Aurora sretno na konzultacijama danas :)
Bozma pijem 0.5l cikle dnevno i planiram do transfera tako. Meni bi endo sa estrofemom na 12dc bio oko 9, vjerojatno kiretaza ucinila svoje.. Sretno dalje, meni se cini da bi ovaj put kod tebe moglo biti ono pravo :) :)
Bellaaa nezz da li se moze menta piti, ja bi na tvom mjestu samo kamilicu, limun i med kako ti je Maki rekla jer sad haraju opet viroze i probaj se utopliti i mrovati. Mozda su te sad capali simptomi..
Piky beta ce biti top, vidjeti ces!
Nikitta znaci koju ja snagu iscitavam dok citam tvoj post, takodjer i olaksanje. <3 Necu se ponavljati, tu smo za sve!
Zelim ti svu srecu svijeta. Sigurno ce biti tesko prvo vrijeme a ti si lavica koja ce to podnijeti kako samo lavice znaju.. Podrske ne manjka, glava ti je dobra :D i samo hrabro! ljubim :*
Ivanaxx ti si luda ko kupus :D Nisi mi rekla, jesi pojela krompirice u McD, jedino tako ti mozemo prognozirati za dalje hahah
Salim se, stvarno dani doma nikako da prodju, posebno kad cekaj TAJ dan. Mi smo nakupovali drustvenih igara, pa mi mm tako pomaze kratiti dane :)
Darliv jako mi je zao zbog nezrelih stanica.. Meni kad su vratiti dvije blastice, samo se jedna primila i tad sam plakala zasto nije i druga. Tu sam shvatila da nemam nista protiv twinsica iako mi to prije nije padalo na pamet.
ne ocajavaj, ono sto uvijek govorimo u mpo 2+2 nikad nije 4.. idemo redom prvo rijesiti Op i onda vibrati za uspjesan transfer. Ono za Bozic vrijedi i dalje :)
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Kad sam potpisala papirologiju ostavila sam ta mjesta prazna da se konzultiram s nekim u bolnici jer nisam sigurna kako to sve funkcionira, i kad sam ih pitala oni mi na to kazu nista to zasad ne ispunjavajte, bitno da su potpisani obrasci, ni na kraj pameti mi nije bilo da sam mozda trebala staviti vracanje jednog, ali tko zna da li bi ih i tada smrznuli zajedno. To je stvarno neiskustvo prvog ivf-a i ako dođe do drugog bit cu pametnija i opreznija.
Blacky puno mi je lakse sad kad sam cula iskustvo iz prve ruke vezano za operaciju i oporavak. Reci mi molim te jel to operiraju neki određeni period ciklusa?
Meto 💓
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
Bozma ja sam dobila 10000 IU na 5-6 folikula, u konačnici 5 JSEto tako sam i ja dobivala na 5-6 folikula i u svakom bi bila stanica i većina bi se oplodila, a sad u zadnjem na 10 folikula 5000IU i 5 stanica i samo jedna oplođena.
Ima netko jednu štopericu viška da mi proda
Pa pitaj ih da ti dodaju, ako treba uz nadoplatu... Stvarno na svemu šktrare, a kad skužimo već je kasno 🤦♀️
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
Lp svima! Čitam rasprave o štoperici pa da se uključim - sada u ovom zadnjem (dobitnom) postupku sam prvi put dobila "duplu dozu" decapeptyl+ovitrelle. Imam 40 godina, imala 10 folikula, dobila 8 js. U postupku sam bila u IVF poliklinici (dr. Šimunić), do tada u Petrovoj i kod Škvorca nisam nikada dobila duplu štopericu. Eto, ne znam je li to bio odlučujući faktor, ali utjecalo očito je!
Lp svima! Čitam rasprave o štoperici pa da se uključim - sada u ovom zadnjem (dobitnom) postupku sam prvi put dobila "duplu dozu" decapeptyl+ovitrelle. Imam 40 godina, imala 10 folikula, dobila 8 js. U postupku sam bila u IVF poliklinici (dr. Šimunić), do tada u Petrovoj i kod Škvorca nisam nikada dobila duplu štopericu. Eto, ne znam je li to bio odlučujući faktor, ali utjecalo očito je!
I ja sam dobila duplu štopericu i čitala sam da se to sad preporuča zbog povećanja zrelosti js.
Gabylola baš mi je ohrabrujuće čuti lijepe vijesti iz Ivf poliklinike.
Možeš li mi molim te napisati općenito svoje iskustvo i dojmove vezano za njih? Koji problem ste imali?
I nadam se da ne gnjavim 😊
Vezano za štopericu, ja sam do sada uvijek dobivala samo jednu i to Ovitrelle.
Vezano za Ivf polikliniku, da li oni sugeriraju vraćanje dva zametka ili ste vi koji ste vratilu 2 to sami predložili. Koji su im argumenti za i protiv?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lp svima! Čitam rasprave o štoperici pa da se uključim - sada u ovom zadnjem (dobitnom) postupku sam prvi put dobila "duplu dozu" decapeptyl+ovitrelle. Imam 40 godina, imala 10 folikula, dobila 8 js. U postupku sam bila u IVF poliklinici (dr. Šimunić), do tada u Petrovoj i kod Škvorca nisam nikada dobila duplu štopericu. Eto, ne znam je li to bio odlučujući faktor, ali utjecalo očito je!Gabylola baš mi je ohrabrujuće čuti lijepe vijesti iz Ivf poliklinike.
Možeš li mi molim te napisati općenito svoje iskustvo i dojmove vezano za njih? Koji problem ste imali?
Vezano za Ivf polikliniku, da li oni sugeriraju vraćanje dva zametka ili ste vi koji ste vratilu 2 to sami predložili. Koji su im argumenti za i protiv?
Mene su pitali kolko ih zelim vratiti, ja sam rekla obadva. Onda su me upozorili na mogucnost viseplodne trudnoce i ja sam se svejedno odlucila za dva... Nisu me odgovarali niti nest drugo. Da nisam vratila obadva, ne bi ni bila sada trudna jer se samo jedan primio.. A zameci su bili savrseni! Tako da ocito nije bas da ce se sigurno primiti oba 🤷♀️ Ja sam bila spremna da mogu biti blizanci i isla sam s tim rizikom..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ti ispunjavas papire ali se u svakom trenu mozes posavjetovati sa njima!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lp svima! Čitam rasprave o štoperici pa da se uključim - sada u ovom zadnjem (dobitnom) postupku sam prvi put dobila "duplu dozu" decapeptyl+ovitrelle. Imam 40 godina, imala 10 folikula, dobila 8 js. U postupku sam bila u IVF poliklinici (dr. Šimunić), do tada u Petrovoj i kod Škvorca nisam nikada dobila duplu štopericu. Eto, ne znam je li to bio odlučujući faktor, ali utjecalo očito je!Gabylola baš mi je ohrabrujuće čuti lijepe vijesti iz Ivf poliklinike.
Vezano za Ivf polikliniku, da li oni sugeriraju vraćanje dva zametka ili ste vi koji ste vratilu 2 to sami predložili. Koji su im argumenti za i protiv?Mene su pitali kolko ih zelim vratiti, ja sam rekla obadva. Onda su me upozorili na mogucnost viseplodne trudnoce i ja sam se svejedno odlucila za dva… Nisu me odgovarali niti nest drugo. Da nisam vratila obadva, ne bi ni bila sada trudna jer se samo jedan primio.. A zameci su bili savrseni! Tako da ocito nije bas da ce se sigurno primiti oba 🤷♀️ Ja sam bila spremna da mogu biti blizanci i isla sam s tim rizikom..
Joj koliko puta su meni vracali 2 'savršene blastice' i kad se primilo primila se 1.. Vratili su mi 1 samo kad je 1 ostala.. No svaki put su me pitali koliko zelim sto po meni bi trebalo biti pod normalno a ne da oni odlucuju...
Sortiraj odgovore
Najstariji