Ja taj konjski šampon koristim već godinu i pol; mogu reci da sam zadovoljna. Ne znam koliko je protiv ispadanja, ali meni je u samo mjesec dana korištenja naraslo toliko mlade kose da se frizerka nije mogla prestati čuditi.
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
Yvette meni su ti na transferu isto jajnici bili 7 cm, imala jos malo tekućine u abdomenu, zato mi je doktor i vratio 1 embrij. Jer u slučaju trudnoce i rasta hCG-a on jos pojača to sve. To ti je uzrokovano stimulacijom a rast hCG-a je samo šlag na torti. Smirit ce ti se s vremenom. Mislim da kazu do 12 tt. Mozda ce se javit netko ko vise zna o tome. 😘
Znaci ipak se smiri... Sad nije strasno 5 cm i 4 cm, ali ne znam moram li jos uvijek mirovati
MalaM22 meni je doktor tkd dao vaditi vitamin D, kao i feritin. Jedno i drugo mi nisko, feritin katastrofa. Zeljezo se isto dovodi u vezu sa zacecem, ne znam jeste vadili feritin.
Betty ti si u Ri ako sam dobro zapamtila. Kad dobis betu nalaz posaljes na mail nalaz i oni ti daju termin prvog pregleda kad budes negdje u 7tt. Tako da odmah provjere gdje je beba smjestena i sigurni su s otkucajima jer sve ranije moze biti da ih nema jer je rano, pa ti je onda samo jos veci stres.
MilMil ja sam inace kod profe pacjentica. Meni je ona super posebno na punkcijama i transferima. Cesto uz nju bude onaj specijalizant visok tip neki pa zna i on obaviti sto treba obaviti al ona sve nadgleda i objasni i ako bi nedaj boze nesto zastekalo onda isti moment preuzima. Inace zna galamiti bezveze al najcesce galamdjiju dobe cure koje joj previse filozofiraju i drame oko nicega. Inace meni kad je ona radila punkciju ja nisam ni osjetila nis osim blagog uboda. A ET kad sam imala kod nje ona je bas okrenula ekran prema meni i sve objasnila di je sad mrvica, sve mi objasnila, smirila me itd. Tako da s mog stajalista samo cu rec ne brini.
Nikita ne ide mi se bas na trudnice barem dok ne dode do srcane akcije ili makar otvorim trudnicku knjizicu. Ma pitala sam jer eto ovdje dosta ljudi je nacitano pa sam mislila da mozda neko zna info jeli jajnici ostanu uvecani ili se vrate. Manje bitno je vjezbanje u cijeloj prici, ali znam da se preporuca aktovnost u trudnoci jer je zdravo kretati se no cekam jer ne znam trebam li mirovati zbog jajnika jos uvijek, najvise se bojim torzicije.
Yvette meni su ti na transferu isto jajnici bili 7 cm, imala jos malo tekućine u abdomenu, zato mi je doktor i vratio 1 embrij. Jer u slučaju trudnoce i rasta hCG-a on jos pojača to sve. To ti je uzrokovano stimulacijom a rast hCG-a je samo šlag na torti. Smirit ce ti se s vremenom. Mislim da kazu do 12 tt. Mozda ce se javit netko ko vise zna o tome. 😘
Znaci ipak se smiri… Sad nije strasno 5 cm i 4 cm, ali ne znam moram li jos uvijek mirovati
Mirovanje,ne strogo al sto manje hodat.u sub me pocelo bolit taj j..... L jajnik,pikanje bol,nemogu se namjestit cijelu noc bok jedan drugi na leda nedaj boze.stalno temp 37 37.5 preznojavanje,pa led.ajmeee i danas otisla privatno na pregled jer su mi u st na humanoj rekli lezi i uzivaj ha ha.manje je nego dan prije transfera il i dalje puno veci nego inace.sad je volumen desnog 15 a inace 10,lijevog 28 a inace 8
Danas mi je 13dnt u pon beta
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Zvali su me, imamo 3 smrzlica 😍🤗
Nikitta to su mi radili u frizerskom salonu, mislim da to ne rade svi, proces traje malo duze od bojanja kose. Ja nakon 4 tretmana imam 50% bolju kosu.
Beta 703.9 ..e sad,pod opaskom piše COBAS ECLIA..koji klinac je to?nacin obrade krvi ili?
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Ajoj En@, ti si bas u pravom hiperu jeli tako? Odlucila si ne raditi kucne testove sve do bete?
Sortiraj odgovore
Najstariji