Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    15. Listopad 2019. 11:52

Jenn

Gelicaja vec brojim 2.dnt 🙂 najbolje bi bilo da ne bude potrebe za jos koji transfer!
    Sretno i tebi u 11.mjesecu 👍🍀🤞

Joj oprosti 🙃puno nas i ima i svako toliko nešto krivo upamtim 😀 Ma super, kako se osjećaš? 

sunshine25
    15. Listopad 2019. 11:52

Curke, kod mene nema lijepih vijesti.. crtica danas još slabija. Tu je, ali mikroskopska. Sutra ću još jednom probati, ali mislim da je to to.. u petak ću izvaditi betu da ne odgađam bezveze M. 
    Žao mi je mojih 5 lijepih blastica, ali očito im nije bilo suđeno. Zna li koja imam li pravo sad na više pretraga zbog RIFa? 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Marijana84
    15. Listopad 2019. 11:58

sunshine25

Curke, kod mene nema lijepih vijesti.. crtica danas još slabija. Tu je, ali mikroskopska. Sutra ću još jednom probati, ali mislim da je to to.. u petak ću izvaditi betu da ne odgađam bezveze M.
    Žao mi je mojih 5 lijepih blastica, ali očito im nije bilo suđeno. Zna li koja imam li pravo sad na više pretraga zbog RIFa?

Glavu gore 🙏ružan je osijecaj ali moraš biti jaka. Pišeš da si imala 5 blastica , dali si koji zaledila ? 
    Oprosti nisam u toku 😏

sunshine25
    15. Listopad 2019. 12:05

Marijana, imali smo 4 smrzlića. Jednu smo vratili u ET, druge dvije u dva feta.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

Lilypie
    15. Listopad 2019. 12:08

Snjeska i Vita zao mi je cure 😕 Snjeska tebe razumijem sto posto kad pričaš o godinama. I ja sam 39 i bila sam odlučila da nam je to zadnji postupak. Znam kakav je usran osjećaj kad te uz neuspjeh progone i godine i znaš da nemaš još puno vremena. Drži se draga.
    Sunshine citala sam da si dobila plus i nadala se da je ovaj put to to! Jesi radila isti test? Koji ti je dan danas?
    Svim curama u postupku i iščekivanju bete želim uspjeh od sveg srca. Držite se cure 😘

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Blacky89
    15. Listopad 2019. 12:19

Sunshine jos uvijek držim 🤞 za tvoje mrve. Ne znam sto bih ti rekla, idi u petak izvadit betu pa ces bit najsigurnija. Jooj ti testovi su stvarno kidanje zivaca. Al bolje s njima nego bez njih 🙈. Vjeruj da su boosteri jos gora stvar! Saljem zagrljaj! 🍀💓❤️

MalaM1
    15. Listopad 2019. 12:24

Gelica

MalaM22, Bella, Jenn sretno na transferima, držim🤞🤰💕
    I naravno svima ostalima koje ne stignem popamtit , sretno cekalicama bete i svima nama zajedno Da imamo snage i da ostvarimo svoje snove 🤰💕😘

Hvala!I tebi sretno u 11mj! 🤗🙏🍀

sunshine25
    15. Listopad 2019. 12:26

Lilypie, a mislila sam i ja, ali eto.. idem vjerojatno i ja dalje, kao i ti. Danas mi je tek 6dnt, ali mislim da je to to.
    Blacky, ma ja mrzim živjeti u neznanju 😂 a i lakše mi je ovako nego doći po tu betu pa se tamo rasplakati, ovako to prije odradim. 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

• hope1234
    15. Listopad 2019. 12:36

Evo i ja od danas brojim dane.Fet 2 blastociste ...nadam se 4 sreća

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• Blacky89
    15. Listopad 2019. 12:37

Sunshine ooo i ja mrzim neznanje i neizvjesnost, al sta cemo, tako nam je kako nam je trenutno. Joooj suti, ja pisam po onim “kinezima” da vidim jel booster izlazi 🙈 i uglavnom nemam pojma 😂 (ne smijem mm ni rec sta radim). Vec tri dana imam menga bol, uglavnom nakon budjenja, sise čas bole čas ne bole. Evo menga bol se i sad javlja. Pa do nedjelje cu ispalit na zivce. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.