Drage moje, ja sam tako tuzna i razocarana. Kao sto sam napisala jutros na prvom UZ 9. dan ciklusa 5 folikula, od kojih jedan 23mm, ostali: 10, 8, 8 i 6mm. Citav dan sam cekala da se doktor javi (klinika u Pragu), zvala pet puta, da bi mi samo poslali mail malopre u 6 popodne bez ikakvog objasnjenja da istovremeno 'ubodem' Cetrotidu i Ovitrelle veceras u 21h i u sredu aspiracija i sva uputstva za istu. Nikakvo objasnjenje, nikakve opcije, nijedna ljudska rec. Pri tom ja zivim u Nemackoj i to znaju. Cetrotidu i Ovitrelle ni nemam kod sebe, to smo se dogovorili da nabavim posle prvog UZ, a posto su se javili ovako kasno sad i da hocu ne mogu da ih nabavim, tek sutra ujutru. Da su se samo na vreme javili stigla bih jos jutros. Sada ce mi ciklus najverovatnije propasti. Sutra UZ ponovo ujutru da vidimo da li je ovaj veliki folikul pukao, ako jeste - sva stimulacija ode u propast….Mnogo sam ljuta i razocarana, toliko neprofesionalno - jos sam ih pitala zasto prvi UZ tek 9. dana, rekli su nema potrebe ranije, a sigurno su morali znati da sa Menopurima moze da se pojavi problem dominantog folikula… toliko nezainteresovano i neodgovorno…I prosli put su bili tako indolentni, ali pomislila sam - okej ne znaju me, guzva im je, desi se…I jos sve placam privatno…Bas sam ljuta
Evo nez jer sam bila na jednom ivfu dosad, al meni je dr reka da se na taj folikul šta pobigne veličinom ni ne računa jer u njemu nema js, on postane cista. Tako da šta god bude s njim nema veze jer oni računaju da ove srednje veličine. Tako sam ga ja svatila i meni je tako bilo, 5 folikula, jedan prevelik pa ga smatraju običnom cistom, a jedan premal i iz srednja 3 su bile 3 js. Ne znam jel pomoglo, utješilo imalo, nadam se da je. Sretno 🙏
Da tako je, no opet ovi drugi su presitni za stopericu.. Oni trebaju doci do cca 18mm..
Ja jedino objasnjenje imam da su oni tebe zamijenili s nekim.. Inace stvarno ne znam sto reci
Ma nisam uopće ubrala da su joj rekli sad odma štopericu, preletila sam postove jer me nije bilo cili dan. Nema ni meni smisla.
Drage moje, ja sam tako tuzna i razocarana. Kao sto sam napisala jutros na prvom UZ 9. dan ciklusa 5 folikula, od kojih jedan 23mm, ostali: 10, 8, 8 i 6mm. Citav dan sam cekala da se doktor javi (klinika u Pragu), zvala pet puta, da bi mi samo poslali mail malopre u 6 popodne bez ikakvog objasnjenja da istovremeno 'ubodem' Cetrotidu i Ovitrelle veceras u 21h i u sredu aspiracija i sva uputstva za istu. Nikakvo objasnjenje, nikakve opcije, nijedna ljudska rec. Pri tom ja zivim u Nemackoj i to znaju. Cetrotidu i Ovitrelle ni nemam kod sebe, to smo se dogovorili da nabavim posle prvog UZ, a posto su se javili ovako kasno sad i da hocu ne mogu da ih nabavim, tek sutra ujutru. Da su se samo na vreme javili stigla bih jos jutros. Sada ce mi ciklus najverovatnije propasti. Sutra UZ ponovo ujutru da vidimo da li je ovaj veliki folikul pukao, ako jeste - sva stimulacija ode u propast….Mnogo sam ljuta i razocarana, toliko neprofesionalno - jos sam ih pitala zasto prvi UZ tek 9. dana, rekli su nema potrebe ranije, a sigurno su morali znati da sa Menopurima moze da se pojavi problem dominantog folikula… toliko nezainteresovano i neodgovorno…I prosli put su bili tako indolentni, ali pomislila sam - okej ne znaju me, guzva im je, desi se…I jos sve placam privatno…Bas sam ljuta
Evo nez jer sam bila na jednom ivfu dosad, al meni je dr reka da se na taj folikul šta pobigne veličinom ni ne računa jer u njemu nema js, on postane cista. Tako da šta god bude s njim nema veze jer oni računaju da ove srednje veličine. Tako sam ga ja svatila i meni je tako bilo, 5 folikula, jedan prevelik pa ga smatraju običnom cistom, a jedan premal i iz srednja 3 su bile 3 js. Ne znam jel pomoglo, utješilo imalo, nadam se da je. Sretno 🙏
Da tako je, no opet ovi drugi su presitni za stopericu.. Oni trebaju doci do cca 18mm..
Ja jedino objasnjenje imam da su oni tebe zamijenili s nekim.. Inace stvarno ne znam sto reci
Ma nisam uopće ubrala da su joj rekli sad odma štopericu, preletila sam postove jer me nije bilo cili dan. Nema ni meni smisla.
Ja sam se fokusirala na to da nema veze ako jedan pobigne jer u njemu nema js kad je svakako velik, nisam registrirala da dr želi NJEGA punktirat, a ne čeka ostale da narastu i dozriju.. Bezveze
Cure, sutra mi bude 16dpo, M još nije došla.. to me sad brine. Mislite da bi mogle biti ciste od stimulacije? Nisam ih nikad imala, i nikad mi ne kasni. Ili ima veze što mi je test bio malo pozitivan,pa treba sad koji dan da krene? 🤨
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
TiredIvy da li postoji šansa da te Čehe skroz otkačiš, odeš sutra u neku kliniku koja ti je blizu i objasniš im ovu ludost i zamoliš ih da li bi mogli odradit postupak do kraja? Mislim, ako ovima još niste platili. Ovo je nevjerojatno, zaista.
Btw cure, ako kome ikada bude trebao info, saprofitni koki na cervikalnom brisu su ok,bris se smatra urednim.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure, sutra mi bude 16dpo, M još nije došla.. to me sad brine. Mislite da bi mogle biti ciste od stimulacije? Nisam ih nikad imala, i nikad mi ne kasni. Ili ima veze što mi je test bio malo pozitivan,pa treba sad koji dan da krene? 🤨
Ili je mozda pravi plusic 🙊😊 ja jos drzim fige!!
Kju nije... jutros je bila sjenina sjenica, puno slabija od one jučer. Isključila sam trudnoću... bojim se cisti ili nekih komplikacija koje bi mi odužile kretanje u novi postupak.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
TiredIvy da li postoji šansa da te Čehe skroz otkačiš, odeš sutra u neku kliniku koja ti je blizu i objasniš im ovu ludost i zamoliš ih da li bi mogli odradit postupak do kraja? Mislim, ako ovima još niste platili. Ovo je nevjerojatno, zaista.
Btw cure, ako kome ikada bude trebao info, saprofitni koki na cervikalnom brisu su ok,bris se smatra urednim.
To sam bas i ja pomislila, samo tko zna da li bi se sad itko petljao sto bi se reklo 'na pola posla'...
Meni 3 sata poslije aspiracije nisu dali da se dižem, a i poslije toga polako, prvo sa sestrom do wc-a pa natrag, pa malo sjedila valjda pol sata i onda napokon. A cijelo vrijeme sam bila u nekom blaženom stanju, muž mi je govorio kak si lijepa, kak si lijepa
Omg kud ste vi to isle na punkciju? 😂
Ja kad sam isla na vv punktiraki mi po 12 stanica jedva imala krevet za lec 15 ak min ako i toliko 😂
A i sad kod Lucija, 12 stanica zavrsila u hiperu, lezala 15-ak min i kuci.. Jos smo isli na cevape i vozili se do kuce sve to u ta 3 sata a imamo cca 2 sata voznje😂
Lucija07 pa dobro ti onda izdrzis kod Lučija tu punkciju, ja kod 6 js vec umirem i taman gotovo a da mi mora jos tolko opala bi u nesvjest. 🤣
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Piky, juhuuuu, prekrasna beta!!!
Lucyinthesky hvala, zarazila me pozitiva ovdje. A i nekako sam si sva opuštena i veselim se ovom procesu (koliko je to moguće).
Tanja79 - brzo ćeš pohvatati pojmove. I zašto ne bi uspjela iz prve? Ja namjeravam uspjeti iz prve i imati hrpu smrzlića gratisBelaaa, bitno da nije ozbiljni oblik. Po svemu što sam čitala, corona nije problem za bebe. Pobrini se za sebe i svoju mrvu.
TiredIvy - oh, mamicu im. Držim fige da sve prođe dobro. Kad odeš u Prag, reci im sve što ih ide. I pobrini se da na Internetu napišeš lošu recenziju nakon svega, da i drugi znajukakvi su. Ne bih im više išla na tvom mjestu, čak i nakon što ovaj transfer uspije. Imaš li neke opcije u Njemačkoj?
Hvala ❤️❤️🎉
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
To sam bas i ja pomislila, samo tko zna da li bi se sad itko petljao sto bi se reklo 'na pola posla'…
Ja bi ih molila i platila, mislim, pa nije to za igrat se, obišla bi sve klinike ako treba, vjerujem da bi netko pristao.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji