Potpomognuta oplodnja vol. 3

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 347

Prijavi adminu

more2309

Nikitada se ne ponavljam, potpisujem sve sto su napisale i stvarno mislim da si ispravno odlucila, situacija kod tebe je stvarno tesko i najbolje je ici kod doktora kojem vjerujes, kao sto sam i prije napisala, ako bude bilo potrebno drage volje i od srca cu pripomoc. Drzim fige i od srca ti zelim da operacija bude uspjesna i da konacno mozes normalno zivjet i funkcionirat ❤🤞🙏🍀😘!
    Cure, ja danas idem na FET, jedva sam docekala taj dan, a sad me strah i ubijam se razmisljanjima i promisljanjima 😅🤣🙈!

Sretno i samo opušteno ♥️♥️♥️

• more2309

Broj poruka: 553

Prijavi adminu

darliv

More izgubila sam se među curama, tebi je to prvi FET? Sretno i hrabro 🥰🤞🏻

Da, prvi je, u 7.mj. smo krenuli u postupak, transfer nije uspio, ali zato ce ovaj FET biti dobitan 😆🤞🙏🍀🙂! Hvala cure 😘😘❤❤

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

AuroraB

Broj poruka: 1592

Prijavi adminu

Gabylola hvala na informacijama :) Ja sam bila uvjerena da kad se ide preko HZZO-a u privatnu klimiku, da se srmrazvanje posebno plaća... 
    Uglavnom, sama ću se u sve uvjeriti kroz desetak dana.Eeee Bozma, Bozma… pogledala sam webinar skoro do kraja, ali moram na posao pa ću nastaviti kasnije... Dobila sam jako puno odgovora iz ovog videa, neke stvari su me i zaprepastile koliko se podudaraju sa mojim protokolom, a sve od reda "to se tako ne smije". Sad sam malo pod dojmom svega što sam saznala. Ja imam povišeni DHEA, i sad sam napokon vidjela i saznala njegovu ulogu u svemu ovome. Hvala ti na ovome linku! Sljedeći puta ću se moći izboriti za sebe, jer znam da npr. trebam minimalno dva Ovitrella i da trebam ukazati doktoru na svoj povišeni DHEA. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Prijavi adminu

Svaki dio ivfa je divan u odnosu na ovo čekanje. Jer svugdi imaš osjećaj da je bar malo kontrole u tvojim rukama haha
    Ono daj se pikni kako triba i u točno vrime, jedi zdravo, spavaj dobro, onda od punkcije opet progesteron na vrime, jedi ciklu, pripremi se, i onda iza transfera pih, ništa, jer ili se je uvatilo ili nije i ništa ne možeš. A dosadnooo. Da nemam netflix prošvikala bi. Želim svuuu sriću svima, i da šta prije sve imamo te bebice u rukama i da lipo šetamo i lovimo sunce. A prethodno da smo za božić okrugle i da ne smimo pit za doček 🙏😍♥️😘🎉

• more2309

Broj poruka: 553

Prijavi adminu

Ivanaxx

Svaki dio ivfa je divan u odnosu na ovo čekanje. Jer svugdi imaš osjećaj da je bar malo kontrole u tvojim rukama haha
    Ono daj se pikni kako triba i u točno vrime, jedi zdravo, spavaj dobro, onda od punkcije opet progesteron na vrime, jedi ciklu, pripremi se, i onda iza transfera pih, ništa, jer ili se je uvatilo ili nije i ništa ne možeš. A dosadnooo. Da nemam netflix prošvikala bi. Želim svuuu sriću svima, i da šta prije sve imamo te bebice u rukama i da lipo šetamo i lovimo sunce. A prethodno da smo za božić okrugle i da ne smimo pit za doček 🙏😍♥️😘🎉

Potpisujem 🙂

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

VM

Broj poruka: 443

Prijavi adminu

Ivanaxx

Cure ja tako imam osjećaj da nisam trudna haha, boli me jednom ili dvaput u danu kao da ću dobit, između toga ništa, i baš nmg virovat da ću eto baš ja i baš sad u gledat tu fakin crtu šta me proganja u snovima. Jedva čekam popišat test i saznat pa ako nisam prestat jest više ciklu i ananas koje nmg ni nacrtane nakon ovoga vidit 😂😂😂
    A ako jesam isto ću ih prestat jest hahah

Cure, da li koja od vas mjeri bazalnu temperaturu? Kažu da progesteron povećava temeperaturu a kako onda ja se filam svaki dan s njima a temperatura mi niska. Kako mi se bliži vrijeme bete već me razočaranje neko hvata  Već razmišljam kad mogu idući termin u postupak  Jučer sam skoro išla napraviti first sign test ali čemu kad sam si zadnji booster (hcg) dala prije 3 dana. Nemrem više čekat  izludit ću.

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Prijavi adminu

VM

Ivanaxx

Cure ja tako imam osjećaj da nisam trudna haha, boli me jednom ili dvaput u danu kao da ću dobit, između toga ništa, i baš nmg virovat da ću eto baš ja i baš sad u gledat tu fakin crtu šta me proganja u snovima. Jedva čekam popišat test i saznat pa ako nisam prestat jest više ciklu i ananas koje nmg ni nacrtane nakon ovoga vidit 😂😂😂
    Cure, da li koja od vas mjeri bazalnu temperaturu? Kažu da progesteron povećava temeperaturu a kako onda ja se filam svaki dan s njima a temperatura mi niska. Kako mi se bliži vrijeme bete već me razočaranje neko hvataVeć razmišljam kad mogu idući termin u postupakJučer sam skoro išla napraviti first sign test ali čemu kad sam si zadnji booster (hcg) dala prije 3 dana. Nemrem više čekatizludit ću.

Imaš li smrzlića? Ja nemam ništa, morat ću sve ispočetka 😥
    I isto nemam neki osjećaj da je to to, a nisam pesimistična osoba stvarno.
    Barem su ti vraćena dva pa će jedan sigurno uspit 🙏 a kad je bia transfer?
    Ja planiram u pon vadit betu, to je 6.dpt petodnevnog embrija, ne mora bit velika ko 10.ili 12., al sigurno će bit veća od 20 ili 30 ako je uspilo, a bitno mi je za najavit na poslu. Jer se na hitnoj ide odma na bolovanje i bez ivfa, a kamoli ovako. A ne želim ga otvarat na 2 3 dana pa se vratit ko budala 'ipak ništa' 😂😂
    A gl razlog je šta nmg čekat 12 dana iza transfera. A nema ni potribe kad je petodnevni vraćen, ako se 6.dan vidi sjena sjene na testu, iz krvi se mora vidit jel ili nije. Pa ću lako pratit duplanje. Daj Bože samo da ga bude. 

VM

Broj poruka: 443

Prijavi adminu

Ivanaxx

VM

Ivanaxx

Cure, da li koja od vas mjeri bazalnu temperaturu? Kažu da progesteron povećava temeperaturu a kako onda ja se filam svaki dan s njima a temperatura mi niska. Kako mi se bliži vrijeme bete već me razočaranje neko hvataVeć razmišljam kad mogu idući termin u postupakJučer sam skoro išla napraviti first sign test ali čemu kad sam si zadnji booster (hcg) dala prije 3 dana. Nemrem više čekatizludit ću.
    Ja planiram u pon vadit betu, to je 6.dpt petodnevnog embrija, ne mora bit velika ko 10.ili 12., al sigurno će bit veća od 20 ili 30 ako je uspilo, a bitno mi je za najavit na poslu. Jer se na hitnoj ide odma na bolovanje i bez ivfa, a kamoli ovako. A ne želim ga otvarat na 2 3 dana pa se vratit ko budala 'ipak ništa' 😂😂
    A gl razlog je šta nmg čekat 12 dana iza transfera. A nema ni potribe kad je petodnevni vraćen, ako se 6.dan vidi sjena sjene na testu, iz krvi se mora vidit jel ili nije. Pa ću lako pratit duplanje. Daj Bože samo da ga bude.

Nemam smrzlića :-( Transfer je bio 24.09., 4-dnevnih/5-dnevnih ne znam kak se to računa, punkcija je bila 19.09. uglavnom bili su u predblastičnom stadiju (cure koje su imale i punkciju kad i ja došle su na transfer kad i ja ali je njih embrij već bio blastica).
    To bi značilo da mi je danas 9dnt. 
    Sretno ti i da ugledaš veliku betu <3

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Prijavi adminu

VM

Ivanaxx

VM

Ivanaxx

Nemam smrzlića :-( Transfer je bio 24.09., 4-dnevnih/5-dnevnih ne znam kak se to računa, punkcija je bila 19.09. uglavnom bili su u predblastičnom stadiju (cure koje su imale i punkciju kad i ja došle su na transfer kad i ja ali je njih embrij već bio blastica).
    To bi značilo da mi je danas 9dnt.
    Sretno ti i da ugledaš veliku betu &lt;3

Ma možeš napravit test sad sigurno, držat malo dulje u urinu i vidit najmanje sjenu, ako ne crtu. A moš i vadit betu pa vidit jel veća nego u netrudnica, meni će i to bit wow jer ću vadit ranije od preporučenog. Nestrpljiva sam šta ću 
    E jel iko ima ten ko da je opet u srednjoj pa lošex2 😂😂 a progesteron je kao dobar za kožu, majku mu, ko krastača sam 🙈

Broj poruka: 620

Prijavi adminu

Curke moja beta 14 dan 1000,prva je bila 400 💓.... 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.