Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    15. Listopad 2019. 13:35

Hvaala vam curee na potpori ali da i meni nije jasno kako od 7 izvadjeni 6 punih i sad valjaju samo 2 a ostale nezrele kako to misli nezrele zasto nam to ne objasne stvarno cu je u cetvrtak to pitat dali je mozda rano radjena punkcija itd i nadam se posto ce ostaviti do cetvrtla da ce mozda bar jos jedna kojim cudom se pokrenuti jer rekla je da je sve ostavila da su dvi dobre i dijels see pa eto sretna sam ja i sa ove dvi bolje ista nego nedaj Boze da nijedna nije bila uh sta mi sve moramo preziviti zene moje jake smoo jakoo😍🙏
    Jubim sve i grlim i nadam se cudu u Cetvrtak🙏🙏❤ 
    Svima nam zelim srecu nejvecu i da se ostvarimo kao majkee!!🤗😘🙏🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Gelica
    15. Listopad 2019. 13:37

Sunshine25 A šta tebi kažu za te biokemijske? Je li ti sve inače u redu, a završi tako ili?

• hope1234
    15. Listopad 2019. 13:38

Gelica

hope1234

Evo i ja od danas brojim dane.Fet 2 blastociste …nadam se 4 sreća

Sretno :) 🤞🤰💕 Neka ovaj bude dobitni! Vidim da si i kod Škvorca bila prije, dosta ti je razlika u broju oplodenih u odnosu na Petrovu gdje imaš puno bolji rezultat. :)

Da u Petrovoj su puno bolji rezultati...Neka nam je svima sa srećom🥰🥰🥰

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• ninna1804
    15. Listopad 2019. 13:43

Jenn, alokiti, hope1234 sretno cure i da sve docekate lijepe velikee bete!!!
    Sretno svima koje su u nekom dijelu postupka, ne mogu vise sve upamtiti.
    Sunshine draga, mislim da ti je jos rano da sve prekrizis, tek ti je 6.dnt...trebala bi pricekati 2 dana s testom da vidis neku razliku. Jel si pravila bas s prvim jutarnjim?

sunshine25
    15. Listopad 2019. 14:41

Gelice, ništa.. samo da je to dobar znak da mogu ostati trudna 🙄 mi imamo jako loš spermio, iskreno mislim da je sve do toga. Možda kariogram, ne znam, nisam pametna. Vidjet ću s dr. što kaže.
    Ninna, ma prvi urin, radila sam dva dana. Plus sam dobila već na 4dnt, a pratila sam štopericu kako je izlazila, tako da nije od nje.. rano je, ali s obzirom da su to blastice i to vraćene 6. dan poslije O - nije rano.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Vrapčić123
    15. Listopad 2019. 14:49

Curke znam da ovdje negdje ima slika rasta bete nakon transfera, no ne mogu naći... Ako ima tko pri ruci moze li objaviti sliku? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

MalaM1
    15. Listopad 2019. 14:58

Vrapcic123

Curke znam da ovdje negdje ima slika rasta bete nakon transfera, no ne mogu naći… Ako ima tko pri ruci moze li objaviti sliku?

Imam ja ali ne znam učitati sliku 🤷

ladybug40
    15. Listopad 2019. 15:01

Dodla sam kuci s aspiracije. 10 jajnih st, aneatezija diiivna, nigeg se ne sjecam. Sad boli al izdrzljivo, jos nisam nista popila . Dobila sam pois lijekova za dalje. I cekam poziv embriologa ujutro oko 9 da vidimo sitauciju. 

MalaM1
    15. Listopad 2019. 15:13

ladybug40

Dodla sam kuci s aspiracije. 10 jajnih st, aneatezija diiivna, nigeg se ne sjecam. Sad boli al izdrzljivo, jos nisam nista popila . Dobila sam pois lijekova za dalje. I cekam poziv embriologa ujutro oko 9 da vidimo sitauciju.

Supeeer!! 🙌Držim fige za dobre vijesti sutra!! 🤞🙏🍀

• Gelica
    15. Listopad 2019. 15:26

ladybug40

Odlično! Držim 🤞da sutra čuješ lijepe vijesti. :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.