Ja previše analiziram sve, već sam na trojkama, a, samo jednom do sad došla do transfera 🤦♀️🤣
I ja sam imala kraljevski tretman, ali nažalost niš od toga…
Hahahah i ja sam mislila da ću vratit dvi lipe blastice i u jednom trenu sam promislila valjda se neće jedna još podijelit. Ne jer ne bi troje dice nego jer ih ne bi odjednom plus rizično beskrajno. Hahahahhaha a moj muž nije kužia koncept folikula i js, a nije zna ni da se ne oplodi svaka ni da se ne primi svaka nakon transfera i sl. Kako je u nas problem samo moj amh on je mene svatia da jednom kad dobijemo jajnu st da je to to i sigurno je sve dobro. A ja dugo nisam imala uopće ovulaciju ni folikule ni ništa. I sad nakon ove stimulacije mu govorim da imamo 5 folikula. I on je svatia da je to 100 posto 5 djece. A rekli smo si da ćemo sve iskoristit, smrzliće i sve. I jedno 15 min ja nisam svatila da je on krivo svatia i sva vesela pričam ajme sad sam konačno puna nade, a on sav blid, zelen, pije onu kavu, nikakav otiša na wc, dobia proljev hahahah, vraća se i ja mu sad sva tužna govorim isuse pa jel ti želiš dite ili ne, ako nisi baš za to, moga si mi reć i malo prije. A on odg ma želim ljubavi, al jebote 5 baš 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ivanaxx nije jedini, treba njima malo dok pohvataju šta je folikul, endometrij, transfer, ovo,ono 🙄
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Bozmavidis nikad nisam razmisljala o stoperici i njenoj kolicini. Znam da u Citu uvijek dobijem Ovitrelle i jedan Decapeptil u isto vrijeme da ubodem, a u bolnici sam jedan Brevactide dobila isto mi se cini od 5000. Jel se ti sjecas koliko su bili skupa ovaj Decapeptil i Ovitrelle? Mislim jesu količinski više od tog jednog Brevactida? Šta misliš da odeš do Cita kupiš još jednu štopericu? 😄
za Ovitrell u uputstvu piše: "...primjena doze od 250 mikrograma lijeka Ovitrelle bilo je učinkovito kao 5000 IU i 10 000 IU urinarnog hCG za poticanje konačnog sazrijevanja folikula i rane luteinizacije u metodama potpomognute oplodnje i jednako učinkovit kao 5000 IU urinarnog hCG za indukciju ovulacije."
Pitat ću sutra, a ako ne, zovem Lucu
Prošla sam razne klinike u 10 godina MPO (imam dijete od 9 godina iz Maribora), zaista od naših klinika IVF mogu samo pohvaliti - ne zato što sam tu uspjela, nego jer su zaista stručni, posvete ti vrijeme, određuju stimulaciju ne "po traci" nego zaista prilagode tvo problemu. Da ne kažem da je uređenje, vrijeme čekanja, pristup pacijentu nemjerljiv s državnim klinkama!
Ja imam 40. kod mene sve o.k., mm je 43 - jako loš spermiogram, cryptozoospermia. Išli smo na stimulaciju Elonva, menopur, cetrotide. Moj AMH je 9,6 - za godine u redu. Dobili smo 10 folikula, 8 js, 5 se oplodilo - 3. dan su mi vratili 2 odlične (prema savjetu biologice). Jedna je još bila dobra, ali nije došla do faze blastice pa ju nisu zamrzli. Ostale 2 su propale i bile jako loše-fragmentirane, nepravilno se dijelile. Jako rano (9.dnt) vadim betu, bila je 61, zatim 11.dan 192 i 13.dan 422.
Na prvi UZV sam išla u IVF polikliniku sa 6+2 tt., srce je kucalo, sve je uredno rekao je dr. Šimunić.
Inače dr. Maričić mi je odredio stimulaciju, obavio prvi pregled i konzultacije te transfer, dr. Šimunić sve folikulometrije, dr. Grbavac aspiraciju. Sva 3 su vrlo stručni i ljubazni.Daj mi reci, jesi cijelu trudnocu vodila kod njih ili ?
Tek sam 7+5 tt, obavila 1.pregled kod njih. Za dalje ću vidjeti gdje ću nastaviti.
Čovječe… ako je to istina za štopericu što pišete, onda ja kao da je nisam ni dobila! Na 18 folikula jedan Ovitrelle 250mikrograma.
Onda nije ni čudo što su tolike bile nezrele!
Sve mi je sumnjivo koliko se hvali poliklinika IVF, da nisu neke krtice na forumuP.S. Morala sam odgoditi konzultacije u Betiplus! Vjerojatno ću i skroz od njih odustati!🦦 nije krtica al ono 😂😂 a gle, ja nisam ni bila nigdje drugdje da bi mogla usporedjivat! 🤷♀️ al sve sta procitam, cini mi se da sam imala kraljevski tretman! Uostalom, ako odes, vidit ces 🙂🙂🤗
Ti si isto IVF poliklinika trudnica? U kojem si sada tjednu?
Prošla sam razne klinike u 10 godina MPO (imam dijete od 9 godina iz Maribora), zaista od naših klinika IVF mogu samo pohvaliti - ne zato što sam tu uspjela, nego jer su zaista stručni, posvete ti vrijeme, određuju stimulaciju ne "po traci" nego zaista prilagode tvo problemu. Da ne kažem da je uređenje, vrijeme čekanja, pristup pacijentu nemjerljiv s državnim klinkama!
Ja imam 40. kod mene sve o.k., mm je 43 - jako loš spermiogram, cryptozoospermia. Išli smo na stimulaciju Elonva, menopur, cetrotide. Moj AMH je 9,6 - za godine u redu. Dobili smo 10 folikula, 8 js, 5 se oplodilo - 3. dan su mi vratili 2 odlične (prema savjetu biologice). Jedna je još bila dobra, ali nije došla do faze blastice pa ju nisu zamrzli. Ostale 2 su propale i bile jako loše-fragmentirane, nepravilno se dijelile. Jako rano (9.dnt) vadim betu, bila je 61, zatim 11.dan 192 i 13.dan 422.
Na prvi UZV sam išla u IVF polikliniku sa 6+2 tt., srce je kucalo, sve je uredno rekao je dr. Šimunić.
Inače dr. Maričić mi je odredio stimulaciju, obavio prvi pregled i konzultacije te transfer, dr. Šimunić sve folikulometrije, dr. Grbavac aspiraciju. Sva 3 su vrlo stručni i ljubazni.Daj mi reci, jesi cijelu trudnocu vodila kod njih ili ?Tek sam 7+5 tt, obavila 1.pregled kod njih. Za dalje ću vidjeti gdje ću nastaviti.
Pitam jer ja sad imam treci pregled kod njih, a malo su mi preskupi.... pa reko ajd da odradim ovaj jos bas bitan uvz pa bi se onda prebacila kod svog gin.. Pa ne znam dal moze ce bit problema oko tog prebacivanja? 😬
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Čovječe… ako je to istina za štopericu što pišete, onda ja kao da je nisam ni dobila! Na 18 folikula jedan Ovitrelle 250mikrograma.
Onda nije ni čudo što su tolike bile nezrele!
Sve mi je sumnjivo koliko se hvali poliklinika IVF, da nisu neke krtice na forumuP.S. Morala sam odgoditi konzultacije u Betiplus! Vjerojatno ću i skroz od njih odustati!🦦 nije krtica al ono 😂😂 a gle, ja nisam ni bila nigdje drugdje da bi mogla usporedjivat! 🤷♀️ al sve sta procitam, cini mi se da sam imala kraljevski tretman! Uostalom, ako odes, vidit ces 🙂🙂🤗Ti si isto IVF poliklinika trudnica? U kojem si sada tjednu?
11+4 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Inače dr. Maričić mi je odredio stimulaciju, obavio prvi pregled i konzultacije te transfer, dr. Šimunić sve folikulometrije, dr. Grbavac aspiraciju. Sva 3 su vrlo stručni i ljubazni.Daj mi reci, jesi cijelu trudnocu vodila kod njih ili ?Tek sam 7+5 tt, obavila 1.pregled kod njih. Za dalje ću vidjeti gdje ću nastaviti.Pitam jer ja sad imam treci pregled kod njih, a malo su mi preskupi…. pa reko ajd da odradim ovaj jos bas bitan uvz pa bi se onda prebacila kod svog gin.. Pa ne znam dal moze ce bit problema oko tog prebacivanja? 😬
Meni je Šimunić radio prvi pregled/uzv, ostala sam malo zatečena cifrom od 650 kn moram priznati. Računala sam na 500 max. Uglavbom, on mi je sam rekao da mogu voditi trudnoću kod njih, a mogu i negdje drugdje gdje želim. Tako da ne vjerujem da rade probleme oko toga. Oni su prvenstveno IVF stručnjaci, a trudnoću bih radije prepustila u ruke nekome tko je stručniji u tome. Planiram na idući UZV kod svoje soc. ginekologice pa onda na onaj u 12.tt. (mini anomaly scan i Panoramu ću raditi) kod Podobnika ili u Ginekos.
Inače dr. Maričić mi je odredio stimulaciju, obavio prvi pregled i konzultacije te transfer, dr. Šimunić sve folikulometrije, dr. Grbavac aspiraciju. Sva 3 su vrlo stručni i ljubazni.Daj mi reci, jesi cijelu trudnocu vodila kod njih ili ?Tek sam 7+5 tt, obavila 1.pregled kod njih. Za dalje ću vidjeti gdje ću nastaviti.Pitam jer ja sad imam treci pregled kod njih, a malo su mi preskupi…. pa reko ajd da odradim ovaj jos bas bitan uvz pa bi se onda prebacila kod svog gin.. Pa ne znam dal moze ce bit problema oko tog prebacivanja? 😬Meni je Šimunić radio prvi pregled/uzv, ostala sam malo zatečena cifrom od 650 kn moram priznati. Računala sam na 500 max. Uglavbom, on mi je sam rekao da mogu voditi trudnoću kod njih, a mogu i negdje drugdje gdje želim. Tako da ne vjerujem da rade probleme oko toga. Oni su prvenstveno IVF stručnjaci, a trudnoću bih radije prepustila u ruke nekome tko je stručniji u tome. Planiram na idući UZV kod svoje soc. ginekologice pa onda na onaj u 12.tt. (mini anomaly scan i Panoramu ću raditi) kod Podobnika ili u Ginekos.
Pa to je i mene sokiralo, malo je prevelika cifra. Sad idem na taj mini anomaly scan 8.10. jos kod njih i bas me zanima cijena, moglo bi bit i puno vise! 🙆♀️ A onda cu rec da necu vise tamo dolazit...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji