Mila St u cito sam bila kod dr.Poljaka. Kao sto vidis neuspjesno. Doktor je ok. Mislim odrijesit dosta, nije pre pricljiv, dosta to obavlja ko na traci. Sestru su ok, ljubazne. Imam osjecaj da doktor svima daje kratki protokol, bez obzira na godine, dijagnozu. To sam zakljucila pricajuci s drugima u cekaoni i onima koje znam da su bili tamo. Ne svidja mi se to. A citala sam da je za endometriozu bolji dugi protokol i to mi je savjetova doktor Mrsic. Medjutim, odlucila sam uzet pauzu, pila caj od casne s posusja, njene kapi 3 miseca, jadrankinu otopinu jod plus selen 10 mjeseci i evo dosla na uzv i cista smanjena. Dr Mrsic pozitivno sokiran jer zna moje nalaze od prije, uz to on mi je oprerira polip i najbolje pozna moje ginek stanje, preporuca mi sad prirodni ivf ili insemimaciju. Odabrala sam prirodni ivf. I to cu raditi u kbc. Takodjer, prijatelj je ima 6 postupaka u cito neuspjesno, nikad betu nisu vidili i kod lučingera su sad dobili bebu iz prve. Sto reci..
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
https://ibb.co/7pF4fP9
Evo cure… Danas mi je 9dan blastice ili 10 morule… A strah se ne smanjuje tamnjenjem crte za mene je ovo pocetak nove borbe…
No da je lijepo vidjet je..
Ma bice to sve ok 🙂💪
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nikitta vjerujem da je ta tvoja operacija rizčna, po pitanju posljedica, i da je rizčna radila ju u hrv ili u Austriji. Naravno, vjerujem da su tamo bolji stručnjaci i rizik je manji, ali i tu igra ulogu nešto sreće... poanta, vjerujem da posljedice mogu nastati i tamo i ovdje, ali da je za to mala šansa. Ja stvarno vjerujem da će sve biti dobro i da ćeš se napokon riješiti boli i to bez poseljedica. Naravno, ti odvagni sve opcije kad ćeš čuti cijenu, ipak se radi o tvom tijelu i tvom životu. Po ovome što čujem doktor mi djeluje stručno. U svakom slučaju zelim ti svu sreću ovog svijeta,kako i zaslužuješ 🥰
MimiDrimi super, držim fige da još koji bude na idućem uzv🤞🙏
Lucija07 testovi stvarno odlično izgledaju! Želim ti lijepu betu koja se pravilno dupla🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Lucija, prekrasne su crtice 😍
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Cure radila sam upravo test ali sam na kraju išla jučer kupiti neki drugi first sign i njega sam jutros napravila, i vidim sjenu sjenine sjene čak je nemogu ni poslikati.. Nadam se samo da je nisam umislila.
Ajme ajmeee
Znam tako ni ja onu svoju prvu nikal nisam mogla uslikat da se vidi pa.. Probaj malo cackstvpo bojama na mobu i uhvati vani najbolji kut slikanja pa nam posalji ako uspijes😂..
Joj sretno
🤣🤣🤣🤣 Hvala ti... Sutra ću probat onaj primatest. 🤣
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Mila St u cito sam bila kod dr.Poljaka. Kao sto vidis neuspjesno. Doktor je ok. Mislim odrijesit dosta, nije pre pricljiv, dosta to obavlja ko na traci. Sestru su ok, ljubazne. Imam osjecaj da doktor svima daje kratki protokol, bez obzira na godine, dijagnozu. To sam zakljucila pricajuci s drugima u cekaoni i onima koje znam da su bili tamo. Ne svidja mi se to. A citala sam da je za endometriozu bolji dugi protokol i to mi je savjetova doktor Mrsic. Medjutim, odlucila sam uzet pauzu, pila caj od casne s posusja, njene kapi 3 miseca, jadrankinu otopinu jod plus selen 10 mjeseci i evo dosla na uzv i cista smanjena. Dr Mrsic pozitivno sokiran jer zna moje nalaze od prije, uz to on mi je oprerira polip i najbolje pozna moje ginek stanje, preporuca mi sad prirodni ivf ili insemimaciju. Odabrala sam prirodni ivf. I to cu raditi u kbc. Takodjer, prijatelj je ima 6 postupaka u cito neuspjesno, nikad betu nisu vidili i kod lučingera su sad dobili bebu iz prve. Sto reci..
Zato i pitam, jer cula sam da oni u cita svasta rade. Da uopce ne naprave sve kako triba, i kao "zao mi je nije uspilo". I tako lipo zarade. I zene koje su "zdrave skroz" ispripadaju do granice da im psihu poremete i od "glave" ne mogu ostat trudne....
Aaa reci mi sta se casne tice, jel imas neki kontakt, jer ja sam pokusavala i nikako doc do nje 😒 takoder cula sam za travara u ljubuskom da je vrhunski, da cak poliklinika u ceskoj suradjuje s njim 😃
🤍
MilaSt da, kod njih je svako stanje lose. Samnom je bila zenska koja ima 34 godine i AMH 12 i oni su je preplasili da je to nisko. Mislim ono... imam osjecaj da vise preuvelicaju. Takodjer, meni je receno da mi ne radi lijevi jajnik jer ga je endometrioza pojela. Kad sam to rekla dr.Mrsicu, pitao me odakle mi to i da to nije istina. Tako da, ne znam ni sama. U svakom slucaju, sad sam odlucila ic u kbc. A da opet idem privatno, nebi isla opet kod njih. Mail od casne ti je [email=casnaljubica7@gmail.com]casnaljubica7@gmail.com[/email] . Na telefon je neces dobiti. Takodjer, vidis pila sam jadrankinu otopinu jer sam imam stitnjacu,pa na kraju ne znam jeli mi pomogala ta njena otopina ili od casne caj i kapi koje mi je dala. Tu otopinu od jadranke pijem i dalje i prosli mjesec cista je bila cca 1.7 cm, a ovaj mjesec mi je Dr.Mrsic rekao da je izmedju 1 i 1.2 cm. Uz to sam sad uvela piti biljku shatavari jer sam citala da poboljsava kvalitetu jajnih stanica. Tako da samo pijem te biljne stvari.
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Nisam cula za travara u ljubuskom. Bas cu guglati. Svakako, meni su trave i taj biljni jod ocito pomogli! Sad kad sam isla na uzv, imala sam 4 folikula, vodeci je bio 17 mm na 9.dan ciklusa, ovulacija mi je inace 11 dan, a zadebljanje maternice 8 mm. Dva mjeseca smo pratili i bude isto skoro. Vidit cemo sad prirodni ivf iako sam citala da je mala uspjesnost, ali ima zena koje tako uspiju.
23.01.21. AIH
Zato i pitam, jer cula sam da oni u cita svasta rade. Da uopce ne naprave sve kako triba, i kao "zao mi je nije uspilo". I tako lipo zarade. I zene koje su "zdrave skroz" ispripadaju do granice da im psihu poremete i od "glave" ne mogu ostat trudne….
Aaa reci mi sta se casne tice, jel imas neki kontakt, jer ja sam pokusavala i nikako doc do nje 😒 takoder cula sam za travara u ljubuskom da je vrhunski, da cak poliklinika u ceskoj suradjuje s njim 😃
Ne bih se složila sa ovim. Individualno je koji lijecnik je kome bolji a kome ne odgovara. Sada više ne živim u splitu ali imam iskustva sa liječnicima dolje. Evo npr ja nemam dobro iskustvo sa jednim lijecnikom u st i voljela bi da nikad tamo nisam otišla dok poznajem djevojaka kojima je on super i poštujem to. Isto tako da sam blize i dan danas bi isla u cito jer je poljak jako direktan i kaže ti sta misli bez ustrucavanja, bilo dobro ili loše i meni to odgovara i istina da je malo čudan. Dakle ako zelis krenuti u ivf ne treba slušati druge, treba otići na konzultacije i vidjeti koji dr ti je "legao" jer meni ce npr jedan bit katastrofa dok ce tebi biti super. A sto se tiče toga uzeo novce, a jebi ga dosla si tu zbog potpomognutne oplodnje i to se plaća. Zna se da ima parova koji prođu po 6 ivf-ova i na kraju prirodnim putem dobiju dijete. Ne bih bas rekla da je netko u tih 6 pokusaja zaradio na njima tek tako. Zna se sa je i ivf stvar sreće a sam biras hoces li placati ili ne.
Mislim da se nece donijeti odluka na temelju mog iskustva. Svakako virujem da ce MilaSt otici na konzultacije i vidjeti jeli joj odgovara. Iako ja imam pravo reci kako sam to sve skupa dozivila. U moru informacija, virujem da ce pronaci kliniku kod koje joj se najugodnije.
23.01.21. AIH
Sortiraj odgovore
Najstariji