Pozz svima…prvo da čestitam pozitivnim betama…a negativnim da sto prije budu pozitivne🤗…pisala sam ovdje prije par mjeseci nakon prvog stimuliranog Ivf-a…uglavnom dobivene 2js koje nisu oplođene😔…danas situacija…Ivf u prirodnom ciklusu…aspiracija 01.10…dobivena jajna stanica koja se 3dan pretvorila u prekrasan 8stanični embrij…vraćen 04.10…i sad čekanje bete i ishoda ovog postupka…ja sam koka u nekim godinama…39…i nadam se da još ima nade za mene…🤗🤗🤗
Ista stvar, pratimo se. Aspiracija 1.10. Vracene 2 osmostanicne mrve 4.10. Cekamo skupa 🤞🤞🤞🤞
🙏🙏🙏🙏…ja betu vadim 25.10…tako mi je doktorica napisala…cijela vječnost…nadam se da ćeš ti prije…
Meni su rekli 18.10 nikad docekat hehe
Kako se osjecas? Znan da je rano za simptome al mene nesto sve rasteze zateze, malo me stra. Zadnji put nisan imala apsolutno nista. Sad mi je svasta nesto.
💞girl💞
Cure ja bi se slozila s Nikkitom da treba biti oprezan s magneziom ja sam zavrsila u bolnici 23+1 u bolnici na cuvanju trudnoce i tada daju samo Magnezi za kontrakcije jer do 24 tjedna je spontani i nedaju nikakve ljekove
Ok bilo je venozno i bilo je 500 mg 4 put na dan ali znaci srce kad mi nije eksplodiralo nakraju su me i na ekg vodili i onda su brzo isli snizavati dozu iako su se vratili trudovi ali mije bas bilo dobro ni da mi srce tako luduje
Ja sam to vise kuzila da mi tjelo cudno reagira i tim vise sto sam lezala zato cure svakako oprez i pratite svoje tjelo
Cula sam i ja za magnezij sumeci da ima vise stete nego koristi, nesto s bubrezima hm nisam zapamtila.
Uzimala sam do sada LifeTime tekući kalcij magnezij citrat, sada sam ostala bez njega, najvise ga uzimam jer ima jos i vitamin D s kojim sam u deficitu.
Babylove sretno sutra s betom.
Vrapcic cini se da nece nikad, ali prode to vrijeme do bete kao u polusnu. Ja se ne sjecam polovice 9.mj
Pozz svima…prvo da čestitam pozitivnim betama…a negativnim da sto prije budu pozitivne🤗…pisala sam ovdje prije par mjeseci nakon prvog stimuliranog Ivf-a…uglavnom dobivene 2js koje nisu oplođene😔…danas situacija…Ivf u prirodnom ciklusu…aspiracija 01.10…dobivena jajna stanica koja se 3dan pretvorila u prekrasan 8stanični embrij…vraćen 04.10…i sad čekanje bete i ishoda ovog postupka…ja sam koka u nekim godinama…39…i nadam se da još ima nade za mene…🤗🤗🤗
Ista stvar, pratimo se. Aspiracija 1.10. Vracene 2 osmostanicne mrve 4.10. Cekamo skupa 🤞🤞🤞🤞
🙏🙏🙏🙏…ja betu vadim 25.10…tako mi je doktorica napisala…cijela vječnost…nadam se da ćeš ti prije…
Meni su rekli 18.10 nikad docekat hehe
Kako se osjecas? Znan da je rano za simptome al mene nesto sve rasteze zateze, malo me stra. Zadnji put nisan imala apsolutno nista. Sad mi je svasta nesto.
Meni je ovo prvi transfer...tako da ne mogu uspoređivati...ja sam psihički totalno opuštena...na bolovanju i odmaram od posla...fizički...trbuh me sav steže i trenutno me desni jajnik probada da moram hodat pomalo...nakon stimuliranog koji je bio koma nisam imala nikakva očekivanja od prirodnog a pola je prošlo sa savršenim ishodom...tako da imam neki filing...
Nikita ovo sto govoris za magnezij bas sam nedavno citala da kod zena sa endometriozom često postoji nedostatak Mg, Zn i Fe, posebno u vrijeme menstruacija, jer je kod njih otezano usvajanje tih minerala tokom probave zbog ostecenja crijeva endometriozom. To valjda se misli na one koje imaju endo i na crijevima. Uglavnom onda dolazi do simptoma naglog preopterecenja organizma jer unosi se neato sto se ne moze apsorbirati i tijelo opterecuje. Isto tako pozeljnije je uzimati Mg citrat ili Mg oksid njih tijelo najlakse usvaja, a vecina tableta, sumecih je Mg karbonat, on moze biti opsan i za ljude koji imaju problema s bubrezima recimo. Venozno koliko sam cula obicno ide Mg sulfat koji kao najbrze djeluje al onda naravno dolazo i do najbrze reakcije. Postoji opcija i da je netko alergican ili jednostavno to ne moze probaviti. U vecini slucaja da imamo visak Mg skuzi se jako brzo jer vec nakon cca 12h dobi se proljev. Cim se prestane uzimati jendostavno ga izfiltriramo i nestaju simptomi predoziranja. U trudnoci je pofreba za njime jako velika zato i daju vecino trudnicama visoke doze. I zbilja cim imas neke grceve u trudnoci prvi savjet je magnezij, ako ga pijes kazu pojacaj dozu. Al da treba biti oprezan sa svime bez obzira što uzimamo. Kao i vitami D, vit C, B6 sve moze imat kontra efekt ako se pretjera.
Jeai ti kad Nikita kontrolirala Mg, Fe i Zn u tijelu?
Cure imam pomalo čudno pitanje, naime jučer me nakon transfera malo kao počelo stezati u plućima, kada dišem onako kao osjetim prsni koš... Pomalo znam kašljucati, ništa strašno, doslovno 5 puta na danz... Ja zaista ne kužim otkud sad to?? Doslovno sam u izolaciji, muž kraj mene zdrav, sve ok. Može li biti od stimulacije i od tih silnih hormona, baš čudno... Može li biti to neka zaostala nuspojava totalbe anestezije od aspiracije (obavljena 30.9.)... Stvarno čudno, a zaistaaa sam jako jako pazila....
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Evo čitam da mogu biti bolovi u prsima nakon anestezije...
Cula sam i ja za magnezij sumeci da ima vise stete nego koristi, nesto s bubrezima hm nisam zapamtila.
Uzimala sam do sadaLifeTime tekući kalcij magnezij citrat, sada sam ostala bez njega, najvise ga uzimam jer ima jos i vitamin D s kojim sam u deficitu.
Babylovesretno sutra s betom.
Vrapciccini se da nece nikad, ali prode to vrijeme do bete kao u polusnu. Ja se ne sjecam polovice 9.mj
Joj Yvette nadam se da ce sto prije proci vrijeme.. 😊
Nikita onda ocito tebi nije do mg i zn, vec do fe problem. Ja sad stalno jedem i pijem ciklu sa narancom, dosta često zapravo. I bas neki dan vadila zeljezo i moja gin rekla da odavno nije imala trudnicu sa tako dobrom zalihom zeljeza i urednom slikom enzima, a još nisam vratila izgubljenu kilazu od pocetka trudnoce. Tako da ne znam kako stojis sa cikliranjem al vrijedi sve pokusati.
Sortiraj odgovore
Najstariji