Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Listopad 2020. 09:16

Ok ja sam se sad pogubila, vrtila sam par stranica unazad ali ne kuzim.. Zasto za VM zao mi je? Zadnje znam da je bila neka sjena samo nismo znale od cega je... Da li si ponavljala test? Betu vidim vadis 08.10? 

Lucyinthesky
    05. Listopad 2020. 09:16

angribird

Ne kužim ovo amh 28, sve super i tako sve nezrele stance ili prazne, zbog cega se to događa? Možda ti ne odgovara terapija koju ti daju

To ne kužim ni ja, a bome očito ni dr, to je jedan od razloga zašto sam i promijenila kliniku.Sada ćemo ići sa drugačijom terapijom i protokolom i nadam se danom punkcije, pa ćemo vidjeti.
    Nekako ne želim vjerovati da sam uz super nalaze samo loša statistika 😔
    Btw cure, pitala sam jučer, ali čini mi se da nitko nije vidio ili možda ne znate odgovor.
    Da li netko ima iskustva s nalazom brisa na kojem piše saprofitni koki, šta je to 🤔?
    Bozma držim fige i jako navijam za tebe 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

VM
    05. Listopad 2020. 09:45

lucija07

Ok ja sam se sad pogubila, vrtila sam par stranica unazad ali ne kuzim.. Zasto za VM zao mi je? Zadnje znam da je bila neka sjena samo nismo znale od cega je… Da li si ponavljala test? Betu vidim vadis 08.10?

Lucija, radila sam još testove 3 dana iza i ostala je blijeda sjena, danas nisam radila ali mogla bi sutra pa da vidim kako je nestala  jer tamnila nije. S obzirom da u četvrtak vadim betu, mislim da je test već trebao biti tamni. Eto to je bilo zadnje. Javiti ću još u četvrtak betu. 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Nina985
    05. Listopad 2020. 09:50

Bok cure,
    Evo update od mene. Trebala sam danas ici na konzultacije kod dr.Corica, ali su me zvali i javili da je doktor u samoizolaciji. Kad ce biti novi termin nemam pojma, rekli su me obavijestiti.

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

Ruska1986
    05. Listopad 2020. 09:52

Lucyinthesky

angribird

Ne kužim ovo amh 28, sve super i tako sve nezrele stance ili prazne, zbog cega se to događa? Možda ti ne odgovara terapija koju ti daju

To ne kužim ni ja, a bome očito ni dr, to je jedan od razloga zašto sam i promijenila kliniku.Sada ćemo ići sa drugačijom terapijom i protokolom i nadam se danom punkcije, pa ćemo vidjeti.
    Btw cure, pitala sam jučer, ali čini mi se da nitko nije vidio ili možda ne znate odgovor.
    Da li netko ima iskustva s nalazom brisa na kojem piše saprofitni koki, šta je to 🤔?

Ja ti nisam odg jer nisam to imala... E sad, koliko sam ja shvatila, brisevi moraju biti skroz ok za postupak! Sad, dal se to odnosi i na ovo tvoje, nemam pojma...A zast ne bi nazvala pa pitala? 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    05. Listopad 2020. 09:55

Nina985

Bok cure,
    Evo update od mene. Trebala sam danas ici na konzultacije kod dr.Corica, ali su me zvali i javili da je doktor u samoizolaciji. Kad ce biti novi termin nemam pojma, rekli su me obavijestiti.

O Boze, pa sta je sada posvuda virus???

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

05. Listopad 2020. 10:01

Meto

Blacky hvala💞 lagano me crijeva muce, a kao nisam nervozna🙄😅😘
    Taramoji iz klinike traze da se na dan t utrici piju, kako mi je transfer u podne, ja sam jutros utrice stavila, a ostatak dana cu ih piti😫😰
    Aurorama daj 😲 Nemogu vjerovati. . .😔
    Ivanaxxjesi ponavljala testic?
    Vm zao mi je❤️
    Nove cure- dobrodosle!Nisam upamtila nickove pa necu nabrajati🙈 Vidim da ste se vec uklopile, ugodno druzenje i naravno sto prije otisle na trudnicke teme😊🤞💞

Nisam, ne da mi se, traumatično je hahah 
    Čekam betu ili da prokrvarim. Bolovi su baš jaki, čak sam popila lekadola 3 jučer, inače mi je to preslabo za menstr, al eto ne želim ništa šta bi bilo štetno da budem mirna do zadnjeg trena. 

Tuma
    05. Listopad 2020. 10:01

AuroraB

Pozdrav novim curama! 🤗
    Jučer se dosta pisalo, pa nisam stigla sve popratiti!
    Kod mene nema čuda, testovi su bijeli bijelcati!! Menga još nije došla… Ono jučer je valjda bio nespravan test! Prožvakala bi ih od srditosti🙃

Bozma, imaš aaspiraciju danas?
    Tumao kojoj klinici je riječ?

Zaboravila sam nick nove cure koja ima 16 folikula i boji se hipera, ja sam imala 18kom i nisam dobila hiper, išla sam odmah u postupak…

Baš mi je žao da se nije desilo 😔😔 možda je i biokemijska... ugl, držim fige za idući mjesec!🙏🤞
    Poliklinika Vaš Pregled, tamo je moj soc ginekolog... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    05. Listopad 2020. 10:02

Ruska1986

Tuma

Ruska1986

Tuma, kad ti ono ides na UVZ?

Trebala sam u petak na novi uzv, ali sam sad dobila mail da su svi pregledi otkazani jer je netko pozitivan na koronu i svi ostali u poliklinici moraju na testiranje i u samoizolaciju 🤦‍♀️ i sad cu vj otići privatno jer ne mogu čekati 🙈

🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ o jooooj. Cisto za info:u IVF je uvz 650 kn pa ti bas i ne bi preporucila! Za moj pojam su fakat skupi..

Uf, mislim da ću u Repromed, tamo sam već isla na folikulometrije između postupaka...

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• LucyLou
    05. Listopad 2020. 10:11

Lucyinthesky

angribird

Oprosti Lucyinthesky, nisam odgovorila jer se s tim do sada nisam susretala pa...ja bih na tvom mjestu vidjela s doktorom i pitala sto mozes napraviti da ti se stanje poboljsa prije nego krenes sa stimulacijom, cisto da ne moras cekati... ☺️

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.