Da bas tako, da ne brinem. Hvala na podršci u ove kasne sate 😁
Nema na cemu. :)
Tuma, kad ti ono ides na UVZ?
Trebala sam u petak na novi uzv, ali sam sad dobila mail da su svi pregledi otkazani jer je netko pozitivan na koronu i svi ostali u poliklinici moraju na testiranje i u samoizolaciju 🤦♀️ i sad cu vj otići privatno jer ne mogu čekati 🙈
🙆♀️🙆♀️🙆♀️🙆♀️ o jooooj. Cisto za info:u IVF je uvz 650 kn pa ti bas i ne bi preporucila! Za moj pojam su fakat skupi..
Uf, mislim da ću u Repromed, tamo sam već isla na folikulometrije između postupaka…
Cisto za info, on je isto skup.
Ja sam tamo samo na inicijalne konzultacije gdje je letimično pogledao moje papire i jos brze ultrazvuk uz pijenje u svoj mob i topkanje za 15-20 min 800kn..
Ok ja sam se sad pogubila, vrtila sam par stranica unazad ali ne kuzim.. Zasto za VM zao mi je? Zadnje znam da je bila neka sjena samo nismo znale od cega je… Da li si ponavljala test? Betu vidim vadis 08.10?
Lucija, radila sam još testove 3 dana iza i ostala je blijeda sjena, danas nisam radila ali mogla bi sutra pa da vidim kako je nestalajer tamnila nije. S obzirom da u četvrtak vadim betu, mislim da je test već trebao biti tamni. Eto to je bilo zadnje. Javiti ću još u četvrtak betu.
Anhaaa.... Nisam skuzila.. Ojoj... Nadam se da ce te beta ipak ugodno iznenaditi... A mozes ti i ranije izvaditi betu, i ja sam 🙊.. Nije mi nista rekao na to😃.. Jos sam super i izdrzala inace sam ja 10dan vadila betu😂
Ok ja sam se sad pogubila, vrtila sam par stranica unazad ali ne kuzim.. Zasto za VM zao mi je? Zadnje znam da je bila neka sjena samo nismo znale od cega je… Da li si ponavljala test? Betu vidim vadis 08.10?
Lucija, radila sam još testove 3 dana iza i ostala je blijeda sjena, danas nisam radila ali mogla bi sutra pa da vidim kako je nestalajer tamnila nije. S obzirom da u četvrtak vadim betu, mislim da je test već trebao biti tamni. Eto to je bilo zadnje. Javiti ću još u četvrtak betu.
Anhaaa…. Nisam skuzila.. Ojoj… Nadam se da ce te beta ipak ugodno iznenaditi… A mozes ti i ranije izvaditi betu, i ja sam 🙊.. Nije mi nista rekao na to😃.. Jos sam super i izdrzala inace sam ja 10dan vadila betu😂
Kad moze da se najranije izvadi beta? Ako je trodnevni transfer bio 01.10? :) ili kucni test? :)
Tuma, kad ti ono ides na UVZ?
Trebala sam u petak na novi uzv, ali sam sad dobila mail da su svi pregledi otkazani jer je netko pozitivan na koronu i svi ostali u poliklinici moraju na testiranje i u samoizolaciju 🤦♀️ i sad cu vj otići privatno jer ne mogu čekati 🙈
🙆♀️🙆♀️🙆♀️🙆♀️ o jooooj. Cisto za info:u IVF je uvz 650 kn pa ti bas i ne bi preporucila! Za moj pojam su fakat skupi..
Uf, mislim da ću u Repromed, tamo sam već isla na folikulometrije između postupaka…
Moj savjet Poliklinika Hilarus, prof Vrčić. Kod njega vodim trudnoću i prezadovoljna sam. Pregled košta 500 kn, a posveti ti dovoljno vremena da ti odgovori na sve što te zanima, kaže ti sve što trebaš znat za tjedne u kojima se nalaziš. U niti jednom trenutku me nije nagovarao na neke dodatne kontrole koje bi mogla odraditi kod njega i masno mu dodatno platiti.
Samo da vam javim da dodatnom inspekcijom (pod jakom lampom) mog testa od jutra, je uočena sjenina sjenica, znači puno blaža nego jučer... I to se sve zbiva na kineskim One Step testovima, Muller nula bodova.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Anhaaa…. Nisam skuzila.. Ojoj… Nadam se da ce te beta ipak ugodno iznenaditi… A mozes ti i ranije izvaditi betu, i ja sam 🙊.. Nije mi nista rekao na to😃.. Jos sam super i izdrzala inace sam ja 10dan vadila betu😂
Kad moze da se najranije izvadi beta? Ako je trodnevni transfer bio 01.10? :) ili kucni test? :)
Mene to bolje nemoj pitati😂
Ja, sam ti ovdje testomanka.. Sad sam test radila jako rano.. 4 dan embrij vracen takodjer 4 dan i imala sam sjenu... Imas tu negdje moju lepezu testova radjenih do bete... Betu inace na petodnevni embrij vadim 10 dan a sad sam izdrzala do 12-og😂...
Samo da vam javim da dodatnom inspekcijom (pod jakom lampom) mog testa od jutra, je uočena sjenina sjenica, znači puno blaža nego jučer… I to se sve zbiva na kineskim One Step testovima, Muller nula bodova.
Dodatnom inspekcijom😂😂😂😂
Odmah sam se sebe sjetila.. Hvataka sam tu sjenu pod kapom u boravku, u sobi, u kuponi, na, suncu, u hladu😂😂😂😂
Nisam luda je li? 🙊😂😂😂😂😂😂
Reci mi samo.. Drzis li test duze u urinu..? Pisala, sam vec ja sam ispocetka znala i duze od minute drzati...
Mene to bolje nemoj pitati😂
Ja, sam ti ovdje testomanka.. Sad sam test radila jako rano.. 4 dan embrij vracen takodjer 4 dan i imala sam sjenu… Imas tu negdje moju lepezu testova radjenih do bete… Betu inace na petodnevni embrij vadim 10 dan a sad sam izdrzala do 12-og😂…
Okeyy. Onda i ja da izdrzim 14 dana. Uuhhh. :) to dodje do jos 10. S obzirom da se racuna transfer kao nulti. :) e ja sam prvu izdrzala svih 14 dana, ali sad vec nekako sam drugacija. :) jedva cekam. Ali ,mozda ipak sacekati. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji