Darlivmene je baš on operirao 2x, a sada mi govore da sam loše operirana, okej operacija endometrioze i ovog tvoga su nebo i zemlja, ali on te planira operirat, ako ti je tako rekao. Ostaje se u bolnici 2-3 dana max. P.s. I ja mislim da ti to treba van, better safe than sorry 🥰
Flower93hvala ti na podršci. Nisam ni svjesna koliko ženica prati moju priču (a da nikad neće komentirati tu na forumu) i koliko će moje iskustvo pomoći drugim ženama godinama nakon mojih postova. Istina je da je zdravlje na prvom mjestu, ali taj poriv za majčinstvom je, kunem se, nekad snažniji od potrebe za dahom. No, takva tuga dođe u valovima, pa prođe. Sve je to život. 💗
Bozmaa da, moram probati, nemam više baš nekog izbora. Bit će sve kako Bog da. 😻
Ivanaxx hvala na podršci. I ja tebi sreću želim s čekanjem! 😍
Belaaa hvala puno, baš mi je žao da te uvatila viroza, nadam se da ćeš sutra biti bolje. Te temperature 37.6 su baš iscrpljujuće. Inače u trudnoći je povišena temperatura normalna, ali mislim negdje do 37,5 max. Drži se! ❤️
Kju ajme thanks na podjeljenom iskustvu oko Visanne, da užasna su iskustva po forumima. Meni su rekli da se ne bi smjelo uzimat više od 6 mj. bez prekida. Jesi radila pauze? To si uzimala nakon operacije ili? Kako ti je sada bolest? Sretno u postupku! Petrova je u kaosu, svi liječnici s humane su u samoizolaciji od petka, dakle tamo do idućeg petka ti nema nikog osim Kisića i Vrčića. 😅
AuroraB hvala na podršci! 🥰
Iris_iris baš tako, all in, jer jebi ga, kad ću ako neću sad? Korona, potres, ostanak bez prihoda, ptsp od potresa, podivljala bolest, mislim da moram zakucat ovu godinu sa stilom 😂
Cure veliko hvala svima na podršci. Želim vam svima bebice što prije ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Da uzimala sam ih nakon operacije, ali nisam radila niti jednu pauzu..morali su mi nazalost odstraniti vise od pola jajnika, ali jos uvijek funkcionira :)
Cim sam prestala sa visanne- sve je bilo po starom..bolovi, grcevi, povracanje..klasika..ja sam se preporodila dok sam ih uzimala..da sad nismo u postupcima, vratila bi se na njih 100%..
Da citala sam da su svi osim njih dvojice u izolaciji..nadam se da ce se situacija popraviti za dva tjedna 🥺 kakva je to konstantna igra zivaca..strasno!
Pa zar je moguće da bi se netko toliko igrao sa našim tijelom zbog uštede na jednoj injekciji?! Ja se nadam da nije tomu tako… a što više pišete o toj štoperici, to sam sigurnija da zbog premale doze štoperice sam i imala toliko nezrelih stanica. Da li je to onda moguće ili nije?
https://www.youtube.com/watch?v=JJCOPuxK0nw
Ako imaš vremena gledat, malo duže traje, našla sam na drugom forumu link.
Ma ne vjerujem čak ni da je radi uštede, jer ne štede baš ni na ostalim ljekovima, a i bolje im je da uspijemo u prvom nego da im opet trošimo vrijeme i ljekove. Možda ovako jednostavno daju svima isto jer žene ili imaju dosta folikula pa se boje hiperstimulacije ili imaju malo pa je možda i dovoljna jedna.
Baš me zanima ima li veze
Nikitta citam tvoje postove. Visanne sam dobila prosle godine kad me je doktor tio staviti u dugi protokol. Popila sam tjedan dana tablete i bila luda zena od njih. I bacila ih. Jednostavno nisam mogla. Virujem da svakom drugacije djeluju i nadam se da ces biti bez nuspojava. Takodjer, jucer sam isla kod ginek, pitala sam jeli moguce da mi cista od 5,5 cm nije bila endometrioza odnosno cokoladna cista kad se sad smanjila na 1,2 cm. Ginek mi je rekla da nije moguce da su falili svih njih 6 ili 7 doktora koliko me prigledalo ih i da sam prva njena pacijentica koja je uspila na ovaj nacin smanjiti endometriozu.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
No, a taj koktel se plaća ili ulazi u postupak?Ulazi u postupak. Sve, osim prvih konzultacija i ako imas sta za zamrzavanje, ulazi u postupak. Dakle, samo se ovo dvoje placa! Ostalo sve:injekcije, stoperice, vadjenja krvi, uvz, sve sve, ulazi u postupak.
Ah, sad vidim da sam krivo citirala
Uglavnom, htjela sam napisati da sam ja u IVF poliklinici platila anesteziju (onu pravu gdje te potpuno uspavaju) 1200 kn. S obzirom na jako nezgodan poližaj lijevog jajnika, a nismo htjeli izgubiti folikuke na njemu ako je ikako bilo moguće - dr. Grbavac mi je sugerirao totalnu anesteziju. I nije pogriješio, bez problema je izvadio 4 folikula iz tog jajnika (tko zna, možda je jedan bio i taj dobitni!).
No, a taj koktel se plaća ili ulazi u postupak?Ulazi u postupak. Sve, osim prvih konzultacija i ako imas sta za zamrzavanje, ulazi u postupak. Dakle, samo se ovo dvoje placa! Ostalo sve:injekcije, stoperice, vadjenja krvi, uvz, sve sve, ulazi u postupak.Ah, sad vidim da sam krivo citirala
Uglavnom, htjela sam napisati da sam ja u IVF poliklinici platila anesteziju (onu pravu gdje te potpuno uspavaju) 1200 kn. S obzirom na jako nezgodan poližaj lijevog jajnika, a nismo htjeli izgubiti folikuke na njemu ako je ikako bilo moguće - dr. Grbavac mi je sugerirao totalnu anesteziju. I nije pogriješio, bez problema je izvadio 4 folikula iz tog jajnika (tko zna, možda je jedan bio i taj dobitni!).
Znaci dr Grbabac je sad u IVF poliklinici?
Bas me zanimalo kud je otisao od Lucingera..
Nikita da se ne ponavljam, potpisujem sve sto su napisale i stvarno mislim da si ispravno odlucila, situacija kod tebe je stvarno tesko i najbolje je ici kod doktora kojem vjerujes, kao sto sam i prije napisala, ako bude bilo potrebno drage volje i od srca cu pripomoc. Drzim fige i od srca ti zelim da operacija bude uspjesna i da konacno mozes normalno zivjet i funkcionirat ❤🤞🙏🍀😘!
Cure, ja danas idem na FET, jedva sam docekala taj dan, a sad me strah i ubijam se razmisljanjima i promisljanjima 😅🤣🙈!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
More izgubila sam se među curama, tebi je to prvi FET? Sretno i hrabro 🥰🤞🏻
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌