Potpomognuta oplodnja vol. 3

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maja555

Broj poruka: 383

Prijavi adminu

miss1502

Maja555 idem iduci tjedan kod Mrsica na konzultacije pa cu ti znat rec vise, sve ovisi sta cu morat od pretraga ponavljat.. ako su samo hormoni onda cu i ja vjerojatno pocetkom 11 u postupak…ne znam ocu li morat ponavljat papu i briseve,nalazi su mi od 2. Miseca ..ne znam koliko mogu bit stari..ali svakako imat cu 20 ak dana ,valjda cu sve stic prikupit do iduceg ciklusa..javim ti kad se vidim s njim iduci tj

Neces morati ponavljati briseve i papu. Hehe. Super.. mozda i ja odem iduci tjedan na konz. Vidit cemo kad vidim kakva sam s nalazima. Tek sam briseve i papu rjesila.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

AuroraB

Broj poruka: 1592

Prijavi adminu

Pa zar je moguće da bi se netko toliko igrao sa našim tijelom zbog uštede na jednoj injekciji?! Ja se nadam da nije tomu tako... a što više pišete o toj štoperici, to sam sigurnija da zbog premale doze štoperice sam i imala toliko nezrelih stanica. Da li je to onda moguće ili nije?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Ruska1986

Broj poruka: 5086

Prijavi adminu

Nikitta

Maybaby1 slažem se, svakako sam odlučila slušat svoje tijelo, a ipak sam odabrala dr. iz Austrije još prije godinu dana kad sam prvi put bila kod njega. Beta mi se čini dobra, jer ne mora bit 100% duplanje, nego 70% najmanje, pa si all clear. Čitala sam i da te više bete se ne duplaju baš 100% kao manje bete. Sretno na prvom uzv! 😍
    Ruska1986 dakle nisi zaspala od tog koktela, već samo nisi osjetila bol? Imaju li pravu anesteziju koja te uspava na 15 min?

Ne, nisam zaspala ali nista nisam osjetila! Za pravu anesteziju nemam pojma dal imaju.. Meni je bio to prvi postupak i receno je da se tako radi i ja sam to tako i napravila. I nije mi zao!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Nina985

Broj poruka: 240

Prijavi adminu

Nikitta

Napokon sam danas, nakon silnih peripetija s telefonskim mrežama, razgovarala s prof. u Austriji. Posvetio mi je više od pola sata na telefon, saslušao je sve moje probleme i rekao mi svoje mišljenje i savjete. Svjestan je da je op. skupa u Austriji (jer se radi o privatnoj bolnici), pa ako želim preko HZZO u HR, rekao je da je Barišić odličan (oni su skupa operirali u Austriji, Barišić je prešao iz Petrove kod njega u Austriju ima 6-7 godina) i

Draga Nikitta, 
    Vjerujem da si donijela najbolju odluku za sebe i svoje zdravlje. Uvijek slusaj svoju intuiciju i onoga tko ti ulijeva povjerenje pa makar to financijski vise kostalo. Ipak je u pitanju tvoje zdravlje. Ako budes trebala financijsku pomoc, znas da smo tu za tebe.
    E sad, ja imam jedno pitanjce za tebe vezano za tu endometriozu buduci da si nazalost doktorirala na svom slucaju. Ako se endometrioza ne vidi na ultrazvuku, a simptomi upucuju na to kao da ju imas, jedini nacin da se sazna je laparoskopija? I da li onda oni na toj laparoskopiji odmah kopaju po tebi i vade ti sve van ili samo uzimaju uzorak za biopsiju? Jer sto bi se hipotetski desilo da mi na toj laparoskopiji nadju kaos unutra? Odmah ide rezuckanje i vadjenje?
    Imam sljedeci tjedan konzultacije kod dr.Corica. Zaista ne bih da bilo koji operater kopa po meni.
    Javi nam svakako daljnje info oko tvog stanja i kada se dr.Barisic vraca u HR.

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

• Blacky89

Broj poruka: 969

Prijavi adminu

AuroraB a ne mora bit, mozda su ti folikuli bili različitih veličina. Tako je meni bilo prvi put. Od 15js, 8 ih je bilo zrelih. Loše sam reagirala na terapiju i bilo je svega. A dobila sam štopericu 10000iu. Tako da mislim da nije problem samo u štoperici. Kazem, vjerujem da oni znaju sta rade. 

AuroraB

Prijavi adminu

Blacky89

AuroraB a ne mora bit, mozda su ti folikuli bili različitih veličina. Tako je meni bilo prvi put. Od 15js, 8 ih je bilo zrelih. Loše sam reagirala na terapiju i bilo je svega. A dobila sam štopericu 10000iu. Tako da mislim da nije problem samo u štoperici. Kazem, vjerujem da oni znaju sta rade.

A da... bili su različitih veličina, jer su stalno rasli novi. Zrelih stanica sam imala koliko i na prvoj folikulometriji, ostalih 10 koju su naknadno rasli su bili nezreli.

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

• ninasrce

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Pokusavam da zatrudnim sa svojim partnerom neide da nisu upitanju hormoni sta treba da radim dal da uzimam neke tablete ili da jedem zdravu hranu ili da se obratim svom ginek dami on kaze sta treba da radim

• Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤

Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤

Broj poruka: 1300

Prijavi adminu

Cure drage hvala vam na brizi noc je bila gadna do 38.4 mi se fibra penjala jutros nju zvala opce prakse da uzmem lupocet od 1000 caja meda i voca itd pa da joj se opet ujutro javim a caj od mente mi je rekla da mogu sve te prirodne cajeve ali ja sam pila od sipka jer ima vitamin c u sebi evo tek sad malo mente uzela 
    Pa sam zvala i sestru opceg ginekologa isto je rekla da uzimam jaci kod vece fibre i da se cujemo sutra pa da ce vidit dali ce trebati antibiotik 
    Dali uopce smim dali postoji za trudnice koji antibiotik 
    Ja se nakon lupoceta dobro priznojila otusirals pala je na 36.6 i spava napokon posteno sad dosla sebi evo sada 37.2 iako sam lupocet u 10h pila a lekadol u 16h 
    Malo se bolje osjecam nema toliko bolova u misicima ali cim osjetim hladnocu znam da se fibra penje 
    Pa vidit cemo sve do jutra i vidit ce dali triba se tesitrat il ne iako ova opce prakse da nema potrebe

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

AuroraB

Prijavi adminu

ninasrce

Pokusavam da zatrudnim sa svojim partnerom neide da nisu upitanju hormoni sta treba da radim dal da uzimam neke tablete ili da jedem zdravu hranu ili da se obratim svom ginek dami on kaze sta treba da radim

Koliko dugo pokušavate?
    Najbolje da si za početak nabaviš LH  trakice za utvrđivanje ovulacije, pa da imate ciljane odnose u prave dane.

Ruska1986

Broj poruka: 5086

Prijavi adminu

Belaaa

Cure drage hvala vam na brizi noc je bila gadna do 38.4 mi se fibra penjala jutros nju zvala opce prakse da uzmem lupocet od 1000 caja meda i voca itd pa da joj se opet ujutro javim a caj od mente mi je rekla da mogu sve te prirodne cajeve ali ja sam pila od sipka jer ima vitamin c u sebi evo tek sad malo mente uzela
    Pa sam zvala i sestru opceg ginekologa isto je rekla da uzimam jaci kod vece fibre i da se cujemo sutra pa da ce vidit dali ce trebati antibiotik
    Dali uopce smim dali postoji za trudnice koji antibiotik
    Ja se nakon lupoceta dobro priznojila otusirals pala je na 36.6 i spava napokon posteno sad dosla sebi evo sada 37.2 iako sam lupocet u 10h pila a lekadol u 16h
    Malo se bolje osjecam nema toliko bolova u misicima ali cim osjetim hladnocu znam da se fibra penje
    Pa vidit cemo sve do jutra i vidit ce dali triba se tesitrat il ne iako ova opce prakse da nema potrebe

Ma bit ce to sve ok! Samo ti po medu, limunu i caju udari i vidit ces! Sad krecu i raznorazne viroze pa ce toga bit sve vise! Drz se!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.