Jutro cure evo da javim od 6 stanica 2 se oplodile a ostale navodno ne zrele ali da ce jos vidit do cetvrtka sta ce biti jer da je stavila i u njih a u cetvrtak u 9h mi transver !
Nije mi jasno kako nezrele a bile su znaci da mi je pre rano radjena punkcija ocitioo 12 dan mi radjena
Ali eto sretna sam i sa ove dvi nadam se da ce jos koja se pokrenit ponadala sam se smrzlicima mozda!🤷♂️ ali sta je tu jee 🙏🙏❤
Možda i bude još nešto od njih ako će ih ostavit do četvrtka 🙏 Super za ova dva, samo da budu dobitni ☺️
Meni je isto u četvrtak transfer, pratimo se 🍀🤞
Curke pozdrav,
danas sam napokon podigla ljekove Eutirox 25,Oleovit D3, i Glucophage 500mg za šećer.
Da li je netko od vas imao ovu terapiju saGlucophage 500mg čitam po forumu da su dosta teške za podnošenje, nadam se da će mi pomoći i da ću ih brzo izbaciti iz upotrebe i za vitamin D da li je to najbolje rješenej ili ima nešto bolje iz vašeg iskustva, ne znam koliko se on brzo uopće podiže.
Nikitta, a draga žao mi je tako je slično i kod mene svi teško bolesni upravo smo u petak imali sprovod od strica karcinom kostiju i jetre, baka mi je umrla od karcinoma , dva prijatelja rak pluća, mislm da je sve zatrovano oko nas i da je zato sve vrlo loše.
Snješka, skroz te razumijem tako je i nama nemamo baš puno novaca i jedvo se pokrijemo (ali ne treba to zbrajati uopće jer od tog možemo poluditi )onda kad se dogodi neuspjeh budeš još jadniji em financijiski, em emotivo em fizčki.
a onda se opet nekako saberem i skupim snage za dalje kvragu i novac možda ću ga jednog dana i imati više a opet ako ćemo biti sami što će mi sve to.
Curke čekalice sretno svima.
Gelica, ste vi već bili u Mariboru koliko ovirno dođe tamo postupak sa ljekovima, da li su ljekovi jeftini nego kod nas.
Mi počinjemo sa pikanjem 25.11. Tada nam je prvi uzv i krećemo.
Cijene su ti za ivf/icsi embrio 3. dan- 1500eura.
Za ivf/icsi embrio 5.dan - 1730 eura
Posebno plaćaš anesteziju 145 eura
Folkulometriju 73 eura
Lijekove od 800-1300 eura ovisno o dozi
Postupak ivf / icsi bez transfera - 425eura
Znači minimum sa lijekovima 2600eura do maksimum 3300eura. Znači ovisno o tome šta kome treba.
MalaM22, Bella, Jenn sretno na transferima, držim🤞🤰💕
I naravno svima ostalima koje ne stignem popamtit , sretno cekalicama bete i svima nama zajedno Da imamo snage i da ostvarimo svoje snove 🤰💕😘
Curke pozdrav,
danas sam napokon podigla ljekove Eutirox 25,Oleovit D3, i Glucophage 500mg za šećer.
Da li je netko od vas imao ovu terapiju saGlucophage 500mg čitam po forumu da su dosta teške za podnošenje, nadam se da će mi pomoći i da ću ih brzo izbaciti iz upotrebe i za vitamin D da li je to najbolje rješenej ili ima nešto bolje iz vašeg iskustva, ne znam koliko se on brzo uopće podiže.
Nikitta, a draga žao mi je tako je slično i kod mene svi teško bolesni upravo smo u petak imali sprovod od strica karcinom kostiju i jetre, baka mi je umrla od karcinoma , dva prijatelja rak pluća, mislm da je sve zatrovano oko nas i da je zato sve vrlo loše.
Snješka, skroz te razumijem tako je i nama nemamo baš puno novaca i jedvo se pokrijemo (ali ne treba to zbrajati uopće jer od tog možemo poluditi )onda kad se dogodi neuspjeh budeš još jadniji em financijiski, em emotivo em fizčki.
a onda se opet nekako saberem i skupim snage za dalje kvragu i novac možda ću ga jednog dana i imati više a opet ako ćemo biti sami što će mi sve to.
Gelica, ste vi već bili u Mariboru koliko ovirno dođe tamo postupak sa ljekovima, da li su ljekovi jeftini nego kod nas.
Folkulometriju 73 eura
Znači minimum sa lijekovima 2600eura do maksimum 3300eura. Znači ovisno o tome šta kome treba.
O kojoj bolnici je riječ?? A smještaj koliko je?? I koliko dugo moraš biti tamo? I koja je dijagnoza?
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Nikitta
Bila sam u Pronatal klinici u Karlovy Vari , vrlo su profesionalni i odgovorni tamo .
Slušala sam njihove upute i komunicirali smo putem maila.
Dobila sam dvije blstociste 5 dan transferirane u maternicu , a tri sam zaledila jer su bile dobre kvalitete za naredni pokušaj .
Vrlo sam zadovoljna ali kao sto znamo da u umijetnoj oplodnji nema pravila, sada se samo mogu nadati i vijerovati.
Jutro cure, evo mene opet… U srpnju nam je sugeriran ivf, nismo se suprug i ja slozili tasa za postupak, on je bio za da jos probamo, pa smo pustili par mjeseci, sada bila na folikulometriji, gin ne vidi O, ili je nece biti ili eventualno folikul ne moze vudjeti zbog ciste na l. jajniku, uglavnom odlucili smo zavrsiti sa cekanjem i idemo u postupak u polikliniku cito ( nadamo se odmah sljedeci ciklus)
Da li netko trenutno ide u Cito od vas tu? Ako da, zanima me iskustvo!? Da li se na folikulometrije ide odmah od 3dc pa na osnovu toga ide stimulacija ili?
Ja ti idem u Cito.. moje iskustvo je stvarno super (prvi mi je put). Osoblje je preljubazno, doktor P. nije od neke velike priče i dosta je direktan, ali mi to nije bitno kad znam da je stručan u svom poslu. Nekome bi to možda smetalo jer sve ide brzo kod njega, ali ja mu to ne zamjeram, najbitnije je da zna šta radi.Ako ga nešto ne stignem pitat, pitam sestre. Ja trenutno čekam transfer, u čet.je. Ja sam stimulaciju počela primat od 2dc a na zadnjim konzultacijama sam bila par dana prije menstruacije, tada me pregledao i odredio terapiju. Ako te još šta zanima slobodno pitaj i sretno! 😁
Gelica ja vec brojim 2.dnt 🙂 najbolje bi bilo da ne bude potrebe za jos koji transfer!
Sretno i tebi u 11.mjesecu 👍🍀🤞
Marta ja uzimam glucophage 500, ujutro i navecer nakon jela vec godinu dana.Dr. mi ih prepisao za Pcos. Nisu teske za podnosenje ali ima jedna druga velika stavka, od njih sam stalno gladna, cak i kad pojedem 😬😳
Mozda sam trebala unos secera i slatkoga isto smanjit, ali to mi nikako ne ide.Sta ce tice euthyroxa,najbolje ti ga je popit u zoru, jer iza njega najbolje nista ne jest pola sata-do sat.
Snjeska drzi se i ne daj da te ovo pokosi, netko je bio rekao da dok ima j.stanica da nije gotovo, zato savjetujem da se oporavis i malo posvetis sebi,a onda sloziti se i vidjeti dali ce financije to dopustiti. 😘😘😘i imas fore bar jos koju godinu, bar ja tako mislim 🌹
Znači ok su ti ja samo na večer za sa, a kaže moja dr da se od njih može i smršaviti što bi meni bilo idealno,a sad ako stalno jedeš hmmto nije dobro takva sam i ja i baš to slatko volim :-(.Pokušat ću svakako smanjiti moram
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta žao mi je, primi moju sućut za strica. Jako je sve oko nas zatrovano, kakav je težak bio život prije bez te silne tehonologije i industrije, ali je hrana imala okus i bilo je ljepše živjeti. Reci mi, ovu terapiju za šećer si dobila samo radi povišene glukoze u krvi na tašte ili povišene glukoze tokom onog ogtt testa? Ja sam dobila od doktorice na recept Plivit D3 4000IJ u kapima, trebala bih od danas početi uzimati.
Marijana84 i kako si zadovoljna u Češkoj? Možeš li reći malo više o protokolu? Čujem da tamo daju i estrogen uz progesteron nakon transfera, da uzimaju više nalaza u obzir, da imaju jači progesteron u inekcijama, da rade ERA test i sl. Razmišljala sam prije o tome da idem tamo u postupak, i kontaktirala sam s jednom od klinika. Ne sjećam se više je li PFC ili Pronatal…
Hvala ti draga, da prvo vađenje mi je bio 5.8 a kasnije nagon kaj sam popila glukozu 4.6 ali nije pravo stanje zbog povraćanja jer sam nakon 40 min povratila.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Curke pozdrav,
Folkulometriju 73 eura
O kojoj bolnici je riječ?? A smještaj koliko je?? I koliko dugo moraš biti tamo? I koja je dijagnoza?
Simba ovo ti je za bolnicu u Mariboru, to je njihova bolnica a kao stranac plaćaš privatno uslugu. Nama iz Istre je Zg 30km blizi od Maribora ali je put jeftiniji zbog vinjeta pa se puno naših poznanika odlučilo za Maribor i dosta ih je upravo tamo ostvarilo trudnocu. Sad idemo i mi probat tamo :)
Sortiraj odgovore
Najstariji