Meto budi sretna da je tako, vidiš da su ti testovi čisto zlo🙈 Sreeetnoooo🧚♀️
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ivanaxxmuz OA, ja nizak amh (3.7). Iz 5. pokusaja upalilo 😁
Imaju ti oni svasta od tih dodataka, embrio glue, assisted hatching, endo-scratching, prp (dodatno ubrizgavanje krvne plazme u zid endometrija za zadebljavanje)… plus, nama jako bitno zbog loseg spermiograma - vrhunski embriolog. Meni osobno je to presudilo u odabiru.
E pa poslala sam mail.
Doću na konzultacije sa 'molim dajte mi sve haha, uspijete li iz prve plaćam duplo' 😂😂😂 znači želim bebu za božić, mislim u stomaku jel haha, i točka. Odlučila sam tvrdo. 😂😂
Doć ću* haha
Baš sam se sad navukla na ideju o citu. Ne sićam se više ni kako sam se odlučila za šparca, neka prija je spomenila da je dobar da zna dosta ljudi da idu kod njega. Negdi sam pročitala da je poljak čudan. I eto, krenila. Ne kažem da je loš, daaapače, sve pet, nego su mi ovi dodaci sad primamljivi. Kako ode nijanse presuđuju, bolje bar probat još nešto dodatno, da to bude ta nijansa.
Nadam se dobrom ishodu, svi govore bit će dobro jer si mlada. Pih, mogla sam čekat drugo sad, da je do godina tu. Al rekli su mi da su mi stanice kvalitetne pa je valjda to dobar znak. Baš sam puna nade za dalje. S tim da nisam ni sad dobila, al očekujem je, u kostima je osjećam grrr 🤢
Imaju ti oni svasta od tih dodataka, embrio glue, assisted hatching, endo-scratching, prp (dodatno ubrizgavanje krvne plazme u zid endometrija za zadebljavanje)… plus, nama jako bitno zbog loseg spermiograma - vrhunski embriolog. Meni osobno je to presudilo u odabiru.
E pa poslala sam mail.
Doću na konzultacije sa 'molim dajte mi sve haha, uspijete li iz prve plaćam duplo' 😂😂😂 znači želim bebu za božić, mislim u stomaku jel haha, i točka. Odlučila sam tvrdo. 😂😂
Doć ću* haha
Baš sam se sad navukla na ideju o citu. Ne sićam se više ni kako sam se odlučila za šparca, neka prija je spomenila da je dobar da zna dosta ljudi da idu kod njega. Negdi sam pročitala da je poljak čudan. I eto, krenila. Ne kažem da je loš, daaapače, sve pet, nego su mi ovi dodaci sad primamljivi. Kako ode nijanse presuđuju, bolje bar probat još nešto dodatno, da to bude ta nijansa.
Nadam se dobrom ishodu, svi govore bit će dobro jer si mlada. Pih, mogla sam čekat drugo sad, da je do godina tu. Al rekli su mi da su mi stanice kvalitetne pa je valjda to dobar znak. Baš sam puna nade za dalje. S tim da nisam ni sad dobila, al očekujem je, u kostima je osjećam grrr 🤢
Moram priznat da i ja masu razmisljam o Citu i o Poljaku, i o embrioglue..To mi izgleda i zvuci kad da je nemoguce da ne uspije 😂😂😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
E pa poslala sam mail.
Doć ću* haha
Moram priznat da i ja masu razmisljam o Citu i o Poljaku, i o embrioglue..To mi izgleda i zvuci kad da je nemoguce da ne uspije 😂😂😂
Hahaha i meni, ono sva misao 14 dana iza transfera se ionako svede na jel se zalipilo ili nije hahah
Ono imala sam lipu blasticu, i malo još ljepila i bilo bi sve ok 😂
Šalim se znam da nema jamstva ništa. Al otić ću na konzultacije 😉
Cure BETA 2023.1
Danas mi je 21 dan od aspiracije 19 od transfera.
Woooow😍😍😍 čestitam! Nek se u srijedu lijepo podupla😍😍
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Piky, wow čestitam! Savršena 💕
Hvala. ❤️❤️❤️
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Cure BETA 2023.1
🥳🥳🥳🥳 kako to da si ti tako kasno vadila betu? Vise neces vadit il ?
Juhuuu, odlična beta, najprije sam mislila da su tvinsići, al možda je i zbog duljeg čekanja. Od šoka zbog ove bete sam zab šta su drugi pisali hahah
Al sritno svima šta su bili na punkciji, nadam se da će se sve oplodit i da ćemo imat zajedno cili vrtić dice 😉🎉🎉
Ja test ne radim nikad više, ali ako ne prokrvarim betu ću 9.10.na rođendan. Ako prokrvarim nadam se da će prije da ne moram na partiju mislit o ulošcima i da stignem prebolit neuspjeh haha
Makist, koja je tvoja dg bila, i jel u cita uspilo. Ja se sve mislim probat kod njih zbog embryoglue metode, šta god imaju, bring it on 😂
Hvalaaaa❤️❤️❤️💐
🙋♀️32 🙋♂️44
3/2020 insem. - stigla M
Beta
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Cure BETA 2023.1
Wow Piky, pa to je sjajno! Cestitke od srca i neka se lijepo u srijedu dupla 🎊🎉🥰
Hvala... Bože daj. ❤️❤️
🙋♀️32 🙋♂️44
3/2020 insem. - stigla M
Beta
26.04 ET, 10.5 beta
Curke hvala vam svima 😘😘😍
🙋♀️32 🙋♂️44
3/2020 insem. - stigla M
Beta
26.04 ET, 10.5 beta
Sortiraj odgovore
Najstariji