Meni nije bila ni sjena, bas je bila crta! Salo je bila blijeda, al dobro vidljiva na prvi pogled(ne pod nekom kutevima). A ja sam imala proljev umjesto smedjarenja 😂😂 Ali kako ti Flower kaze, ako nemas zivaca za istrazivanje, probaj se strpit jos bar dan dva..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozdrav svima! Ja sam upravo sa 1. folikulometrije. Na 5 dc desni jajnik 2 folikula po 12 mm a lijevi 14/13/13/13 mm, endom 7,2. Pikala sam se sa puregonom 225 od 2. dc. E sada po vašem mišljenju mogu li se nadati još kojem folikulu, vjerojatno ne. Inače i u prirodnom ciklusu su mi brzorastući. Nisu mi kratki ciklusi (28d) iako mi 5 dana prije krene smeđe... Da li ima tko sa sličnom situacijom i što mogu očekivati? Ovo mi je 1. ivf. inače amh mi je 19 pa me iznenadio manji br folikula. U 7. mj sam imala inseminaciju i samo sa femarom sam dobila 3 folikula pa mi se sada ovo čini malo a i brine me veličina...
Imam par pitanjca ako bi mogle mi pomoc. Za one koje su radile test prije bete, kad ste dobile prvi pozitivan test od transfera 5 dana blastice?
I jos jedno da li ste ili neka osjeca trenutno menstrualne bolove? Ja sam naime 6 dan transfera blastice i imam bas menga bolove i probadanja.
8.dan mi se vidjela blaga crtica. Da takvi grcevi su mi bili prvih par dana i sad je prestalo
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Ja sa UZV, folikuli uopce ne rastu, sluznica se dobro zadebljaje a folikuli su jos ispod 10mm. Pitala sam ga da odustanemo, kaze da se u mojim godinama ne odustaje nego ako se ne pokrenu do sljedeceg uzv odustajemo
Imam par pitanjca ako bi mogle mi pomoc. Za one koje su radile test prije bete, kad ste dobile prvi pozitivan test od transfera 5 dana blastice?
I jos jedno da li ste ili neka osjeca trenutno menstrualne bolove? Ja sam naime 6 dan transfera blastice i imam bas menga bolove i probadanja.
ja sam radila test tek 9dnt i već sam imala pravu debelu crtu, tako da se može raditi i ranije.. iako, moj savjet bi bio što duže pričekat, bolje.. jer lovit te sjene, pa onda jel se crta deblja ili ne - mislim da samo pojede sve živce, a nepotrebno.. pričekat još dva danamenga bolove nisam imala, ali sam imala stalna peckanja i probadanja koja su me još jako dugo pratila, čak negdje do 15tt. otprilike 6dnt sam imala blago smeđarenje koje se pojavilo samo taj dan, pretpostavka da je bilo implantacijsko..
Čestitam svim curama na pozitivnim testićimaSamara, tebe nekako najviše popratim jer imamo sličnu situaciju sa dijagnozom (odnosno, muški problem)
kad vadiš betu? nek bude ogrooomna
Joj, u srijedu :) nikad docekati hihi
Jel si se ti narucivala za betu u bolnici ili se to samo dođe ujutro tamo?
Poliklinika Škvorc 👍
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Lucyintheskyjesu stanice bile loše kvalitete ili nezrele? Jer ako su bile nezrele ne mora značiti da su bile loše, nego je prerano bila punkcija…
Bile su nezrele, kompletno sve, neupotrebljive. A nadam se i ja tome,da je do krive terapije, tajminga punkcije, ne znam... nekako se ne mogu pomirit s tim da imam velihu zalihu, a sve skroz loše😔
lucija07 hvala ti, budemo vidjeli,ali ako tu crticu ikad i ugledam, vjerojatno ću se srušit od šoka 🤦♀️🤣
miss1502 nemoj da te moj komentar obeshrabri, ne znači ako shatavari kod mene nije upalio da neće ni kod tebe. Mišljenja sam da svi ti suplementi i čuda koja samoinicijativno pijemo ne djeluju na svakoga, svaki organizam je različit, ali zašto ne probati.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Samara nema naručivanja, samo dođeš. naravno, prvo prođeš trijažu pa staneš u ogroman red kad će netko izać van da pokupi uputnice, odmaaah naglasi da si trudnica i da vadiš betu. trudnice odmah puštaju unutra, kao i onkološke bolesnike. doduše, imat ćeš neke prijeke poglede drugih ljudi u redu, ali boli te briga, imaš pravo prije uć
s time da kad idem u bolnicu vadit krv, uvijek dođem u 6.40h tako da na vrijeme odradim trijažu i već zna biti po 25 ljudi minimalno u redu pred laboratorijem.
želim ti svu sreću u srijedu, a još više u petak. nek se samo dupla
Samara nema naručivanja, samo dođeš. naravno, prvo prođeš trijažu pa staneš u ogroman redkad će netko izać van da pokupi uputnice, odmaaah naglasi da si trudnica i da vadiš betu. trudnice odmah puštaju unutra, kao i onkološke bolesnike. doduše, imat ćeš neke prijeke poglede drugih ljudi u redu, ali boli te briga, imaš pravo prije uć
s time da kad idem u bolnicu vadit krv, uvijek dođem u 6.40h tako da na vrijeme odradim trijažu i već zna biti po 25 ljudi minimalno u redu pred laboratorijem.
želim ti svu sreću u srijedu, a još više u petak. nek se samo dupla
Hvala puno, puno 💕 ja se nadam da budemo skupa vozile kolica po gradu 🙏 :)
Poliklinika Škvorc 👍
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Nikitta jesi zvala Austriju?
Meto evo me. Jutros bila na uzv, danas 7dc endometrij 8,9mm trolinijski. Kaze prof predivan. Uglavnom nastavljam s estrofemom i u petak opet uzv... Kako kod tebe napreduje?
Bozma jao jao, ostavio te i na istoj terapiji? A cuj, mozda ce se pokrenut folikulici. Nikad ne znas... nema odustajanja jos 😘
Flower kako tvoji bebaci? Jesu aktivni? Jel guzva u pupici? 😉
Samara vozit ćemo ih, definitivno
Blacky89 počela sam ih osjećat pred nekih tjedan dana.. prečudan osjećaj hehe. kao neki debeli mjehuri koji puknu pa se malo zarotira, a ako se jakoo umirim i namjestim, osjetim točno kao da me šutira s nogicom ne mogu još točno definirat kojeg to osjećam, iako više osjetim neku aktivnost po lijevoj strani, a desno di bi bila curica malo manje.. doktor je i rekao da mi je njezina posteljica sprijeda pa ću i kasnije nju krenut osjećat.. kontrola mi je idući tjedan i jedva čekam, jer me danas spopala neka depra.. nadam se da će proć kao i ova kiša vani
Sortiraj odgovore
Najstariji