Meni 3 sata poslije aspiracije nisu dali da se dižem, a i poslije toga polako, prvo sa sestrom do wc-a pa natrag, pa malo sjedila valjda pol sata i onda napokon. A cijelo vrijeme sam bila u nekom blaženom stanju, muž mi je govorio kak si lijepa, kak si lijepa
Omg kud ste vi to isle na punkciju? 😂
Ja kad sam isla na vv punktiraki mi po 12 stanica jedva imala krevet za lec 15 ak min ako i toliko 😂
A i sad kod Lucija, 12 stanica zavrsila u hiperu, lezala 15-ak min i kuci.. Jos smo isli na cevape i vozili se do kuce sve to u ta 3 sata a imamo cca 2 sata voznje😂
Citam kako vi baratate sa tim strucnim pojmovima... A ja ko s marsa pala, nista ne znam 🤦🙃
Danas si dajem treći Menopur pa prekosutra na UZ, hormoni i prvi Cetrotid.
Ne znam zasto, nisam neki optimista da ce uspeti prvi put...
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Lucija07 SD! Ja sam isto očekivala kad to prođe da idemo kući, mi oboje uzeli slobodan dan, na kraju M otišao odradit 3 sata na poslu pa se vratio po mene a dobila sam neki koktelčić koji me pošteno ošamutio
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Lucija07 SD! Ja sam isto očekivala kad to prođe da idemo kući, mi oboje uzeli slobodan dan, na kraju M otišao odradit 3 sata na poslu pa se vratio po menea dobila sam neki koktelčić koji me pošteno ošamutio
😂😂😂😂
Drage cure jako me sekira pročitala sam na fejsu da je petrova bolnica zaražena koronavirusom a ja trebam za 2 tjedna u petrovu na humanu rprodukciju al da je zaraženo rodilište. Pa me strah da me neće sad odgoditi jer trebam u postupak da li netko možda zna od vas o tome.
Azospermia
Drage cure jako me sekira pročitala sam na fejsu da je petrova bolnica zaražena koronavirusom a ja trebam za 2 tjedna u petrovu na humanu rprodukciju al da je zaraženo rodilište. Pa me strah da me neće sad odgoditi jer trebam u postupak da li netko možda zna od vas o tome.
Da, i ja sam citala da je trenutno kaos! Nadajmo se da ce se situacija popravit...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Onaj osjećaj kad se na poslu moras pikat a ulaze ti milijun kupaca jos s onom debelom iglom 🤦♀️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Onaj osjećaj kad se na poslu moras pikat a ulaze ti milijun kupaca jos s onom debelom iglom 🤦♀️
Da! Meni je bilo u glavi:sta da mi sef uleti u skladiste a ja sa iglom u trbuhu? 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ivanaxx, pa ti pisas pozitivne testove i trazis gdje ces u sljedeci postupak??
MakiST, ja inace odmah sa aspiracije zavrsim u shopingu, ili zovem sve koje znam pa sam po kavama, pere me neki adrenalin pa nemam mira i uvijek sam se iscudjavala kako neki prespavaju dan aspiracije. Ali ovo sta daju u KBC me tako dobro osamuti da sam se tek sad probudila. Obozavam aspiracije u bolnici 🙈
Ma izblidili su skroz, pravim se da nisam ni pišnila nijedan hahah
Nikad više neću test ni pogledat, samo betu od sada 😂😂😂
Ja sam ti danas bila u Petrovoj. Sve ide... Doduse, samo dva doktora - Vrčić i Kisić, sestra Renata koja mijenja Brigitu i Jasnu, sestra jedna sa doktorom na uzv i jedna žena na info pultu. Onak super ih je malo. Al probaj zvati u sobu 135 kod sestre Renate: 01 4604 721. S tim da ti se, koliko sam ja čula, ekipa vraća u petak jer će im proći taman 14 dan samoizolacije.
Tamo je stalno. Ja kad sam dizala lijekove se javila na svaki telefon. Sretno 😉
Što se tiče termalnih voda(netko me pitao), preporuku sam dobila od jedne žene koja se dugo bavi narodnom medicinom. Nisam osjetljiva na te bazene i slicno. A sto se tiče mene i mog mm i nasih dijagnoza, idem probat sve! Dva dana kupanja, pa šta bu bu 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Sortiraj odgovore
Najstariji