Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    15. Listopad 2019. 12:37

Hope sretno! 
    Jenn super za smrzlice ❤️

• Marijana84
    15. Listopad 2019. 12:46

sunshine25

Lilypie, a mislila sam i ja, ali eto.. idem vjerojatno i ja dalje, kao i ti. Danas mi je tek 6dnt, ali mislim da je to to.
    Blacky, ma ja mrzim živjeti u neznanju 😂 a i lakše mi je ovako nego doći po tu betu pa se tamo rasplakati, ovako to prije odradim.

sunshine25
    15. Listopad 2019. 12:49

Blacky, moj kad je vidio koliko je poštar testova donio, skoro pao u nesvijest 😂 menga bolovi su dobri 🤞

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Marijana84
    15. Listopad 2019. 12:50

sunshine25

Lilypie, a mislila sam i ja, ali eto.. idem vjerojatno i ja dalje, kao i ti. Danas mi je tek 6dnt, ali mislim da je to to.
    Blacky, ma ja mrzim živjeti u neznanju 😂 a i lakše mi je ovako nego doći po tu betu pa se tamo rasplakati, ovako to prije odradim.

Draga kako se osijecas danas 6 dnf? 
    I mein je danas 6 dan i imam jako bolove ali identične kao kada ću dobiti mengu😩

• Marijana84
    15. Listopad 2019. 12:51

hope1234

Evo i ja od danas brojim dane.Fet 2 blastociste …nadam se 4 sreća

Sretno 🙏

• Mrva1986
    15. Listopad 2019. 12:58

Nikitta

Mrva1986 joj i ja opet previše stolice otkad pijem ciklu, ne znam, vjerujem da ti je od toga. 🙈 Koliko piješ cikle dnevno?
    Marijana84 sretno, da se ovaj put primi! Gdje si u postupku?

Popila sam jednu casu jucer predvecer... 

• Gelica
    15. Listopad 2019. 13:31

sunshine25

Ja ti i dalje fige držim dok ne vidimo kakva će biti beta. Ja sam jedva izdržala zadnji put bez testova i samo betu cekala, ali mislim da je meni tako bolje..Pošto sam i ja imala biokemijske znam kako je kad se ponadas kad vidiš plus i onda na kraju ništa, i zato ja idem direkt na betu.  Ako izdržim 😀 Vidjet ćemo u 12- om mjesecu.

• Gelica
    15. Listopad 2019. 13:32

MalaM22

Gelica

MalaM22, Bella, Jenn sretno na transferima, držim🤞🤰💕
    I naravno svima ostalima koje ne stignem popamtit , sretno cekalicama bete i svima nama zajedno Da imamo snage i da ostvarimo svoje snove 🤰💕😘

Hvala!I tebi sretno u 11mj! 🤗🙏🍀

Hvala ti 😘🤗

• Gelica
    15. Listopad 2019. 13:35

hope1234

Evo i ja od danas brojim dane.Fet 2 blastociste …nadam se 4 sreća

Sretno :) 🤞🤰💕 Neka ovaj bude dobitni! Vidim da si i kod Škvorca bila prije, dosta ti je razlika u broju oplodenih u odnosu na Petrovu gdje imaš puno bolji rezultat. :) 

• alokiti
    15. Listopad 2019. 13:35

Jenn

Belaa nadam se da ce jedan od ta dva biti dobitni!
    Ja se upravo vrstila sa humane, imamo 3 smrznute blastociste 💕 ajme, toliko mi je lakse psihicki ovaj puta, do sad smo uvijek imali nesto malo i uvijek bila u strahu hoce se oploditi, hocemo li uopce doci do transfera a sada sam tako smirena! I dalje se nadam ostati trudna do 40.e 😬 imam jos dva mjeseca fore 😃

Jenn, ovo je tako super čitati!! Sretno, sretno! 🤞🤞🤞

Sretno svima u kojoj god da se fazi nalaze!

Meni vraćena jedna 4.dan, ostale nisu izdržale do blastociste, nadam se da će se ova izborit.

Nikitta, ja sam nakon transfera dobila uz Utrogestan i Estrofem (estradiol) tabletice 2x1 dnevno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.