angribird Bravooo.....
Potpisujem od rijeci do rijeci..
Svasta bi mogla napisati sto sam dozivjela u ovih 5 godina ali ne zelim plasit uopce cure....
Netko nekom valja nekom ne, pa meni je jedno te ista doktorica npr 10 puta bila super tretman kao kod privatnika a nekad moj Boze ne SMIJES ju nista pitati.. Ali ja, sam zatrudnila i to 2 puta gdje je sve ko na traci sto bi se reklo...
A cega sam se svega na slusala ajme meni..
Te idi vamo te idi tamo, ovaj je super ovaj nije, pa koga slušati, svako svog konja za trku hvali 😂
Ja, sam npr svjesno isla na vv i nije mi zao. Nekome je tamo bilo grozno jer se izmjenjuju doktori i nema opce anestezije, nema poziva da ti kazu o oplodjenim stanicama nego moras doci tamo itd itd. Ja sam to sve znala i provjerila prije... Svaka ali svaka bolnica ima svoje prednosti i nedostatke a o doktorima pogotovo da ne pricam... Npr nekom je Radoncic koji je privatnik super, meni nije.. Svi mi rekli on je detaljan, proučava prijašnje nalaze, prica objasni sve bla bla.. Majko mila.. Ja dolazim tamo sa hrpom papira jos mu sve po datumima poslagala da se ne muci, jedva prelistao i to letimično.. Objssnio nista, ako ga sta pitas kaze ako ne suti, hladan, ufuran i stav ma lako cemo mi to.. Ne volim to... Imala sam osjećaj daj pare i nista ne pitaj... I uspio me znaci i pregledati i 'pogledati papire' sve u 20ak min s tim da je tipkao na mob a ja cekam da se gospon natipka i to mi naplati 800kn... Boze sacuvaj bacenih novaca, eto to je moje iskustvo a opet znam dosta cura kojima je on top
Mila St u cito sam bila kod dr.Poljaka. Kao sto vidis neuspjesno. Doktor je ok. Mislim odrijesit dosta, nije pre pricljiv, dosta to obavlja ko na traci. Sestru su ok, ljubazne. Imam osjecaj da doktor svima daje kratki protokol, bez obzira na godine, dijagnozu. To sam zakljucila pricajuci s drugima u cekaoni i onima koje znam da su bili tamo. Ne svidja mi se to. A citala sam da je za endometriozu bolji dugi protokol i to mi je savjetova doktor Mrsic. Medjutim, odlucila sam uzet pauzu, pila caj od casne s posusja, njene kapi 3 miseca, jadrankinu otopinu jod plus selen 10 mjeseci i evo dosla na uzv i cista smanjena. Dr Mrsic pozitivno sokiran jer zna moje nalaze od prije, uz to on mi je oprerira polip i najbolje pozna moje ginek stanje, preporuca mi sad prirodni ivf ili insemimaciju. Odabrala sam prirodni ivf. I to cu raditi u kbc. Takodjer, prijatelj je ima 6 postupaka u cito neuspjesno, nikad betu nisu vidili i kod lučingera su sad dobili bebu iz prve. Sto reci..
Zato i pitam, jer cula sam da oni u cita svasta rade. Da uopce ne naprave sve kako triba, i kao "zao mi je nije uspilo". I tako lipo zarade. I zene koje su "zdrave skroz" ispripadaju do granice da im psihu poremete i od "glave" ne mogu ostat trudne….
Aaa reci mi sta se casne tice, jel imas neki kontakt, jer ja sam pokusavala i nikako doc do nje 😒 takoder cula sam za travara u ljubuskom da je vrhunski, da cak poliklinika u ceskoj suradjuje s njim 😃
A kako oni to lipo zarade ako postupak ne uspije? Nije mi taj dio nikako jasan? Koja zarada, od koga?
Mila St u cito sam bila kod dr.Poljaka. Kao sto vidis neuspjesno. Doktor je ok. Mislim odrijesit dosta, nije pre pricljiv, dosta to obavlja ko na traci. Sestru su ok, ljubazne. Imam osjecaj da doktor svima daje kratki protokol, bez obzira na godine, dijagnozu. To sam zakljucila pricajuci s drugima u cekaoni i onima koje znam da su bili tamo. Ne svidja mi se to. A citala sam da je za endometriozu bolji dugi protokol i to mi je savjetova doktor Mrsic. Medjutim, odlucila sam uzet pauzu, pila caj od casne s posusja, njene kapi 3 miseca, jadrankinu otopinu jod plus selen 10 mjeseci i evo dosla na uzv i cista smanjena. Dr Mrsic pozitivno sokiran jer zna moje nalaze od prije, uz to on mi je oprerira polip i najbolje pozna moje ginek stanje, preporuca mi sad prirodni ivf ili insemimaciju. Odabrala sam prirodni ivf. I to cu raditi u kbc. Takodjer, prijatelj je ima 6 postupaka u cito neuspjesno, nikad betu nisu vidili i kod lučingera su sad dobili bebu iz prve. Sto reci..
Zato i pitam, jer cula sam da oni u cita svasta rade. Da uopce ne naprave sve kako triba, i kao "zao mi je nije uspilo". I tako lipo zarade. I zene koje su "zdrave skroz" ispripadaju do granice da im psihu poremete i od "glave" ne mogu ostat trudne….
Aaa reci mi sta se casne tice, jel imas neki kontakt, jer ja sam pokusavala i nikako doc do nje 😒 takoder cula sam za travara u ljubuskom da je vrhunski, da cak poliklinika u ceskoj suradjuje s njim 😃
A kako oni to lipo zarade ako postupak ne uspije? Nije mi taj dio nikako jasan? Koja zarada, od koga?
Mislim.. Pa njima je svima u cilju da postupak uspije, smiješno mi je opce i pomisliti da bi neko namjerno smrdao postupak.. Znaju ono jako dobro da, se to sve procuje i sto imaju od lose reklame??neki cak i citaju forume... Postupak placas cca toliko i toliko zavisi sve to znamo. Lijekovi su druga, stvar i doktor nema ama nista od tih novaca... I sad iskreno pa ako te taj neko smrdao tj ti to mislis vise sigurno neces ici njemu i o ces reci jos svojim 5 frendica ili negdje napisati reci blabla i to njima sigurno nije u cilju... Nikako ne vjerujem da im je u cilju namjerno smrdati postupak eto mozda sam naivna ali njima svima je drago kad im je uspješnost visoka ...
Mislim.. Pa njima je svima u cilju da postupak uspije, smiješno mi je opce i pomisliti da bi neko namjerno smrdao postupak.. Znaju ono jako dobro da, se to sve procuje i sto imaju od lose reklame??neki cak i citaju forume… Postupak placas cca toliko i toliko zavisi sve to znamo. Lijekovi su druga, stvar i doktor nema ama nista od tih novaca… I sad iskreno pa ako te taj neko smrdao tj ti to mislis vise sigurno neces ici njemu i o ces reci jos svojim 5 frendica ili negdje napisati reci blabla i to njima sigurno nije u cilju… Nikako ne vjerujem da im je u cilju namjerno smrdati postupak eto mozda sam naivna ali njima svima je drago kad im je uspješnost visoka …
A njima je ista zarada zatrudnio netko ili ne.. Isto se placa postupak...
Ja ću ići priv kod prof Vrčića uskoro pa ću čuti kakva je situacija. Nadam se da će on raditi.
Stiže nam curica 💓
Nikitta,
Drago mi je da si se izborila. Kao što rekoh, mene nije htio operirati. Ukoliko se odlučiš za njega, nadam se da će se dati 300% u to. U oper sali nema mjesta za bahatost. Ova dva abdominalaca nisam srela. Ja sam na micanju jajovoda pitala dr. jel može biti taj i taj kirurg. Ovaj je pristao. A pristao i kirurg. Sva sreća pa mi nisu trebali. 😁 Nadam se da će i kod tebe biti samo da maknu što treba i sve uspješno obave. I neka termin operacije bude što prije, pa bilo to kod nas ili vani.
Stiže nam curica 💓
Ljepotica 82 ja idem kod dr.vrčića u petrovu i odličan je dr.a ja idem u abulantu ne privatno on me stalno vodi i zadovoljna sam...
Azospermia
Mislim da se nece donijeti odluka na temelju mog iskustva. Svakako virujem da ce MilaSt otici na konzultacije i vidjeti jeli joj odgovara. Iako ja imam pravo reci kako sam to sve skupa dozivila. U moru informacija, virujem da ce pronaci kliniku kod koje joj se najugodnije.
Samo sam napisala da ne treba slušati druge i da svi imaju svoja iskustva. Ja sam druge slušala kako je taj jedan određeni lijecnik super, svi ga hvale, uvijek gužva i mogu reći da mi je njegova nepažnja i greška ostavila traumu ( veću nego sto je bila potrebna ) za cijeli život, dok je drugima taj liječnik odličan, čak poznajem djevojku koja iz zg putuje u st kod njega na obične preglede. A travar iz ljubuskog je Sadiković.
Tuma, jel mi možeš napisati što si sve pila od vitaminskih pripravaka prije postupka?
Znam da si to već pisala, ako možeš ponoviti da ne tražim :) hvala ti
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
MilaST ja sam kod dr Poljaka i cijena zavisi o lijekovima i samom krajnjem ishodu stim ili ti ga postupka. Mi smo malo teza dijagnoza, radimo sa smrznutim materijalom i sve smo kod njih radili i za muza i mene. Nije zahvalno govoriti o dr jer naravno, svatko ce hvaliti svog konja s kojim je dobio bitku, al meni je dr. P odlican. Najprije je covjek, djeluje brzoplet al to je zato sto on zna i ne zeli nas zamarati sa nekim stvarima nego u hodu, dan po dan. Objasni sve i detaljno odg na pitanja, ima dobar smisao za humor i svakako se trudi uciniti to sve ugodnim. Prije svakog ET trazim razg sa biologom i objasni mi sve sto me zanima, a i to sto sam tu toliko dugo govori samo po sebi. I da, nijednoj privatnoj klinici ne odgovaraju neuspjesni postupci, kvari im statistiku tako da to placanje vise-manje ne vrijedi. Nece te nitko "oderati", nece cak ni napaltiti ono sto ne mora, al da je najskuplji u Hr, je. Jesam štura :D
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji