Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    05. Listopad 2020. 17:17

Bok cure nisam se javljala nisam mogla jer me satralo malo sam bolje ipak je korona u samoizolaciji smo ja i moj nazalost test pozitivan sta da vam kazem do 10.10 sam u izolaciji on do 12 a 13 sam u nje na pregledu
    Nemam jos vele snage malaksala ali polako se vracam kazu da ne utjece na trudncu pa nadam se da je tako idalje muci stomak i probava mucnina za probavit sta god pojedem  uzas di bas i sad tu koronu skupila😔 ali bitno da nije gori slucaj sada nemam fibre i evo sama da vam se javim 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

🍀🐞MISS🐞🍀
    05. Listopad 2020. 17:27

MakiSt, Bozma blago vama kad ste nakon aspiracije isle u shopping i nije vas nista bolilo..ja san umrla od boli n aspiraciji bez obzira na osamucivac koji su mi dali,mislim ea mi trodupli ne bi pomogao koliko me bolilo..a i posli ,jedva sam hodala..2 sata odspavala u bolnici i nakon toga me sestra nije tila pustit doma dok neko nije dosao po mene bs unutra koliko sam satrana bila ..pa me odusevljava kad citan da to nekoga nije bolilo,ocito je individulano..inace nisam neka pahuljica 🤦🤦 molim Boga da i meni drugi put bude tako
    Da li znate jel svaki put aspiracijom dobijete slican broj stanica, kad se ide iznova i iznova? Ili je svaki put drugacije...zanima me jel se to prati pa svaki novi put bude li-la...ima li cura koje su isle vise puta? 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• maja555
    05. Listopad 2020. 17:31

miss1502

Ivanaxx, MakiSt meni se to cini ko idealan doktor- ni ne volim falše tepanje ..reci mi sta mi imas rec i to je to..Ivana,ako odes na konzultacije javi dojmove..ja sad necu jos jer me ceka iduci ciklus novi ivf u kbc split ali ne bude li taj dobitan i opet bez fetova ozbiljno razmisljam o poljaku i citu zato me zanima ako odes,sjeti me se🥰
    Piki bravisimo i sretno dalje 🥰🥂

Ja i ti cemo skupa u kbc u Mrsica i ima da nam bude dobitan! Idemo optimisticno! 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Simba 1989
    05. Listopad 2020. 17:36

lucija07

SimbaNe sumnjam ja ni najmanje u njegovu profesionalnost i znanje, ali on kao osoba je na mene ostavio hladan i bezosjecajan dojam, kad sam vidjela kako je gledao one papire moje tu me totalno odbio a tek prckanje po mobu da ne pricam.. I sve u stilu Ljubice (tako valjda svima tepa) nista ti ne brini lako cemo mi to.. Ja sam ostala blago receno sokirana. A tek cifrom od 800kn za doslovno nista da ne pricam🤷‍♀️🤢.
    Ocito mu nije bio dan ili mu se ja nisam svidjela, iako sam bila Ljubica na kraju😂😂😂

Hahahahh hahhahhaha da on svima ljubice.. Evo žao mi je što nisi bila zadovoljna.. Ali to je tako, nesjednu svima svi 😊
    Samo mislim da svatko treba otići i sam vidjeti.. Uostalom svaka hvali gdje joj uspije 💞

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Nina92
    05. Listopad 2020. 17:40

Ruska1986

Nina92

Onaj osjećaj kad se na poslu moras pikat a ulaze ti milijun kupaca jos s onom debelom iglom 🤦‍♀️

Da! Meni je bilo u glavi:sta da mi sef uleti u skladiste a ja sa iglom u trbuhu? 😂😂😂

Hahaha ma moj sef skroz okej 😀, ali ga nema popodne hahah ja sam na najprometnijoj benzinskoj postaji onda kuzis kak mi je veselo 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

05. Listopad 2020. 17:48

Simba 1989

lucija07

SimbaNe sumnjam ja ni najmanje u njegovu profesionalnost i znanje, ali on kao osoba je na mene ostavio hladan i bezosjecajan dojam, kad sam vidjela kako je gledao one papire moje tu me totalno odbio a tek prckanje po mobu da ne pricam.. I sve u stilu Ljubice (tako valjda svima tepa) nista ti ne brini lako cemo mi to.. Ja sam ostala blago receno sokirana. A tek cifrom od 800kn za doslovno nista da ne pricam🤷‍♀️🤢.
    Ocito mu nije bio dan ili mu se ja nisam svidjela, iako sam bila Ljubica na kraju😂😂😂

Hahahahh hahhahhaha da on svima ljubice.. Evo žao mi je što nisi bila zadovoljna.. Ali to je tako, nesjednu svima svi 😊
    Samo mislim da svatko treba otići i sam vidjeti.. Uostalom svaka hvali gdje joj uspije 💞

Da da, svatko svog 'konja za trku hvali' 😂😂😂😂😂

Samara
    05. Listopad 2020. 17:50

Belaaa, ajme grozno. Nadam se da si sad ok. Drzim fige da sve dobro prođe

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Ruska1986
    05. Listopad 2020. 17:52

Belaaa

Bok cure nisam se javljala nisam mogla jer me satralo malo sam bolje ipak je korona u samoizolaciji smo ja i moj nazalost test pozitivan sta da vam kazem do 10.10 sam u izolaciji on do 12 a 13 sam u nje na pregledu
    Nemam jos vele snage malaksala ali polako se vracam kazu da ne utjece na trudncu pa nadam se da je tako idalje muci stomak i probava mucnina za probavit sta god pojedem uzas di bas i sad tu koronu skupila😔 ali bitno da nije gori slucaj sada nemam fibre i evo sama da vam se javim

A joooj, drz se!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Amaranta
    05. Listopad 2020. 18:01

Bozma

MakiST

Bozmaje je teska neka droga!! Ja sam tako plakala nakon aspiracije tamo, onako sva nadroksana, osamucena i sjecam se da sam plakala ko kisna godina i neka me cura tjesila u onoj sobi 😂😂😂

Ahhaahah, je li to nisi bila zadovoljna brojem stanica ili od osamucenosti😂😂 ja mislim da sam ja u jednom trenu i zahrkala a cula sam samu sebe kako hrcem, samo jedna zena je bila sa transfera i jedina prisebna pa me valjda samo ona cula 😂😂. A ono sklopim oci i tako mi cudne misli dolaze i prolaze, samo jedna za drugom bez ikakva smisla i veze i s cim.

Super im je ta droga, dođe kao nagrada za svu muku koju prođeš do aspiracije😂
    Bozma, od srca ti želim da je ovaj put dobitni 🤞

Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
    M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
    Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
    3/17. AIH, 5/17. AIH;
    10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
    9./18. AIH, 11./18. AIH;
    9./19. ICSI-bhcg 0;
    2./20. ICSI-bhcg 0.
    10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)

05. Listopad 2020. 18:15

miss1502, tako me zamantaju samo ove u KBC, nakon onih u Cito i Šparca sam se sama vozila kući. One su mi kao da ih nisam ni dobila. Čak bi gledala one žene koje muževi skoro pa iznose vani i mislila se: šta ove glumataju
    A šta se stanica tiče, mislim da to bude slično, 1 ili 2 više-manje. Evo ovako sam ja dobivala: prvi put 5, drugi put 6, pa Cito na blagoj stimulaciji 2, pa drugi put opet blaga 2, KBC 5, i sad opet KBC 3.
    I mislim da je i mene prvi put najviše bolilo, samo 5 stanica ali jedva sam hodala danima, kasnije mi uopće nije bilo strašno, nakon treće punkcije sam sutradan išla trčat i dok sam trčala od treskanja me samo bolila guzica od inekcija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.