Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kju
    05. Listopad 2020. 19:13

Tiredivy ja sam u šoku..totalno neprofesionalno! Pokušaj se smiriti i ujutro ih nazovi da nisi uspjela nabaviti stopericu jer su ti javili u zadnji tren, nakon cijelog dana ignoriranja! I nemoj slucajno biti ni trunkicu ljubazna ili smirena..kao da nije dosta cijeli taj stres koji tokom cijelog postupka prolazimo, sad se jos moras nositi i s tudim nemarom..trazi da naprave sta znaju i umiju..jer je greska njihova! Bas sam se uzrujala..mogu misliti kako se ti tek osjecas..
    Bozma i Mimidrimi Super za stanice 😊😊😊

05. Listopad 2020. 19:14

AuroraB

TiredIvy baš mi je žao da si se našla sad u takvom stresu!! Možda i bolje da nemaš sad štopericu pošto su ti folikuli još mali. Za ovog većeg se ne brini, njega će samo izvaditi kao i sve ostale… Znam jer sam ja imala jednu megu, i samo su mi rekli za njega da nije dobar jer je mega. Bio je 22mm na uzv prije štoperice, a kod mene su rasli ko ludi, pa tko zna koliko je na kraju narastao. Držim 🤞🤞 da sutra nabaviš lijekove i dođeš na zelenu granu s ovima u poliklinici…

Tako je.. Inace sto im platiti uopće 2200eura?nisu je jos ni pogledali i vec bi joj punktiraki 1 folikuli od kojeg ne bude nist kad nema stopericu.. Ne svojom krivnjom..
    Bas tako, mozda je i bolje da je ovako ispalo..
    Neka se oni lijepo fokusiranju na ta 4...

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

TiredIvy

Kod mene su duzi ciklusi. Ovi izmedju 8-10mm kod mene su normalni. Prosli put sam isto na 9. dan imala samo jedan od 10mm i jedan od 7mm i oba su dosla 16. dana stimulacije na preko 18mm i imala sam dve zrele celije.

OK. Onda možda ima smisla ovo što cure govore - da je možda i dobro što sad nemaš štopericu nego je opališ sutra, to će dati priliku i drugima da malo narastu.
    Što naravno ne opravdava ove morone u bolnici, stvarno su neprofesionalni!!!

💔💔💔

lucija07

Bozma

Tiredlvy, pa to je prestrasno. Mozes li ih ikako dobit, makar mailom pa im objasnit da nemas stopericu? I prvi put cujem da je prvi uzv na 9 dan

I ja! I odmah stoperica…? Nista mi tu nije jasno

Em je za ovaj od 23 svakako kasno, a za ove od 10 i 8 je prerano za štopericu. Bar se to meni tako čini.
    A koliko sam puta čula da mi kažu: zašto gubiš vrijeme tu, idi u Prag

• T_Ivy
    05. Listopad 2020. 19:17

AuroraB

TiredIvy baš mi je žao da si se našla sad u takvom stresu!! Možda i bolje da nemaš sad štopericu pošto su ti folikuli još mali. Za ovog većeg se ne brini, njega će samo izvaditi kao i sve ostale… Znam jer sam ja imala jednu megu, i samo su mi rekli za njega da nije dobar jer je mega. Bio je 22mm na uzv prije štoperice, a kod mene su rasli ko ludi, pa tko zna koliko je na kraju narastao. Držim 🤞🤞 da sutra nabaviš lijekove i dođeš na zelenu granu s ovima u poliklinici…

Samo se plasim da ce do sutra taj veliki da pukne, da ce biti ovulacija. Nemam kod sebe Cetrotidu da to spreci veceras. Bas me briga sta oni misle, ja znam da ta 4 mogu jos da rastu, ovaj jedan neka bude cista. To sam imala vec prethodno. Briga me doktorov plan da prekosutra bude aspiracija (bez stoperice to i ne moze, a stopericu nemam). Ali najveci problem je sto nemam nacina da sprecim ovulaciju...Sutra ujutru cu znati bolje posle UZ ovde...Hvala vam toliko mnogo na podrsci...Ovo je cist bezobrazluk

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

• kju
    05. Listopad 2020. 19:17

Bozma

lucija07

Bozma

Tiredlvy, pa to je prestrasno. Mozes li ih ikako dobit, makar mailom pa im objasnit da nemas stopericu? I prvi put cujem da je prvi uzv na 9 dan

Em je za ovaj od 23 svakako kasno, a za ove od 10 i 8 je prerano za štopericu. Bar se to meni tako čini.

Da..za ove malene je jos prerano..pricekaj jutro da ih cujes telefonski.. 
    O kojoj se klinici radi ako nije tajna?

05. Listopad 2020. 19:19

Bozma

lucija07

Bozma

Da da daaaaaa
    Zato sam i ja u soku.. Svi mi govore idi u Prag i sad ovo citam.... OMG
    I tako je, ovaj je prevelik ostali premali... Stoperica se daje na cca 18mm zavisi koliko na dan rastu..  pa ja sam pred kraj skoro svaki dan visila kod Lucija dok nije izmudrovao kad mi dat stopericu i kako mi folikuli rastu... 

Nina92
    05. Listopad 2020. 19:41

Cure jel se ja trebam naručiti za test za koronu ili samo dodem tam s uputnicom? 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

05. Listopad 2020. 19:43

TiredIvy

AuroraB

Samo se plasim da ce do sutra taj veliki da pukne, da ce biti ovulacija. Nemam kod sebe Cetrotidu da to spreci veceras. Bas me briga sta oni misle, ja znam da ta 4 mogu jos da rastu, ovaj jedan neka bude cista. To sam imala vec prethodno. Briga me doktorov plan da prekosutra bude aspiracija (bez stoperice to i ne moze, a stopericu nemam). Ali najveci problem je sto nemam nacina da sprecim ovulaciju…Sutra ujutru cu znati bolje posle UZ ovde…Hvala vam toliko mnogo na podrsci…Ovo je cist bezobrazluk

Nece tebi biti ovulacuja ako ti i pukne taj jedan veliki pogotovo ako kazes da imas duze cikluse.. Pa tek ti je 9 dan... Ja bih lijepo na tvom mjestu sutra otisla na folikulometriju kud vec ides i neka ti izmjere i endometrij te izvadi estradiol da vidis otprilike zrelost stanica. I u najgorem slucaju da ovulacuja i prodje dobiveni embriji se zamrznu i napravi FET iduci ciklus.... 

darliv
    05. Listopad 2020. 19:54

Nina92

Cure jel se ja trebam naručiti za test za koronu ili samo dodem tam s uputnicom?

Gdje ides? Ja sam isla na Rebro, i tamo samo dođes, tako je i u Osijeku u bolnici, pretpostavljam da nema narudzbe za to. Mene su samo najavili iz Petrove tako da su me prozvali među prvima, ali inace samo odes gdje planiras.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.