Amaranta, hvala
Belaaa, a jmb, nadam se da ti je sad bar malo lakše nego ona prva dva dana
Drage moje, ja sam tako tuzna i razocarana . Kao sto sam napisala jutros na prvom UZ 9. dan ciklusa 5 folikula, od kojih jedan 23mm, ostali: 10, 8, 8 i 6mm. Citav dan sam cekala da se doktor javi (klinika u Pragu), zvala pet puta, da bi mi samo poslali mail malopre u 6 popodne bez ikakvog objasnjenja da istovremeno 'ubodem' Cetrotidu i Ovitrelle veceras u 21h i u sredu aspiracija i sva uputstva za istu. Nikakvo objasnjenje, nikakve opcije, nijedna ljudska rec. Pri tom ja zivim u Nemackoj i to znaju. Cetrotidu i Ovitrelle ni nemam kod sebe, to smo se dogovorili da nabavim posle prvog UZ, a posto su se javili ovako kasno sad i da hocu ne mogu da ih nabavim, tek sutra ujutru. Da su se samo na vreme javili stigla bih jos jutros. Sada ce mi ciklus najverovatnije propasti. Sutra UZ ponovo ujutru da vidimo da li je ovaj veliki folikul pukao, ako jeste - sva stimulacija ode u propast....Mnogo sam ljuta i razocarana, toliko neprofesionalno - jos sam ih pitala zasto prvi UZ tek 9. dana, rekli su nema potrebe ranije, a sigurno su morali znati da sa Menopurima moze da se pojavi problem dominantog folikula... toliko nezainteresovano i neodgovorno...I prosli put su bili tako indolentni, ali pomislila sam - okej ne znaju me, guzva im je, desi se...I jos sve placam privatno...Bas sam ljuta
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Drage moje, ja sam tako tuzna i razocarana. Kao sto sam napisala jutros na prvom UZ 9. dan ciklusa 5 folikula, od kojih jedan 23mm, ostali: 10, 8, 8 i 6mm. Citav dan sam cekala da se doktor javi (klinika u Pragu), zvala pet puta, da bi mi samo poslali mail malopre u 6 popodne bez ikakvog objasnjenja da istovremeno 'ubodem' Cetrotidu i Ovitrelle veceras u 21h i u sredu aspiracija i sva uputstva za istu. Nikakvo objasnjenje, nikakve opcije, nijedna ljudska rec. Pri tom ja zivim u Nemackoj i to znaju. Cetrotidu i Ovitrelle ni nemam kod sebe, to smo se dogovorili da nabavim posle prvog UZ, a posto su se javili ovako kasno sad i da hocu ne mogu da ih nabavim, tek sutra ujutru. Da su se samo na vreme javili stigla bih jos jutros. Sada ce mi ciklus najverovatnije propasti. Sutra UZ ponovo ujutru da vidimo da li je ovaj veliki folikul pukao, ako jeste - sva stimulacija ode u propast….Mnogo sam ljuta i razocarana, toliko neprofesionalno - jos sam ih pitala zasto prvi UZ tek 9. dana, rekli su nema potrebe ranije, a sigurno su morali znati da sa Menopurima moze da se pojavi problem dominantog folikula… toliko nezainteresovano i neodgovorno…I prosli put su bili tako indolentni, ali pomislila sam - okej ne znaju me, guzva im je, desi se…I jos sve placam privatno…Bas sam ljuta
A joj bas ne profesionalno 😲 drzi se
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Cure jel se mi moramo narucit za tes za koronu ili samo dodemo s uputnicom? U srijedu bi je trebala vadit?
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Drage moje, ja sam tako tuzna i razocarana. Kao sto sam napisala jutros na prvom UZ 9. dan ciklusa 5 folikula, od kojih jedan 23mm, ostali: 10, 8, 8 i 6mm. Citav dan sam cekala da se doktor javi (klinika u Pragu), zvala pet puta, da bi mi samo poslali mail malopre u 6 popodne bez ikakvog objasnjenja da istovremeno 'ubodem' Cetrotidu i Ovitrelle veceras u 21h i u sredu aspiracija i sva uputstva za istu. Nikakvo objasnjenje, nikakve opcije, nijedna ljudska rec. Pri tom ja zivim u Nemackoj i to znaju. Cetrotidu i Ovitrelle ni nemam kod sebe, to smo se dogovorili da nabavim posle prvog UZ, a posto su se javili ovako kasno sad i da hocu ne mogu da ih nabavim, tek sutra ujutru. Da su se samo na vreme javili stigla bih jos jutros. Sada ce mi ciklus najverovatnije propasti. Sutra UZ ponovo ujutru da vidimo da li je ovaj veliki folikul pukao, ako jeste - sva stimulacija ode u propast….Mnogo sam ljuta i razocarana, toliko neprofesionalno - jos sam ih pitala zasto prvi UZ tek 9. dana, rekli su nema potrebe ranije, a sigurno su morali znati da sa Menopurima moze da se pojavi problem dominantog folikula… toliko nezainteresovano i neodgovorno…I prosli put su bili tako indolentni, ali pomislila sam - okej ne znaju me, guzva im je, desi se…I jos sve placam privatno…Bas sam ljuta
Ja nemam rijeci na ovo🤢.. Mislim imam ali bolje da sutim... Privatno platila a oni se tako po nadaju.. Pa naso u Hrvatskoj su onda kraljevi... Privatna klinika u Pragu?? Pa koliko si to sve platila, ako nije tajna? Koji KRETENI
Evo nez jer sam bila na jednom ivfu dosad, al meni je dr reka da se na taj folikul šta pobigne veličinom ni ne računa jer u njemu nema js, on postane cista. Tako da šta god bude s njim nema veze jer oni računaju da ove srednje veličine. Tako sam ga ja svatila i meni je tako bilo, 5 folikula, jedan prevelik pa ga smatraju običnom cistom, a jedan premal i iz srednja 3 su bile 3 js. Ne znam jel pomoglo, utješilo imalo, nadam se da je. Sretno 🙏
Tiredlvy, pa to je prestrasno. Mozes li ih ikako dobit, makar mailom pa im objasnit da nemas stopericu? I prvi put cujem da je prvi uzv na 9 dan
Cekaj.. Jesam li ja dobro shvatila? Na 9 dc i tako male folikule osim tog 1 veceg bi oni stopericu i punkciju u srijedu??i nisu te jos UOCE gledali? Pa nije li bolje fokusirati se na ove manje kojih je vise? Jesi im sto odgovarila?
Tiredlvy, pa to je prestrasno. Mozes li ih ikako dobit, makar mailom pa im objasnit da nemas stopericu? I prvi put cujem da je prvi uzv na 9 dan
I ja! I odmah stoperica...? Nista mi tu nije jasno
Boze, svasta!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji