za trombofiliju. Obzirom na dva pobacaja, i snizen protein S uveden mi je heparin Clexane.
Prosli FET sam se pikala sa heparinom ali eto test je bio negativan. Sad bi se opet trebala krenuti pikati sa heparinom evo dns od tranafera, ali ja se bojim a ne mogu nigdje naci da li on moze negativno utjecati na implataciju, obzirom da prva dva puta kad se nisam s njim pikala sam ostala trudna, a sad prosli put nisam. Da li to moze imati kakve veze? Mozda glupo pitanje ali stalno nesto vrtim u glavi ne bi li ovako ili onako napravila.
Sad kad sam jednom bila na folikulometriji bila je jedna druga doktorica i na brzinu sam je pitala da li to utjece rekla je da ne, a danas na transferu kad sam pitala svoju doktoricu rekla je hm, hm pa i moglo bi🤔ja reko pa onda necu to uzimati sad od transfera nego od pozitivnog testa ako bude, ali je rekla obzirom da ste imala dva vrlo rana pobacaja krenite od transfera, pa cemo vidjeti i sad ja onako cijeli dan razmisljam sta da naravim🤔😟
Malo sam istrazivala procitaj si : " Opravdanost primjene niskomolekularnog
heparina u pacijentica s ponavljanim
implantacijskim neuspjehom" upisala sam u google trazilicu kako heparin utjece na implataciji i ovo mi je prvo izbacilo, bas dobar rad i sve opisano.
Sortiraj odgovore
Najstariji