Majo jesam, ja sam. javila sam se prije desat str, ocito sam ti promakla :) Odlicno to kod tebe to napreduje, drzim fige za prirodni :)
Nikitta obicna operacija slijepog crijeva se mora ponavljati jer ne urade dobro a kao rutinska je.. zelim reci da u svemu postoje rizici. Na zalost operacija je neophodna jer tako ne mozes zivjeti, zar moze gore? Svidja mi se sto je poslao pacijenticu k tebi.. nek on glumi bahatog kenjca, al nek odradi posao kako spada, posljem mu i ja bajaderu nakon :) Ovi iz Austrije se jos ne javljaju? Da ti je laka odluka, nije i svim srcem sam uz tebe sto god odlucila.. Sto se tice financijske pomoci, tu sam kao i vjerujem sve cure jer isto tako znam kako je kad zelis svog dr kojem u potpunosti vjerujes.. <3
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Piky first sign testovi su meni odlicni. Oni su inace od 25mIu pa crtica nece odmah biti jaka, ali ako je tu onda je to to. stotinu sam ih radila i nikad mi nisu pokazali pogresno, znaci bijeli kao snijeg :D osim kad sam bila T, tad sam prvi put vidila crticu ikad i to na njemu :) sretno sutra!
Blacky kad je uzv? :)
Bozma sretno sutra :)
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Simba, javi sutra veeliku betu 🤞🙏 :)
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Tuma, jel mi možeš napisati što si sve pila od vitaminskih pripravaka prije postupka?
Znam da si to već pisala, ako možeš ponoviti da ne tražim :) hvala ti
Pila sam: vit D, co q10, folat od solgara, b komplex, omega 3, shatavari prah i maticnu mlijec samo 3 tj, to sam prestala 2 tj prije postupka.... mislim da je to to, ne znam jesam jos nes zab😅 i evine kapi sam pila. E da i DHEA 6 tjedana, do postupka.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Pikyfirst sign testovi su meni odlicni. Oni su inace od 25mIu pa crtica nece odmah biti jaka, ali ako je tu onda je to to. stotinu sam ih radila i nikad mi nisu pokazali pogresno, znaci bijeli kao snijeg :D osim kad sam bila T, tad sam prvi put vidila crticu ikad i to na njemu :) sretno sutra!
Blackykad je uzv? :)
Bozmasretno sutra :)
Ajme baš ti hvala, baš si me raspoložila.. 😍
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Nisam bas zadnjih dana imala vrimena za forum i imam sada šta i pročitati...
Cure drage pa to su sjajne vjesti Lucija, Simba, Samara (nadam se da nisam nikoga izostavila) čestitam na pozitivnim testovima i želim vam velike bete kao i lijepe i bezbrižne trudnoće..
Nikitta stvarno se nadam da ćeš šta prije dobiti termin i da će operacija biti uspješna, kao šta su cure rekle ako treba financijska pomoć, samo reci, sigurna sam da će svako odvojiti koliko može..
Cure koje čekate držim fige da ovaj pozitivan niz nikad ne prestane 🙏 stvarno smo sve zaslužile nakon svega šta prolazimo
I mi ćemo uskoro u novi FET
Cure ,moze jedno pitanje /savjet? Imala sam pri IVF u 8.mj koji je zavrsio biokemijskom...dogovor je bio da ce iduci biti u 11.mj ..e sad, mesntruaciju sam imala krajem 8., Pa sam trebala sad dobiti krajem 9. I krajem 10. Receno mi je da se javim iza ove menstruacije u listopadu za dogovor oko novog postupka...s obzirom da nakon prvog postupka vecini cura mesntruacija kasni i ciklus se malo poremeti ako ne dobijem ovu menstruaciju krajem 9. I dobijem je tek pocetkom 10. Da li da se javim doktoru vec tad za novi postupak ili da ipak cekam jos jednu menstruaciju? Ne znam jel me kuzite sta pitam ali drugim rijecima jedvacekamnovi postupak i ne znam jeli rano da se vec tad javim ili bas moraju proc 3 ciklusa da se tijelo malo oporavi od svega? Ako se tako napravim 2 .potencijalni ivf bi mi bio pocetkom 11 mj sto je 3 mj nakon prvog pokusaja ili ako sacekam onda tek pocetkom 12.mj - 4 mj nakon..pa ne znam jel to bs bitno jer ja jedva cekam novi postupak pogotovo kad vidim koliko je pozitivnih testova ovdje u zadnje vrijeme.. 🥰
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Cure ,moze jedno pitanje /savjet? Imala sam pri IVF u 8.mj koji je zavrsio biokemijskom…dogovor je bio da ce iduci biti u 11.mj ..e sad, mesntruaciju sam imala krajem 8., Pa sam trebala sad dobiti krajem 9. I krajem 10. Receno mi je da se javim iza ove menstruacije u listopadu za dogovor oko novog postupka…s obzirom da nakon prvog postupka vecini cura mesntruacija kasni i ciklus se malo poremeti ako ne dobijem ovu menstruaciju krajem 9. I dobijem je tek pocetkom 10. Da li da se javim doktoru vec tad za novi postupak ili da ipak cekam jos jednu menstruaciju? Ne znam jel me kuzite sta pitam ali drugim rijecima jedvacekamnovi postupak i ne znam jeli rano da se vec tad javim ili bas moraju proc 3 ciklusa da se tijelo malo oporavi od svega? Ako se tako napravim 2 .potencijalni ivf bi mi bio pocetkom 11 mj sto je 3 mj nakon prvog pokusaja ili ako sacekam onda tek pocetkom 12.mj - 4 mj nakon..pa ne znam jel to bs bitno jer ja jedva cekam novi postupak pogotovo kad vidim koliko je pozitivnih testova ovdje u zadnje vrijeme.. 🥰
Javis se kad prodju 2 ciklusa, tj s tom drugom M nazoves kad god ona bila. Nema se tu sta cekat, nije to bio spontani npr, dapace najbolje je sto prije ici nakon biokemijske...
Cure ,moze jedno pitanje /savjet? Imala sam pri IVF u 8.mj koji je zavrsio biokemijskom…dogovor je bio da ce iduci biti u 11.mj ..e sad, mesntruaciju sam imala krajem 8., Pa sam trebala sad dobiti krajem 9. I krajem 10. Receno mi je da se javim iza ove menstruacije u listopadu za dogovor oko novog postupka…s obzirom da nakon prvog postupka vecini cura mesntruacija kasni i ciklus se malo poremeti ako ne dobijem ovu menstruaciju krajem 9. I dobijem je tek pocetkom 10. Da li da se javim doktoru vec tad za novi postupak ili da ipak cekam jos jednu menstruaciju? Ne znam jel me kuzite sta pitam ali drugim rijecima jedvacekamnovi postupak i ne znam jeli rano da se vec tad javim ili bas moraju proc 3 ciklusa da se tijelo malo oporavi od svega? Ako se tako napravim 2 .potencijalni ivf bi mi bio pocetkom 11 mj sto je 3 mj nakon prvog pokusaja ili ako sacekam onda tek pocetkom 12.mj - 4 mj nakon..pa ne znam jel to bs bitno jer ja jedva cekam novi postupak pogotovo kad vidim koliko je pozitivnih testova ovdje u zadnje vrijeme.. 🥰
Javis se kad prodju 2 ciklusa, tj s tom drugom M nazoves kad god ona bila. Nema se tu sta cekat, nije to bio spontani npr, dapace najbolje je sto prije ici nakon biokemijske…
E super, javit cu se onda sad cim mi prođe ova menstruacija..zanimalo me samo to,jeli bas bitno da prođe neki određeni broj ciklusa, pogotovo zato sto ja nemam nista zaleđeno nego moram sve iznova...ali do novog pikanja proci ce tocno 3 mj..valjda je to dovoljno ..
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
MilaSTja sam kod dr Poljaka i cijena zavisi o lijekovima i samom krajnjem ishodu stim ili ti ga postupka. Mi smo malo teza dijagnoza, radimo sa smrznutim materijalom i sve smo kod njih radili i za muza i mene. Nije zahvalno govoriti o dr jer naravno, svatko ce hvaliti svog konja s kojim je dobio bitku, al meni je dr. P odlican. Najprije je covjek, djeluje brzoplet al to je zato sto on zna i ne zeli nas zamarati sa nekim stvarima nego u hodu, dan po dan. Objasni sve i detaljno odg na pitanja, ima dobar smisao za humor i svakako se trudi uciniti to sve ugodnim. Prije svakog ET trazim razg sa biologom i objasni mi sve sto me zanima, a i to sto sam tu toliko dugo govori samo po sebi. I da, nijednoj privatnoj klinici ne odgovaraju neuspjesni postupci, kvari im statistiku tako da to placanje vise-manje ne vrijedi. Nece te nitko "oderati", nece cak ni napaltiti ono sto ne mora, al da je najskuplji u Hr, je. Jesam štura :D
Slažem se sa svime. Isto iskustvo i doživljaj imam i sama.
Sortiraj odgovore
Najstariji